Tutum

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba hanimlar
Benim bir oglum 3.5 yasinda Allah hepimizin yavrusunu bagislasin:dua:kuzenim dogumuma yakin surede babam ile ilgili bir felaketi anlatti. Sanki bir baskasinin dedikodusunu anlatir gibi. O donemlerde cok zorlu donem gecirdim. Daha kirkim cikmadan adliyelerde bebegimle gittim. Simdi cok sukur ailevi sıkıntim yok.istemsizce aklima geliyor o karanlik gunler aglama nobeti gecirdigim geceler. O kuzen dostmu dusman mi belli degil?? Kendisiyle bayramlarda seyranlarda gorusuyorum.. onceden yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Hic yuzune vurmadan mesafe koydum. O kuzenin annesi de bana gonul koymus. Neymis efendim niye kuzeninin bebegi oldu neden eve davet etmedin vs. Vs. Halbuki dogum yaptiginda gitmistim gecmis olsuna..(Erken dogum) yengeler ve abla kuzenler bizi bir araya getirme eylemler yapiyor. Tutumum nasil olmali? Acik acik anlatayim mi? Eger konusursam kalp kirarim. En iyisimi hic konusmim diyorum.sizce tutumum nasil olmali

Merhaba hanimlar
Benim bir oglum 3.5 yasinda Allah hepimizin yavrusunu bagislasin:dua:kuzenim dogumuma yakin surede babam ile ilgili bir felaketi anlatti. Sanki bir baskasinin dedikodusunu anlatir gibi. O donemlerde cok zorlu donem gecirdim. Daha kirkim cikmadan adliyelerde bebegimle gittim. Simdi cok sukur ailevi sıkıntim yok.istemsizce aklima geliyor o karanlik gunler aglama nobeti gecirdigim geceler. O kuzen dostmu dusman mi belli degil?? Kendisiyle bayramlarda seyranlarda gorusuyorum.. onceden yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Hic yuzune vurmadan mesafe koydum. O kuzenin annesi de bana gonul koymus. Neymis efendim niye kuzeninin bebegi oldu neden eve davet etmedin vs. Vs. Halbuki dogum yaptiginda gitmistim gecmis olsuna..(Erken dogum) yengeler ve abla kuzenler bizi bir araya getirme eylemler yapiyor. Tutumum nasil olmali? Acik acik anlatayim mi? Eger konusursam kalp kirarim. En iyisimi hic konusmim diyorum.sizce tutumum nasil olmali
Sizin duygularınızı bilmeleri gerekiyor sadece kendi açılarından baktıkları için kendilerini haklı görüyorlar kırmadan içinizdekileri dökün bence

Merhaba hanimlar
aıle ılıskılerıne gore degısebılecek bır durum
benım ıcın kuzen demek kardes demekdir... kuzenlerımle kardesımden yakınım... aılemle ılgılı felaket olsa da olmasa da bılgılerı olup bana soylemeseler saklasalar cok kırılırdım, o yuzden kuzenınızın babanızla alakalı bıldıgı seyı sızınle paylasmasında ben bır sorun goremedım ;ki sızde yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı demıssınız yanı cok samımıyet varmıs aranızda , ılerde bılıyordun nıye soylemedın dıye kuzenınıze kırılmazmıydınız?

sız bunu sorun olarak gorup mesafe koydugunuz ıcın onlarda o mesafe koymanıza kırılıp zıyaretınıze gelmeye cekınmısler... sızlerden de bır adım gormedıklerınden ıcerlemıs bunu dıle getırmısler...
ınsanlar da arada gergınlık devam etmesın dıye el bırlıgıyle duzelmenızı ıstıyor ıyı bır nıyetlerı ve amacları var sız neden bu denlı olumsuz ve yıkıcı dusunuyorsunuz yazmayı unuttugunuz ayrıntılar mı var acaba ?

Olayi biraz anlaşilamaz anlatmıssiniz.

kuzeninizin suçu nedir tam olarak?

eskiden cok samimi iyi anlastiginiz bir insanin laflari size bu kadar batmamaliydi?

Eger kotu niyetle sizi uzecek sekilde davrandigina inaniyorsaniz demekki eskiden de cok sevmiyormussunuz?

Cok bariz bir olay yokken de ortaya laf cikarmayin, yavas yavas sogukluktan sonra da kimse kimseye aman beni nie aramiyosun die aglamaz, herkes anlar bence. Dert etmeyin, geçiştirin, zamanla unutulur

Ailenizden ayrı bir şehirde mi yaşıyorsunuz, nasıl haberiniz olmadı durumlardan? Söylemese daha mı iyiydi size göre ?

Sen onun yerinde olsaydın ne yapardın. Söylermiydin saklarmiydin. Bildigi halde saklaması senin acından daha mi iyi olurdu. Bilmemeyi mi tercih ederdin. O soylemese baskasindan duyma ihtimalin yok muydu.

Konuyu bilmediğim için yorum yapamam. Olaya bu acıdan bak bence.

Merhaba hanimlar
Valla eskiden konuşarak her şeyin çözüleceğine inanırdım . Şuan 30 yaşındayım artık insanların konuşarak hiç bir şeyi çözeceğini düşünmüyorum. Çünkü insanlar siz ne anlatırsanız anlatın her zaman anlamak istediklerini anlatlar. Yani konuşmak boşuna çaba. Ben artık mesafeden yanayım . Eneejisini bile begenmedigim insanlarla görüşmeyi kesiyorum. Doğumdan sonra annem ve kv beni çok gerdi. Yanımda eşim de yok . Bayramda kimseye gitmedim hayatımda geçirdiğim en huzurlu bayramdı

Back
X