- Konu Sahibi imagemaker
-
yapılarını bilmem ama hijyen olayları fenaaa canım her yeri ovup ovup temizlemek istiyosunayy bende size katılıyorum araplar pis bir millet hatta 1. dunya savaşında arkamızdan vuracak kadar da hainler en sevmediğim millet araplar benimde
sen bide hintlileri gör araplar neymiş ki dersin onlarda çok pis, çinliler de aynı şekilde aman neyse herkes görüyo zaten kimin ne oldugunu biliyo boşveryapılarını bilmem ama hijyen olayları fenaaa canım her yeri ovup ovup temizlemek istiyosun
konu araplar degıl arabıstandakı taharet musluksuz tuvaletlerdi aslında. cok arap bılıyorum emın olun madem konu bu degıl sızde konuya yorum yapın amma olay yaptınız bırı ırkçı der biri bilmem nekonu araplarin temizliginemi geldi simdi.birinci dunya savasinda arkamizdan vurmalarinin tek nedeni pis olmalarimi.
her yerin her ulkenin her milletinin iyiside kotusude piside titizide vardir. kac insan tanidinizda araplari hedef gosteriyosunuz..avmdeki wcleri araplar gelip pis birakiyor zaten.
Hangi dindensiniz bilmiyorum ama islam dini hayatin her alaninda insanlara yol gosteren bir dindir.G.t konusu bile dine baglanmış.
ahaha türk milletinin varlığıyla gurur duyduğu icada gereksiz haaa, şimdi linç başlayacak
taharet musluğu neki sephora kardeş..alafrangadada oluyormuTotosunu yıkamayanlar dökülsün bakalım. Ben seviyorum valla foşur foşur yıkamayı.
Yep, totoşumuzu yıkadığımız su fışkırtan şeye taharet musluğu diyoruz. Alafrangada da var. Arka kısmın tam ortasından bir çıbık çıkar. İşte o.. Çok bilgili sephorataharet musluğu neki sephora kardeş..alafrangadada oluyormu
anladım dışarıdak, vc lerde kullanmıyorum onu..eve gel,nce duş alırım..Yep, totoşumuzu yıkadığımız su fışkırtan şeye taharet musluğu diyoruz. Alafrangada da var. Arka kısmın tam ortasından bir çıbık çıkar. İşte o..
pis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?