tuvaletlerdeki taharet musluğu

ayy bende size katılıyorum araplar pis bir millet hatta 1. dunya savaşında arkamızdan vuracak kadar da hainler en sevmediğim millet araplar benimde
yapılarını bilmem ama hijyen olayları fenaaa canım her yeri ovup ovup temizlemek istiyosun

G.t kokusu diye bi şey var ya ölümcül bi koku hem de. Ben metrobüs servisinden indim bi kez bu koku yüzünden kusarak. Yapmayın etmeyin hem totonuzu yıkayın hem elinizi yazık değil mi bize ıyyyyy

yapılarını bilmem ama hijyen olayları fenaaa canım her yeri ovup ovup temizlemek istiyosun
sen bide hintlileri gör araplar neymiş ki dersin onlarda çok pis, çinliler de aynı şekilde aman neyse herkes görüyo zaten kimin ne oldugunu biliyo boşver

konu araplarin temizliginemi geldi simdi.birinci dunya savasinda arkamizdan vurmalarinin tek nedeni pis olmalarimi.
her yerin her ulkenin her milletinin iyiside kotusude piside titizide vardir. kac insan tanidinizda araplari hedef gosteriyosunuz..avmdeki wcleri araplar gelip pis birakiyor zaten.

konu araplar degıl arabıstandakı taharet musluksuz tuvaletlerdi aslında. cok arap bılıyorum emın olun madem konu bu degıl sızde konuya yorum yapın amma olay yaptınız bırı ırkçı der biri bilmem ne

Taharet musluğunu ben gerekli görmüyorum açıkçası . Kullanmıyorum da, evet . Hoşuma gitmiyor.....

Umumi tuvaletlerde tiksinirim kullanmam ama evde şart yahu.Otellerde de ararım,yoksa pet şişeyle idare ederim.

konuya da bak taheret musluğu klozettedir el mi yıkanıyor onda sanki lavaboda yıkayan yıkıyordur ee pisse zaten başka yerini de yıkamaz,yurt dışında ki gibi eğer klozette taharet musluğu olmazsa biz nasıl temizlenicez

pis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı

Hemsom verilebilecek en guzel cevabi acik ve net vermisin saygilar.

Totosunu yikiyan kisi elinin temizliginede dikkat eder .galiba sanirim belki ne biliyim ki ...

Dusunun musluk yok ve cir cirsin bence öl daha iyi...musluk sart

[Q"office, post: 37641919, member: 44787"]amma doluymus millet bu konuda [/QUOTE]

Bugun tötünü iki iki yikiyacak herkes daha temiz ve huzur icinde uyuyacaklar toto mutlu kisi mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…