- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
- Konu Sahibi imagemaker
-
canım musluk sağda olur sol elle taret alırsın sağ ellede musluğu açıp kapatırsın yani sağ el temiz oluyor musluk niye ıslansınki anlamadımAy bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.
Diğer arkadaşlara soru şimdi sol elle ya da hangi taraftaysa o musluğu açtınız, temizliği yaptınız hangi elle kapatıyorsunuz musluğu. Ben bir kere musluğu açtım ıslaktı. Vallaha hayattan soğudum. Elimi bir çamaşır suyuna sokmadığım kaldı.
Bizim normal tuvalette musluk sol taraftaMusluk vanası oturduğunda sağ tarafta olur ama bilirsin ki dinimiz sol elinle taharetlenmeyi söyler...Bu demek oluyorki taharetten sonra elin hiç bir musluğa dokunmadan çeşmeleri açabiliyorsun...Zaten önce tanzikle su popoyu temizler ondan sonra elinle yıkarsın...allahım akşam akşam konuştuğumuz muhabbete bak. Ama taharet olmadan abdest olmaz hani. Nede olsa temizlik imandan gelir
YOo hep sağ tarafta olmuyor işte.Musluk vanası oturduğunda sağ tarafta olur ama bilirsin ki dinimiz sol elinle taharetlenmeyi söyler...Bu demek oluyorki taharetten sonra elin hiç bir musluğa dokunmadan çeşmeleri açabiliyorsun...Zaten önce tanzikle su popoyu temizler ondan sonra elinle yıkarsın...allahım akşam akşam konuştuğumuz muhabbete bak. Ama taharet olmadan abdest olmaz hani. Nede olsa temizlik imandan gelir
evimde ikiside alafranga ne yazıkki .En çok yaşlılar pis kullanıyor ve en çok onlar bayılıyor alafrangaya .OffffffffffffffffffffffffffYOo hep sağ tarafta olmuyor işte.
Bizim evde soldaydı. Annem de öyle elleriyle vıcık vıcık yıkayanlardan, o sular akan elini de musluğu kapatınca bütün sular klozet tahtasına dmlardı. Girerdim ki her taraf su, ya bi temizle çık. Her seferinde söylerdim ama yine de azarı ben işitirdim, sonra da alaturkayı kullanmaya başladım.
açarmısınız birazHepatit A
açarmısınız biraz
Sarilip aglayasin geldi dimi :)Valla yurtdisinda en cok zorlandigim husus buydu 15 gun boyunca.Ispanyada hele bayan erkek ayni tuvalete girince 2. Şoku yasamistim.Tuvalet kagitlari kese kagidi gibi.Bir tek slovenyada tuvaletin yaninda celik hortum yapmislar bizleri dusunerek gorunce aglayacaktim sevincten.
Hac görevim hakkında yorum yapmak sizin üzerinize vazife değil. öncelikle haddinizi bilin. biz gayet temizdik Allah'a çok şükür. ve evet çok yer değiştirdik. eteklerine kadar b*k içinde arap kadınlarından olabildiğince uzak durduk. duramadığımız yerde mescid-i haramın mermerlerınden pisliklerini silip seccadeler de sermek zorunda olduğumuz oldu. boş konuşuyosunuz. konu taharet musluğu. aklınızca konuyu dramatize etmeyin. benim için araplar en pis insanlar. daha pislerini tanırsam onuda yazarım bı gun!
Sizin tavrinizdaki insanlarla munakasaya girmem ben. Malzemeyi baskalarini arayarak edinmenizi tavsiye ederim. Priminizi baska tartismalarla yapin kolay gelsin :)Haddini bildirmek isterseniz bir insana önce had sinirlarini bilmeniz sart. Ayrica agziniz cok bozuk. Mesele burada irk ayrimi yapmaniz. O eteklerinden sikayetci olup uzak durdugunuz kisilerde sizden uzak olmanin uzuntusunu yasamislardir Hac ibadeto icin de yine aynisini yineliyorum.
Evet bos konusuyorsunuz. Zatrn irk ayrimi yapan bitiylr muhattap olmamam lazimdi.
Bu forumda ilk kez tartismaya giriyorum. Ve tartistigim insanlarin uslubu benim icin cok önemli, tartismaninda bir adabi vardir.
Hadi cvp.yazin rahatlayin son bir kez daha,son bir kez daha tekrarlayin, bu defada erkeklerin giysisinden soz edin, bende sadece kafa sallayayim.
ayy bende size katılıyorum araplar pis bir millet hatta 1. dunya savaşında arkamızdan vuracak kadar da hainler en sevmediğim millet araplar benimdeSizin tavrinizdaki insanlarla munakasaya girmem ben. Malzemeyi baskalarini arayarak edinmenizi tavsiye ederim. Priminizi baska tartismalarla yapin kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?