tuvaletlerdeki taharet musluğu

canım musluk sağda olur sol elle taret alırsın sağ ellede musluğu açıp kapatırsın yani sağ el temiz oluyor musluk niye ıslansınki anlamadım

Bizim normal tuvalette musluk sol tarafta

YOo hep sağ tarafta olmuyor işte.
Bizim evde soldaydı. Annem de öyle elleriyle vıcık vıcık yıkayanlardan, o sular akan elini de musluğu kapatınca bütün sular klozet tahtasına dmlardı. Girerdim ki her taraf su, ya bi temizle çık. Her seferinde söylerdim ama yine de azarı ben işitirdim, sonra da alaturkayı kullanmaya başladım.

evimde ikiside alafranga ne yazıkki .En çok yaşlılar pis kullanıyor ve en çok onlar bayılıyor alafrangaya .Offffffffffffffffffffffffff

Valla yurtdisinda en cok zorlandigim husus buydu 15 gun boyunca.Ispanyada hele bayan erkek ayni tuvalete girince 2. Şoku yasamistim.Tuvalet kagitlari kese kagidi gibi.Bir tek slovenyada tuvaletin yaninda celik hortum yapmislar bizleri dusunerek gorunce aglayacaktim sevincten.

Sarilip aglayasin geldi dimi :)

Haddini bildirmek isterseniz bir insana önce had sinirlarini bilmeniz sart. Ayrica agziniz cok bozuk. Mesele burada irk ayrimi yapmaniz. O eteklerinden sikayetci olup uzak durdugunuz kisilerde sizden uzak olmanin uzuntusunu yasamislardir Hac ibadeto icin de yine aynisini yineliyorum.

Evet bos konusuyorsunuz. Zatrn irk ayrimi yapan bitiylr muhattap olmamam lazimdi.

Bu forumda ilk kez tartismaya giriyorum. Ve tartistigim insanlarin uslubu benim icin cok önemli, tartismaninda bir adabi vardir.

Hadi cvp.yazin rahatlayin son bir kez daha,son bir kez daha tekrarlayin, bu defada erkeklerin giysisinden soz edin, bende sadece kafa sallayayim.

Sizin tavrinizdaki insanlarla munakasaya girmem ben. Malzemeyi baskalarini arayarak edinmenizi tavsiye ederim. Priminizi baska tartismalarla yapin kolay gelsin :)

İyi de düğmeli olsa yine dokınılacak.En iyisi el değmeden hisle çalışacak.Ona gelene kadar öyle çok masraf edecek şey var ki ülkedr.Wc kağıdıyla tutabilirz.Yada temiZ olan elle dokunabiliriz,
.

Bir video vardi esnaf isyan ediyordu "nereye s.çacak bu insanlar?" Simdi biz isyan edelim " g.tunu nasil temizleyecek bu insanlar?"
Herkese iyi aksamlar ...

Dokunmadan fışkırtmak en iyisi Ama ne olursa olsun temiz elle dokunmak mümkün yani.

Sizin tavrinizdaki insanlarla munakasaya girmem ben. Malzemeyi baskalarini arayarak edinmenizi tavsiye ederim. Priminizi baska tartismalarla yapin kolay gelsin :)
ayy bende size katılıyorum araplar pis bir millet hatta 1. dunya savaşında arkamızdan vuracak kadar da hainler en sevmediğim millet araplar benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…