- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi imagemaker
-
Evet bakirelik konusunu hatırladım. Yıllar sonra dank etmişti kafasına sanırım.Arkadas baya yaratici. Bakirelik , kocanin osurmasi gibi bol reytingli konulari var.
Yiyeceğin varsa zaten daha öncekileri aleyhinde yeterince delil zaten. Rahat ol artıkın.Göt yerine popo, bok yerine kaka yazsam ban yemem sanirim :)
Ay bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.
Diğer arkadaşlara soru şimdi sol elle ya da hangi taraftaysa o musluğu açtınız, temizliği yaptınız hangi elle kapatıyorsunuz musluğu. Ben bir kere musluğu açtım ıslaktı. Vallaha hayattan soğudum. Elimi bir çamaşır suyuna sokmadığım kaldı.
arkadaşlar ben istanbulda iken Swiss Otel'in tuvaletine girdim .Klozetin yanı resmen şoför kabini gibiydi .Bir okudum ılık su şampuan püskürtme kurulama filan .öyle olsa tamam yani el değmeden ama el değince bir tuhaf oluyorum
cidden öyle mi yapıyolarmııış
Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
adam ne güzel özetlemişŞimdi benim bu taharet musluklarından en çok sevdiklerim direk açar açmaz popoya su denk getireninden. İş yerinde var bir tane. En sevdiğim o. Yarım saat onun boşalmasını beklemişliğim vardır :). Ayrıca konu sahibi yalnız değilmişiz. Ekşide başlığı bile var. Benim en sevdiğim entry:
https://eksisozluk.com/entry/41137276
Ben de bunu yazacaktım, bu taharet musluğundan hoşlanmayan bütün arkadaşlarım kişinin totosunun ısıttığı koltuğa oturmaktan da hoşlanmıyor ben de dahilOtobüslerde ya da trende kaljkan birinin yerine hemen oturmam sıcakluğının geçmeini beklerim o arada insanlar deli zannetmesin diye çantamla filan oyalanırım
boktan deyip geçme bence .Önemli konuYahu 30 küsur sayfa ne konuştunuz bu moktan konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?