tuvaletlerdeki taharet musluğu

aa eski evimde taharet musluğu bozulmuştu da ay neydi o çektiğim iki gün, normal tuvalette yoktu, inanın olmaması olmasından bile daha zor. bırakın musluklar tuvalette kalsın isteyen su ile yıkansın isteyen b.klu kalsın :)

Off ben de hep yoğun olunca açılıyor şöyle konular da ağzımın tadıyla yazamıyorum. Aklıma ne örnekler geldi, ne karşılaştığım sahneler geldi anlatamam. Şu kadar yıllık iş hayatım olmasa anlatacak bir şeyim olmayacak diye bazen düşünüyorum kendi kendime.

Taharet musluğunu icat edene duacıyım ben
İlk yurtdışı seyahatimden sonra neredeyse bir daha yurt dışına çıkmaya tövbe edecektim
Şehirden iğrendim yeminle, etrafıma baktıkça bir şehir dolusu k.çını yıkamamış insan diye düşünmeden edemedim, zehir oldu Venedik. Bırak dokunma taharet musluklarına aman aman :)

Musluk vanası oturduğunda sağ tarafta olur ama bilirsin ki dinimiz sol elinle taharetlenmeyi söyler...Bu demek oluyorki taharetten sonra elin hiç bir musluğa dokunmadan çeşmeleri açabiliyorsun...Zaten önce tanzikle su popoyu temizler ondan sonra elinle yıkarsın... allahım akşam akşam konuştuğumuz muhabbete bak. Ama taharet olmadan abdest olmaz hani. Nede olsa temizlik imandan gelir

taharet musluğu olmasını istemiyorsanız onun yerine ne olsun mesela?hadi hiç bir şey olmasın diyorsanız da yok farz edin kullanmayın ozman .

cidden öyle mi yapıyolarmııış

Gözümle görmedim tabi o senelerde yaşamamışız şükür halimize.

Ben yurtdışında yaşıyorum dışarda tuvalete giderken yanımıza şişe alıyoruz valla kimse kusura bakmasın. Hem popolarını ince bi tuvalet kağıdıyla siliyolar hem de elleri sabunlamadan bi suyun altına tutup o ellerle saç baş düzeltiyolar. Hergün duş almasalar kokarlar. Taharet musluğu falan büyük nimet arkadaşlar kıymetini bilin.

Taharet muslugu olmasa tuvalet kagidi ile silse de eli kirlenir ki.

Iki durumda da zaten elini yikamasi sart. Ama taharet muslugu beni soyle rahatsiz ediyor, acaba yaparken yaptigi sey o musluga deyimismidir diye.

Türklerin belki de en iyi olabileceği konulardan birisi temizliktir. Avruplılarda taharet musluğu yok diye temiz olmuyorlar. Taharet musluğu olmadan asıl ne olur bir düşünün. Sorun bakalım Avrupalılar kıçlarını neye siliyorlar?

Otobüslerde ya da trende kaljkan birinin yerine hemen oturmam sıcakluğının geçmeini beklerim o arada insanlar deli zannetmesin diye çantamla filan oyalanırım

adam ne güzel özetlemiş

Otobüslerde ya da trende kaljkan birinin yerine hemen oturmam sıcakluğının geçmeini beklerim o arada insanlar deli zannetmesin diye çantamla filan oyalanırım
Ben de bunu yazacaktım, bu taharet musluğundan hoşlanmayan bütün arkadaşlarım kişinin totosunun ısıttığı koltuğa oturmaktan da hoşlanmıyor ben de dahil

Yurt disina git cok degil birkac ay yasa, anlarsiniz degerini. Taharet muslugu Turkiye'yi ozleme sebeplerinin basinda gelir bir gurbetci icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…