tuvaletlerdeki taharet musluğu

Yurtdışına tatile gitmiş biri olarak söylüyorum taharet olmalı muhakkak.
Eşimle tatilde gezerken, herşey muhteşem ben burda yaşarım modunda takılan eşim, dışarda tuvalete gidip döndüğünde (oteldede tabi) ne pis insanlar yahu burada yaşanmaz taharet yok serzenişinde bulunurdu. Tuvalet kağıdı yada peçete tabir edilenlerde bildiğiniz kese kağıdıydı. Tatil boyunca çantamda ıslak mendil, cep boy tuvalet kağıdıyla gezdim ben.
Taharet =su = temizlik .Ayrıca kimsenin taharet musluğunu açıpta elini orada yıkadığını sanmıyorum.

Yanlızca peçete ile silme ile temizlik olurmu Allasen..Benim çocuklarda üşenirler yıkamaya tuvalet kağıdı ile silinip çıkarlar bazen..sonra kaşınırdurur totoları..Yada donlar hak getire..
Bende hep bu yabancılar ne pis insanlar diye düşünürdüm
oysakine...

valla bende tiksiniyom o musluklardan

kimsenin bilmediği sırrımı açıklamak zorunda kaldım

bebeklerin kullandığı ıslak mendillerden kullanıyorum biraz masraflıyo oluyo ama napayım

Ay bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.

Diğer arkadaşlara soru şimdi sol elle ya da hangi taraftaysa o musluğu açtınız, temizliği yaptınız hangi elle kapatıyorsunuz musluğu. Ben bir kere musluğu açtım ıslaktı. Vallaha hayattan soğudum. Elimi bir çamaşır suyuna sokmadığım kaldı.

ayyyy yorumları okurken cips boğazımda kalıyodu delisiniz hatunlar yaaa

Kokulu totoyla gezecek halimiz yok herhalde
Size gelen misafirin vay haline,olmadı ellerini koklayın diyecem oda olmayacak..

beni anlayan bayan arkadaşlarım olunca çok seviniyorum nedense .Taharet musluğuna karşı olmak pislik değil ki .Temizlik önden arkaya yapılmalıdır bir defa bayansak

musluk solda
muslugu sol elımde acıyorum
sag ıle temızlıgı yapıyorum

aynen aynen ya yılalrdır kimse bilmez bu huyumu sonrada pudralı tuvalet kagıdıyla üstünden geçiyosun ohhh mis

beni anlayan bayan arkadaşlarım olunca çok seviniyorum nedense .Taharet musluğuna karşı olmak pislik değil ki .Temizlik önden arkaya yapılmalıdır bir defa bayansak

Yok ben gerçekten kakalı popoya dokunamam. Dokunsam da sadece sabunla bir kere yıkanınca geçer mi ya Kaç kere yıkasam gene içime sinmez. Tamam sol elle yemiyorum ama gözümü kaşıyorum, ne biliyim ekmek bölüyorum. Ay yok ya. Okb'm var benim dokunamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…