- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
kardeşim benim :) :)valla bende tiksiniyom o musluklardan
kimsenin bilmediği sırrımı açıklamak zorunda kaldım
bebeklerin kullandığı ıslak mendillerden kullanıyorum biraz masraflıyo oluyo ama napayım
Yurtdışına tatile gitmiş biri olarak söylüyorum taharet olmalı muhakkak.Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
once sılsınİyi de tuvalet kagidiyla temizlenmez ki. Onun amaci kurulamak
İyi de tuvalet kagidiyla temizlenmez ki. Onun amaci kurulamak
valla bende tiksiniyom o musluklardan
kimsenin bilmediği sırrımı açıklamak zorunda kaldım
bebeklerin kullandığı ıslak mendillerden kullanıyorum biraz masraflıyo oluyo ama napayım
Önce hafif suyla ıslatıp bi kabasini almak icin de ideal aslında
agzımdan aldın ya
Yine sonuc taharet musluguna ihtiyac oldu once sılsın
sonra ıslak mendılle tekrar sılsın
sonra yıkasın
agzımdan aldın yaÖnce hafif suyla ıslatıp bi kabasini almak icin de ideal aslında
Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
o nasıl bı s.çmaktırÖnce hafif suyla ıslatıp bi kabasini almak icin de ideal aslında
Ay bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.
Diğer arkadaşlara soru şimdi sol elle ya da hangi taraftaysa o musluğu açtınız, temizliği yaptınız hangi elle kapatıyorsunuz musluğu. Ben bir kere musluğu açtım ıslaktı. Vallaha hayattan soğudum. Elimi bir çamaşır suyuna sokmadığım kaldı.
musluk soldaAy bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.
Diğer arkadaşlara soru şimdi sol elle ya da hangi taraftaysa o musluğu açtınız, temizliği yaptınız hangi elle kapatıyorsunuz musluğu. Ben bir kere musluğu açtım ıslaktı. Vallaha hayattan soğudum. Elimi bir çamaşır suyuna sokmadığım kaldı.
Ay bizim gibi birilerini daha buldum. Ben de hiç dokunamam kakalı popoya o bakımdan ıslak mendille hallediyorum. Ondan önce de ıslak tuvalet kağıdı ile hallediyordum.
beni anlayan bayan arkadaşlarım olunca çok seviniyorum nedense .Taharet musluğuna karşı olmak pislik değil ki .Temizlik önden arkaya yapılmalıdır bir defa bayansak
ama o zmn elıne bısey bulasmazYine sonuc taharet musluguna ihtiyac oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?