Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
bazı arkadaşlar normal yazmış,abim veya erkek kardeşim yok yani bir erkeğin ev içindeki halini pek bilmiyorum,babamda kalp hastası ve bypaslı olduğundan göğsü ve bacakları temizdi yani.
doktora karşı çıkmasının sebebi, ilaçlara karşı oluşu neden bilmediğim şeyleri yükleyim vücuduma diyor.
yani gerçekten fazla yazıp iğrençleşmeyim ama sırtı,omuzları,beli filan. hep kıl yumağı gibi.hani diyorum geçmişte kullandığın ilaç filan mı vardı da hormonal yan etki yaptı bilmiyorumki diyor.ee bunu anca doktordan öğreniriz diyorum,yanaşmıyor çekiniyormuş doktordan :)
bazen dalga geçiyorum seninkileri yolsak kellere peruk yaparız ,senin doğal kazağın var üşemessin gibi.
ama şu ayıya 5 kala olayından sonra alınmaya başladı . yüzü düşüyor birşey diyince.
yani en azından ofis ortamında çalışğından temizliğine filan dikkat ediyor diye avutuyorum kendimi.
ya yanına oturup elini kolunu mıncırmaya kalksam elim hep tüy oluyor,bu sefer o da utanıyor.
@
QUEENofTURKEY in dediği gibi makina ile kısalt biraz diyim bari.
kedi köpek tüyü toplayıcsı değilde ben koli bandıyla toplayım dedim koltuğumu yıprattı.
halının üstünde filan fazla gözükmüyor göze ama,banyoda veya koridorun fayanslarında çok belli oluyor.