- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi HipoManyak
Gülmekten ölcem
adamın elinde değil en azından duş alıyor, yapıcak bişi yok kalkınca süpürürsünüz, adam kırılmış ayı deyince pek hoş değil bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.
2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.
kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)
elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.
biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.
ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.
doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.
genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi
birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Yani adamın elinde değil. Kurtulun takıntınızdan süpürün küçük elektrikli süpürge ile. Benim eşimde de var. Gerçi böyle dökülmüyor. Ne demek ayı falan...Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.
2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.
kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)
elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.
biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.
ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.
doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.
genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi
birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Geçenlerde okuduğum bir yazı, gelinleri eşinizle değil koltukla, perdeyle, halıyla evleniyorsunuz diye eleştiriyordu aklıma onu getirdiniz.koltuklarımda açık bej
Bende yatak odasında yataktan ve yatağın etrafından her sabah kıl topluyorum. Düzenli olarak makina açıyorum yatak kapatır gibi makina çalışıyor her sabah. Allahtan oturduğu kalktığı yerlere dökmüyor. Tek sorun yatak odası. Ona da razıyım çünkü çok kıllı değil göğsünde hiç yok kolları az sadece bacakları dökülüyor. Bilirim o sorunu bende bıktım ama yapacak bir şey de yok sanırım. Bir ara ağda yapmaya çalıştım aldı saçlarıma sürdü acısındanyemin ettim bir daha ellemicem diye
![]()