- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
Ya varya bu kadar net anladığın için beyninin her kivrimina teşekkür ederimBir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.
Kendi ugrastiginla kalorsin. Vs lerden sevistiginizi anliyorum yanlissam duzeltin. Sevistikten sonra da yeterince hissedemedim vs demesi ben gunluk gecelik iliskilerin adamiyimin farkli bir deyisi.Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
Özellikle günümüz gerçeği sosyal medyadan nasıl davranmalı.
*Birbirimizi takip ediyoruz.
Çünkü biz arkadaştık ve sonrasında bir hoşlanma oldu. Buluştuğumuzda elimi tuttu, Öpüştük vs evet vs si de var.
Ama ilişki düşünmediğini söyledi, seni çok özlüyorum ama sevgili olacak kadar bir aşk olmadı dedi.
Baylar bayanlar vazgeç demeyin. Bu belki de bir hırs oldu beni anlayın.
Tekrar ilgisini çekmek istiyorum.
Tarzimi degistirip 25 30 güne bir kaç fotograf atayim diyorum?
82 den 67 ye düştüm. O beni 67 yken biliyor şimdi 55 hedefim ve spor yapiyorum.
Bana bir plan program yapar mısınız lütfen.
Deneyimleyenler özellikle....
Ya varya bu kadar net anladığın için beyninin her kivrimina teşekkür ederim
Arkadasca hoslanmak ne giz.Bir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.
Erkekler 6 yaşından 1 gün almazlar orada öylece kalırlar. Elbet vardır bir zayif noktası. Her şeyi buraya yazacağım. Belki mutlu belki mutsuz olacagim ama denemiş olacağımArkadasca hoslanmak ne giz.
Valla opusup koklasip VS sini de yasadiktan sonra arkadasca hoslandim desen adam icinden amma da koymusum kendince intikam almaya calisiyo yazik diye dusunur.
Kendisini daha komik bi duruma sokar bence
E hadi bakalim senin kararin tabi.Erkekler 6 yaşından 1 gün almazlar orada öylece kalırlar. Elbet vardır bir zayif noktası. Her şeyi buraya yazacağım. Belki mutlu belki mutsuz olacagim ama denemiş olacağım
Arkadasca hoslanmak ne giz.
Valla opusup koklasip VS sini de yasadiktan sonra arkadasca hoslandim desen adam icinden amma da koymusum kendince intikam almaya calisiyo yazik diye dusunur.
Kendisini daha komik bi duruma sokar bence
Eski türk filmleri klişelernden kurtulmanızı tavsiye ederim. Hani olur ya kadın açılır saçılır zayıflar nezaket öğrenir adam onu isteyince de koşa koşa adam gider. En nefret ettiğim şey. Diyelim zayıflayıp tarz değiştirince ilgisini kazandınız oldu da bir gün tekrar kilo alırsınız yada hasta olursunuz da üstünüze başınıza dikkat edemezsiniz o zaman ne olacak?Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
Çünkü biz arkadaştık ve sonrasında bir hoşlanma oldu. Buluştuğumuzda elimi tuttu, Öpüştük vs evet vs si de var.
Ama ilişki düşünmediğini söyledi, seni çok özlüyorum ama sevgili olacak kadar bir aşk olmadı dedi.
Bir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.
Burada günlük gibi bir şey yok sanırım ama yazacağım. Ben başlıyorum . . . .Canım zayiflayinca aşık mi olacak sanıyorsun en zayıf hallerimizde aldatildik terkedildik☺ama sen kafaya koymussun o adamı burdan da yaz herseyi de bakalım neler olacak
Gurursuzluk değil bu, asıl gücüme giden tavrını ona ödetme isteğiBeni reddeden bir erkeğin ilgisi için çabalayacak kadar gurursuz olamam.
Bilinmez belki ben de o moda girip onun canına okuyacağımAma öyle demeyecek sanırım. Yani eli elime gözü gözüme hatta bedeni bedenime moduna girecek
hayatım sen diyorsun işte kullanılmış gibi.ne yapmasını bekliyorsun seni bitirmesini mi.kendin için herşeyin güzelini yap nispet te yap fotolarını at çok istiyorsan ama bir daha yüz verme yaptığına pişman olduğuyla kalsın.geri dönme onaKendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Bence tam olarak bu hatta. Kadın isterse diye bir cümle varya hani ben onun tüyolarini bilmiyorum...
Kiloyu cok hirs yapma seni begenseydi seni begeniyorum ama kilo ver derdi. Sorun sadece kilon degildir. Seni begenmeyen de takla da atsan begenmez kasma.Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?