Tüyo gerekli baylar bayanlar

Bir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.
Ya varya bu kadar net anladığın için beyninin her kivrimina teşekkür ederim

Kendi ugrastiginla kalorsin. Vs lerden sevistiginizi anliyorum yanlissam duzeltin. Sevistikten sonra da yeterince hissedemedim vs demesi ben gunluk gecelik iliskilerin adamiyimin farkli bir deyisi.
Sen niye kilo verip fistik gibi olup ayni adama takilasin ki git kendine daha yakisikli ve de en onemlisi kafasi daha fazla calisip amsalak olmayan birini bul

Ya varya bu kadar net anladığın için beyninin her kivrimina teşekkür ederim

Vallahi canımcım bence bu adama harcayacağın zamana, enerjiye yazık. Zira bomboş bir insan kendisi. Önüne gelenle takılan, aşk sevgi ne bilmeyen insanlar bence boş.

Yerinde olsam değişmek istiyorsam değişirdim ama intikamla zamanımı ziyan etmezdim. Yine de sen bilirsin yabi.

Bir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.
Arkadasca hoslanmak ne giz.
Valla opusup koklasip VS sini de yasadiktan sonra arkadasca hoslandim desen adam icinden amma da koymusum kendince intikam almaya calisiyo yazik diye dusunur.
Kendisini daha komik bi duruma sokar bence

Valla opusup koklasip VS sini de yasadiktan sonra arkadasca hoslandim desen adam icinden amma da koymusum kendince intikam almaya calisiyo yazik diye dusunur.
Erkekler 6 yaşından 1 gün almazlar orada öylece kalırlar. Elbet vardır bir zayif noktası. Her şeyi buraya yazacağım. Belki mutlu belki mutsuz olacagim ama denemiş olacağım

Violet çakalmışsın

O kısımları unutmuşum.

Ama kanaatim aynı bence değmez. Bizim hatun bomba olarak dönse bile adam tipinden heyecan duyar, yine bir şey hissetmez. Önüne gelenle takılan orta malı adam ne aşk hisseder, ne sevgi ancak heves duyar. Bu herifi çöpe atacağım poşete yazık yaneee

Eski türk filmleri klişelernden kurtulmanızı tavsiye ederim. Hani olur ya kadın açılır saçılır zayıflar nezaket öğrenir adam onu isteyince de koşa koşa adam gider. En nefret ettiğim şey. Diyelim zayıflayıp tarz değiştirince ilgisini kazandınız oldu da bir gün tekrar kilo alırsınız yada hasta olursunuz da üstünüze başınıza dikkat edemezsiniz o zaman ne olacak?

Canım zayiflayinca aşık mi olacak sanıyorsun en zayıf hallerimizde aldatildik terkedildik☺ama sen kafaya koymussun o adamı burdan da yaz herseyi de bakalım neler olacak

Sen zayıflasan bile sana yine aşık olmayacağına emin ol.. Sadece öpüşüp koklaşmak vs için sana gelecek emin ol. Çünkü olsaydı o zaman olurdu..
İntikam falan da almayı düşünmüyorsun .Adam bugün gelse yelkenleri suya indirip kapıp koyuvereceksin arkasından bunuda biliyorsun değilmi

Ama öyle demeyecek sanırım. Yani eli elime gözü gözüme hatta bedeni bedenime moduna girecek

Canım zayiflayinca aşık mi olacak sanıyorsun en zayıf hallerimizde aldatildik terkedildik☺ama sen kafaya koymussun o adamı burdan da yaz herseyi de bakalım neler olacak
Burada günlük gibi bir şey yok sanırım ama yazacağım. Ben başlıyorum . . . .

Bazen de kabullenmek ve hayatindan cikarmak gerekir.
Yani intikam alma istegi basta size zarar verir. Bosvermelisiniz. Illaki kacan kovalanir. Hirs yapmissiniz.
Bence ilginizi baska seylere verin. Gercekten zaman kaybi olarak gördüm isteginizi.

Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Bence tam olarak bu hatta. Kadın isterse diye bir cümle varya hani ben onun tüyolarini bilmiyorum...
hayatım sen diyorsun işte kullanılmış gibi.ne yapmasını bekliyorsun seni bitirmesini mi.kendin için herşeyin güzelini yap nispet te yap fotolarını at çok istiyorsan ama bir daha yüz verme yaptığına pişman olduğuyla kalsın.geri dönme ona

Yaw ne konulara kaldık. Adam reddetti diye hırs yapmışsın ama güzel fotoğraflarla onu elde etmek istiyorsan kusura bakma ama yatak odana kadar gelir ancak.
Bence kadınlardaki en çekici şey onurlu duruştur. Mıç mıç hergün pozlar verip sanal ortamda paylaşmak kendini sergilemekten öte birşey değil.

Kiloyu cok hirs yapma seni begenseydi seni begeniyorum ama kilo ver derdi. Sorun sadece kilon degildir. Seni begenmeyen de takla da atsan begenmez kasma.
Adamin ilgisini cekmiyosun seni begenmiyorum diyor ama seni opuyor oksuyor yani seni kullaniyor. Hic mi kendine saygin yok hala bu adamin pesindesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…