Merhaba hanimlar :) Bu konumda size diyet surecimden bahsetmek istiyorum. 22 Haziran'da (2011) havuza gitmemle basladi her sey. Dedim vericem bu kilolari yetti gari. Eczanedeki amcaya gore boyum 1,65. Bana ve arkadaslarima kalsa 1,68. Hadi gelin 1,65 diyelim. Kilom 65'ti basladigimda. Simdi 62.8'im ama sabahlari ac karnina. Aksam yemegini falan yedim mi 65 i goruyorum yine
Neyse, ne yaptigima gelecek olursak:
Her gun ama her gun spora gidiyorum. Gecen hafta 2 kere havuza gittim ama cok yoruldum, artik fitness salonuna gidiyorum, cross trainer diye bir alet var ona biniyorum 1 saat.
Yogurt tuketiyorum. Yogurdun yag yaktigini okumustum pek cok yerde.
Cips, cikolataya bayilirim ama 1 haftadir kesinlikle yemiyorum
Cunku bir tane bile yersem onun kalorisini yakmak dakikalarimi aliyor, biliyorum. Sporun bu faydasi da oluyor, fazla kalorili seylerden vazgecirebiliyor sizi.
Ama bugun kotu bir gundu
Aksam yemege ciktik ve ben pide yedim ayiptir soylemesi
ama sporda 600 kalori yakmistim. Insallah telafi eder!
Bu arada yasim 21. Ve kendimi bildim bileli kiloluyum, ve benim kotu bir ozelligim de gobek cok bende. Hamile gibi duruyorum. Gobegimi eritmek istiyorum
Bu baslikta size gunbegun yediklerimi ve yaptiklarimi yazacagim. Hedefim simdilik 60, eger 60'i gorursem 57, o da olursa 55 :) Orta 2'den beri 55'e inemedim
Insallah bu sefer olur. Isterseniz bugun yediklerimi yazayim:
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegine kasarli tost
Domates
Sonra 1 saat spor
Oglen: 80 gr light ton baligi
Biraz light yogurt
Birkac erik
Aksam: Pide
Bu arada 2,5 - 3 litre suyumu hic ihmal etmiyorum. Siyah cayi severim, onu da sekersiz iciyorum.

Her gun ama her gun spora gidiyorum. Gecen hafta 2 kere havuza gittim ama cok yoruldum, artik fitness salonuna gidiyorum, cross trainer diye bir alet var ona biniyorum 1 saat.
Yogurt tuketiyorum. Yogurdun yag yaktigini okumustum pek cok yerde.
Cips, cikolataya bayilirim ama 1 haftadir kesinlikle yemiyorum

Ama bugun kotu bir gundu

Bu arada yasim 21. Ve kendimi bildim bileli kiloluyum, ve benim kotu bir ozelligim de gobek cok bende. Hamile gibi duruyorum. Gobegimi eritmek istiyorum

Sabah:
2 dilim cavdar ekmegine kasarli tost
Domates
Sonra 1 saat spor
Oglen: 80 gr light ton baligi
Biraz light yogurt
Birkac erik
Aksam: Pide

Bu arada 2,5 - 3 litre suyumu hic ihmal etmiyorum. Siyah cayi severim, onu da sekersiz iciyorum.
Son düzenleme: