tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Maşşallah ne kadar erken evlenmişsin.

Ben 27 de evlendim yaş 30 şimdi çocuk yapmaaya uğraşıyorum.

Hani tuza sataşan biri vardı ya o yüzden uyarılmışız ben ve tuz.

evt erken hemde çok erken küçücükmüşüm cahilmişim
ama şimdi aklım başımda çok şükür
ondan hep ezdiler eltim 27 yaşında aklı başında hiç kimseyi umursamayıyo hiçççççççç
aaanacım görüyomusun
neyseki gitti esmermiydi karamıydı neydi
gelmş sataşmış siz ne yaptınızki
rabbim nasip etsin inş evlad tadını görün inş

biz gelinlerimize yaşatmayız
neden biliyomusun çünkü biz yaşadıklarımızı biliyoruz
eger kv delerde yaşasaydı yaşatmazdı bizlere

Ben 27 de evlendim de noldu 29'da açıldı gözüm. İnsan gibi davranışı haketmiyorlar ne yazkıkki ama şimdi de insan olmanın gerektirdiği kendime yakışanı yapıorum gene saygısızlık terbizyesizlik yapmıyorum çünkü ben / biz böyleyiz değişemiyoruzki. Mayamızda yok. Ha bazen lafımı söylüyorum. Ama öyle canlarını yakmak için üzmek için , hava atmak birşey sözlememeye çalışıyorum sadece bana söyeldğine cevap veiyorum. Korkuyorum onlar gibi yaparsam cezalandırılmaktan korkuyorum. Onun için üzülen ben olayım.

İnşallah. Annemi şimdiden uyarıyorum ama inşallah kıymet bilen biri olur

Annemi de

kızım dogdu gözlerim açıldı
yine evt saygısızlık yapmıyorum ,saygımı,hörmetimi yapıyorum ama yeri geldiginde lafımı yerine koyuyorum
yine yapmazdım ,yine lafımı demezdim ama okadar çok canımı yaktılarki artık söylüyorum
çok dogru aynen katılıyorum bizim mayamızda yok egr olaydı oo ,...............
birde şimdi eltim geldi daha ii oldu anladılar baktılarki ooo bu neymiş biz yıldızımdan hiç birşey görmemişiz oldu
olduda noldu aynı biraz azaldı bu seferde ikimizi karşılaştırmalar falan
ama şunuda diyeyim beni çok sever bende onu çok severim
ama söyledikleri varya yaptıkları kulagımdan gitmiyo sesi oyüzden şimdi böyle oldu
aman yine diyosun allah rızası sonrada şimin hatırı

Son düzenleme:

selam kızlarr...
haftasonu bende yoktum.. güzell bi dinlendimm..
gördüğüm kadarıyla iyisiniz.. maşaalahh

Allah'ın izniyle öyle tatsızlıklar yaşanmaz kızlar..
herkes evladını sever ama bazı insanlar evladının sevdiğine hasetleniyor..onu paylaşamıyor, ve zırvalıyor tabir- i caizse :)
halbuki ben, evladımın sevdiğini bende çok severim diye düşünüyorum tek dileğim evlense; evlerinde, huzur, dirlik,düzen olsun olur ..
bu arada benim çok şükür hiç olumsuz durumum olmadı k.validemle..severiz birbirimizi..çok şey paylaşırız..kendi akrabalarımdan biri gibidir yani

yıldızımm şöyle bir durum var kayınvalideler için; kimisi kayınvalideden kötü şeyler görmüş diye; ''bende gelinimin böyle burnundan getiririm'' diyor.. kimiside o kadar k.validesiyle kötü günler geçirince '' ben asla gelinime böyle gün göstermem'' diyor.. yani aynı şeyleri yaşayan insanların bakış açıları farklı olabiliyor insanda merhamet ve Allah korkusu olsun..kimsenin yaptığı yanına kalmıyor canım yaa... gün oluyor devran dönüyor..

evt canım çok haklısın insan öncelikle düşünmeli dedigin gibi '''o benim evladım evladımı ben çok seviyorum,ee onun hanımını da severim,,,eeee çoçuguda olunca oda yavrumun kuzusu'''ama dedigin gibi herkezin düşüncesi çok farklı
aslında ne olacak iyilikten iyilik dogar
dörtgünlük dünyada niye yaparlar ,ve ne isterler işte çözemiyorum

İnaşşallah yaşatmayız.

Aminnn

napsın teyzesi kuzum benim kahvaltı masasındayız
kahvaltı yapıyoruz bi yandan seninle yazışıyorum
ikinci belli deyil ne oldugu
rabbim hayırlısından nasip etsin

Afiyet olsun. Neden acaba hep kız gibi geçti içimden. Sağlıklı olsun da gerisi yalan.

rabbim kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inş

Aminnn

tabi canım işine baksen başınıda agrıttım bitmez bizde dertler
ama işte bu aralarda duygusallıgım üstümde
sizlerde konuşmak istedim

Rica ederim.

Başımı ağrıtmadın. Sadece masa başından kalktım ondan çıktım ama geldim şimdi

Hoşgeldin Ase. Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Maşallah sen çok güçlüsün biz o kadar yapamıyoruz ya. Ase senin yaş kaçtı?

rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş eli ayagı düzgünsanada inş bga canım
ase gerçekten maşlh kaç yıllık evlisin?

Son düzenleme:
Selam yildiz, ase, aralik

ramazan nasıl gidiyo? bizim ev çok sıcak, oturduğum yerde buharlaşacam birazdan.

sabaha babamla direksiyon çalışmaya gittim. ilk yarım saat karizmayı çizdirdim. vitesi atamadım. istop ettirdim

babam la havle çekmeye başladı.

sonra araca alışınca rahatladım biras.

hoşgeldin canm çok şükür karşılaştık sonunda
ehliyetmi alıyosun
allah kolaylık versin
hiç heyecan yapma rahat ol:18:

rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş eli ayagı düzgünsanada inş bga canım
ase gerçekten maşlh kaç yıllık evlisin?

Amin Yıldız amin

Darısı benim başıma

ohh oh sür bakalım çabuk öğrnden de gezdir bizi

hoşgeldin canm çok şükür karşılaştık sonunda
ehliyetmi alıyosun
allah kolaylık versin
hiç heyecan yapma rahat ol:18:

Bak tecrübeli var galiba

tabi canım işine baksen başınıda agrıttım bitmez bizde dertler
ama işte bu aralarda duygusallıgım üstümde
sizlerde konuşmak istedim

ahh canım hamişsin sen.. duygusal ve hassassındır..aslında etrafındakilerin senin suyuna gitmeleri gerekir..
insan hamileyken, herşey güllük gülistanlık bile olsa bişeyler buluyor kendine kafa yoracak..kendimden biliyorum
sen bebeğine,evladına, eşine yoğunlaş canım.. artık büyük bir aile oluyorsunuz..ne güzel..darısı bizleree
7 yıllık evliyim yıldızım

Hoşgeldin Ase. Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Maşallah sen çok güçlüsün biz o kadar yapamıyoruz ya. Ase senin yaş kaçtı?
hoşbulduk canım , iyiyim..
uğraşıyoruz canım yaa.. aralık canım,kendimi bildim bileli çok hassastım..bana karşı yapılan hataları, gözüm gördüğü halde sineye çeker yinede kimsenin yüzüne vurmazdım, -ki yüz göz olmayayım diye(özellikle ünv.deyken kafama dank etti)sonra baktımki içime atmaktan , kendimi rahatsız hissetmeye başladım. mideme vurdu desem inan..midemle çok çektim.. dedimki; millet etrafına sataşıyor, kimsenin umrunda değil kimse..benimkide içimde duracağına dışımda dursun dedim.pek te alttan almaz oldum.. yada kimsenin gönlü olsun diye bişey yapmamaya başladım.yani şöyle.. birşeyi yapmak istemiyorsam, ''yapamam'' diyorum.. gitmek istemiyorsam ..''gidemem'' diyorum..
hatır için yapmıyorum yani, hep kendim için.ne kadar incelikli davranıyorsun, uyumlu oluyorsun ama herkes haketmiyormuş.. şimdi hiç birşeye kafa yormuyorum inan.. eşimi bile çevirdim.bana diyorki: ''sen rahatsın,boşverseneee yaa;değermi.. diyorsun yaa bana ;kendimi iyi hissediyorum..yoksa uykularım kaçıyor kafama takmaktan''

bi daha mı dünyaya geleceğiz, şahısla ilgili şeylere takılmamalı.. bize bir adım gelene, biz koşarız canımm.. ama değer verene,kıymet bilenlere işte

canım 28 olacağım.. bayağı da büyümüşüm bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…