- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
5 ay oldu alalıda ,ehliyet alırken gerçekten rahat olmak gerekiyo,rahat olursan çok iiBak tecrübeli var galiba
tam sırası gerçekten birde sıcaklar ooohevet canım yaaa sağolasın
heyecan yapmıyorum da insan oruç ve uykusuz olunca beyni duruyor
hamiş olunca insan daha hassas oluyo anlayış bekliyo ama nerdeeeeeeee
ahh canım hamişsin sen.. duygusal ve hassassındır..aslında etrafındakilerin senin suyuna gitmeleri gerekir..
insan hamileyken, herşey güllük gülistanlık bile olsa bişeyler buluyor kendine kafa yoracak..kendimden biliyorum
sen bebeğine,evladına, eşine yoğunlaş canım..artık büyük bir aile oluyorsunuz..ne güzel.. darısı bizleree
7 yıllık evliyim yıldızım
hoşbulduk canım , iyiyim..
uğraşıyoruz canım yaa.. aralık canım,kendimi bildim bileli çok hassastım..bana karşı yapılan hataları, gözüm gördüğü halde sineye çeker yinede kimsenin yüzüne vurmazdım, -ki yüz göz olmayayım diye(özellikle ünv.deyken kafama dank etti)sonra baktımki içime atmaktan , kendimi rahatsız hissetmeye başladım. mideme vurdu desem inan..midemle çok çektim.. dedimki; millet etrafına sataşıyor, kimsenin umrunda değil kimse..benimkide içimde duracağına dışımda dursun dedim.pek te alttan almaz oldum.. yada kimsenin gönlü olsun diye bişey yapmamaya başladım.yani şöyle.. birşeyi yapmak istemiyorsam, ''yapamam'' diyorum.. gitmek istemiyorsam ..''gidemem'' diyorum..
hatır için yapmıyorum yani, hep kendim için.ne kadar incelikli davranıyorsun, uyumlu oluyorsun ama herkes haketmiyormuş.. şimdi hiç birşeye kafa yormuyorum inan.. eşimi bile çevirdim.bana diyorki: ''sen rahatsın,boşverseneee yaa;değermi.. diyorsun yaa bana ;kendimi iyi hissediyorum..yoksa uykularım kaçıyor kafama takmaktan''
bi daha mı dünyaya geleceğiz, şahısla ilgili şeylere takılmamalı.. bize bir adım gelene, biz koşarız canımm.. ama değer verene,kıymet bilenlere işte
canım 28 olacağım.. bayağı da büyümüşüm bakk
yıldızımm başlangıçta macera çok oluyor..
ben stop ettirdiğimde, benim ufaklık '' ıhıı ,anne arabanın benzini bitti'' demişti..
''gaza basıyorsun gidiyor, frene basınca duruyor.işte bu kadar..''
''ayağın debriyajda değilmi''
''hızlı gidip ama dikkatli olursan, tehlikeli olmaz'' diye sürekli konuşan yavruyla trafikte olmak zor oluyor.. susarmısın desemde, susmazdı birde
biz gelinlerimize yaşatmayız
neden biliyomusun çünkü biz yaşadıklarımızı biliyoruz
eger kv delerde yaşasaydı yaşatmazdı bizlere
bi kaybımız var canım cennette bizi beklicek inşöyle gerekiyorsa , takmamayıda öğreniyoruz zamanla canımm..
dediğin gibi bizler empati kuruyoruz.. çünkü biz olsak inciniriz diyoruz..
o eltin, kimseyi sallamıyordur da ondandır ona hassasiyetleri eminim
bir kaybın var demek ki,çok geçmiş olsun.. benimde var malesef:S
Allahım, yavruna sağlıkla kavuştursun canım
bence yapı meselesi. bazısı ben yaşadım başkası yaşamasın der. bazısı ben yaşadım o da yaşasın der. güya benim kayınvalide de çok çekmiş. hatta güvendim ona birlikte yaşamakla ilgili soru işaretim bile olmadı. çeken de çektiriyor. kıskanç yapıdaki insanlar kendi çektiği kadar karşıdaki (ister gelin olsun ister görümce ister arkadaş) çeksin istiyor.
benim kayınvalide oğlunun bana ev işleirnde yardım etmesini bile kıskandı. yok o oğluna hhiç iş yaptırmamış. yok onların memeleketinin erkekleri hiç iş yapmazmış.
hepside evhanımı ama. gece gündüz çalışıp oğluma destek verio bu kız diye düşünen yok
ahh canım hamişsin sen.. duygusal ve hassassındır..aslında etrafındakilerin senin suyuna gitmeleri gerekir..
insan hamileyken, herşey güllük gülistanlık bile olsa bişeyler buluyor kendine kafa yoracak..kendimden biliyorum
sen bebeğine,evladına, eşine yoğunlaş canım..artık büyük bir aile oluyorsunuz..ne güzel.. darısı bizleree
7 yıllık evliyim yıldızım
Maşallah.
Aminnn
hoşbulduk canım , iyiyim..
uğraşıyoruz canım yaa.. aralık canım,kendimi bildim bileli çok hassastım..bana karşı yapılan hataları, gözüm gördüğü halde sineye çeker yinede kimsenin yüzüne vurmazdım, -ki yüz göz olmayayım diye(özellikle ünv.deyken kafama dank etti)sonra baktımki içime atmaktan , kendimi rahatsız hissetmeye başladım. mideme vurdu desem inan..midemle çok çektim.. dedimki; millet etrafına sataşıyor, kimsenin umrunda değil kimse..benimkide içimde duracağına dışımda dursun dedim.pek te alttan almaz oldum.. yada kimsenin gönlü olsun diye bişey yapmamaya başladım.yani şöyle.. birşeyi yapmak istemiyorsam, ''yapamam'' diyorum.. gitmek istemiyorsam ..''gidemem'' diyorum..
hatır için yapmıyorum yani, hep kendim için.ne kadar incelikli davranıyorsun, uyumlu oluyorsun ama herkes haketmiyormuş.. şimdi hiç birşeye kafa yormuyorum inan.. eşimi bile çevirdim.bana diyorki: ''sen rahatsın,boşverseneee yaa;değermi.. diyorsun yaa bana ;kendimi iyi hissediyorum..yoksa uykularım kaçıyor kafama takmaktan''
bi daha mı dünyaya geleceğiz, şahısla ilgili şeylere takılmamalı.. bize bir adım gelene, biz koşarız canımm.. ama değer verene,kıymet bilenlere işte
canım 28 olacağım.. bayağı da büyümüşüm bakk
kzılar çıkıyorum ben sonra görüşürüz inşallah. Allaha emanet olun
5 ay oldu alalıda ,ehliyet alırken gerçekten rahat olmak gerekiyo,rahat olursan çok iiben ehliyet alırken komik olayımı anlatayım bak size biraz gülelim kv nasıl olsa yerinde aynı duruyo
sınavı geçtim neyse direksiyondayım adamlar arkada oturuyo ,ben kendimi nekadar atopde ettimse rahatım diyorum
direksiyon başına geçtim ayarladım kemerimi taktım oh herşey tamm
beni bi görseniz sanki kırk yıldır araba kullanıyorumsanki
güzelce kaldırdım,gümmm araba istop etti
anam beni görseniz ,başımdan aşagı kaynar sular dökülüyo kıpkırmızı oldum:18:
yanımdaki memurla gözgöze geldim
'''el frenini indirmeyi unutmuşun dedi''
tam sırası gerçekten birde sıcaklar oooh
ben stop ettirdiğimde, benim ufaklık '' ıhıı ,anne arabanın benzini bitti'' demişti..
''hızlı gidip ama dikkatli olursan, tehlikeli olmaz'' diye sürekli konuşan yavruyla trafikte olmak zor oluyor.. susarmısın desemde, susmazdı birde
Kzılar biraz işim var hafileteyim gelcem
tabi canım sen işine bak bende çıkıcam biraz uyumaya çalışacam
ablamız izin verirse
tuzda gelseydi :13:
konuşuruz yine canım
yıldız azıcık uyu, kendine gelirsinn..dinlenmeye çalış
aralık, çokta kinci olma canım.. az ol bari..
bir adım gelene koşarız, derken ; iyi niyetle, samimi olana; aynı karşıllığı veririm..
zaten kredisini tüketmiş olan,ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.. gözünden düştüğü için, iyi birşey bile yapsa batar yani.. yapmasındı daha iyi olurr
görüşürüz, müsait zamanda tekrar..
Kzılar biraz işim var hafileteyim gelcem
hafifledimiiii işler.. kaçta bitiyor mesain?
O yavrulardan bende istiyorum arabamla onu gezdirmek istiyorum sırf onun için araba kullanmayı öğrenmek istiyorummm
Benimki gözümden düşme canım birde ben en saf halimle insanlara güvendi inandım ama bana havasını attıkları şey para üstelik krndilerine ait olmayan bir para
Kızlar siz yazşırken işe daldım koptum burdan şimdi müsatitim ama kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?