- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın ne işi kuzucum hayırdırben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim... naber canlarım?
bga sen haftasonları çalışmazdın? yıldızımm naber? benim bugün çok işim var hadi bi cevap yazın da çıkayım..
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın ne işi kuzucum hayırdır
ohh ne güzel dün hanımannecim bize geldidüğün var akşama , süslenip püslenmem lazım, çok şık ve bakımlı olmam lazım. anca hazırlanırım akşama kadar...
aaa bilmiyodum kapalı oldugu :78:...........................................
ben hamilelikte bakımlı olan bayanları çok seviyorum, bakım her zaman lazım tabii amaohh ne güzel dün hanımannecim bize geldi
akşam kına varmış oraya gittik
süslendim bi güzel şaçlar makyaj bi içim su oldum (kocaman göbişimle)
nasıl yapacaksın şaçlarını?:26:
bende 7 aydır ilk defa süslendimben hamilelikte bakımlı olan bayanları çok seviyorum, bakım her zaman lazım tabii ama
hamileyim diyip de kendini salan hatunlar çok itici oluyor. giyinecen güzel güzel saçın makyajın güzel olacak bakımlı ve temiz olacan, şıkır şıkır gezecen işte budur!
ben hamişken daha bakardım kendime gezmeye filan giderken şıkır şıkır giderdim, etrafımdaki bayık hamişlere taş çıkarırdım..
aaa bilmiyodum kapalı oldugu :78:
oh çok güzel sevindim:87:
ozaman koy fotonu hep açık gördügüm için resimleri ondan öle dedim ki:26:
görüşürüz canım kolay gelsinyüzümü kapattığım ve hemen sildiğim için paylaşmakta bi sakınca görmedim dıdışım. akşam giyinince çekerim yarın bakarsın artık.
hadi ben kaçayım işler güçler beni bekler... öpüldünüzzz
ne yazdın niye sildin çabuk de?................................................................
hoşgeldin kuzum benimben geldiiiim. hadi dıdış gel de sana kombinimi paylaşayım.
hoşbulduk ciğerimmmmmmm nabersin?hoşgeldin kuzum benim
iyidir canım ne olsun pazar sendromundan sonra pazartesiye bayılıyorum herkez gitti evde ogluşla başbaşayız şükürhoşbulduk ciğerimmmmmmm nabersin?
oh ohhhh sefan olsun, valla eşim duysa çok üzülür ama o idince bende çok ferahlıyorum . pazartesi benim tatil günüm. kızımı da seneye okula gönderince bi keyif yapsam diye hayal kuruyorum şimdideniyidir canım ne olsun pazar sendromundan sonra pazartesiye bayılıyorum herkez gitti evde ogluşla başbaşayız şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?