tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim... naber canlarım?

bga sen haftasonları çalışmazdın? yıldızımm naber? benim bugün çok işim var hadi bi cevap yazın da çıkayım..
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın ne işi kuzucum hayırdır

düğün var akşama , süslenip püslenmem lazım, çok şık ve bakımlı olmam lazım. anca hazırlanırım akşama kadar...
ohh ne güzel dün hanımannecim bize geldi
akşam kına varmış oraya gittik
süslendim bi güzel şaçlar makyaj bi içim su oldum (kocaman göbişimle)
nasıl yapacaksın şaçlarını?:26:

ohh ne güzel dün hanımannecim bize geldi
akşam kına varmış oraya gittik
süslendim bi güzel şaçlar makyaj bi içim su oldum (kocaman göbişimle)
nasıl yapacaksın şaçlarını?:26:
ben hamilelikte bakımlı olan bayanları çok seviyorum, bakım her zaman lazım tabii ama
hamileyim diyip de kendini salan hatunlar çok itici oluyor. giyinecen güzel güzel saçın makyajın güzel olacak bakımlı ve temiz olacan, şıkır şıkır gezecen işte budur!

ben hamişken daha bakardım kendime gezmeye filan giderken şıkır şıkır giderdim, etrafımdaki bayık hamişlere taş çıkarırdım..

bende 7 aydır ilk defa süslendim
tuz bu arada seni çok merak ettim:26:

aaa bilmiyodum kapalı oldugu :78:
oh çok güzel sevindim:87:
ozaman koy fotonu hep açık gördügüm için resimleri ondan öle dedim ki:26:

yüzümü kapattığım ve hemen sildiğim için paylaşmakta bi sakınca görmedim dıdışım. akşam giyinince çekerim yarın bakarsın artık.
hadi ben kaçayım işler güçler beni bekler... öpüldünüzzz

görüşürüz canım kolay gelsin

................................................................

Son düzenleme:
akşam gelince çektim biraz dağılmıştım ama idare edersin artık

Son düzenleme:
iyidir canım ne olsun pazar sendromundan sonra pazartesiye bayılıyorum herkez gitti evde ogluşla başbaşayız şükür
oh ohhhh sefan olsun, valla eşim duysa çok üzülür ama o idince bende çok ferahlıyorum . pazartesi benim tatil günüm. kızımı da seneye okula gönderince bi keyif yapsam diye hayal kuruyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…