tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

inşallah canım hayırlısıyla inşallah.

yorgunum, aslında farkettiysen memleketten geleli hiç durmadım hergün bi yerde bi işteyim... dinlenmedim bi türlü , bugün de güya temizlik yapacaktım neyse biraz dinleneyim akşamüsü yaparım artık.

elitme 1,5- 2 yıl demiş ya doktor sanırım vucudu dinlenip toparlansın diye, nede olsa çocuk büyüktü üstüste doğum da anneyi çok yıpratıyor ya odan heralde.
sürekli sormak istemiyorum üzülmesin diye. bakalım artık , tedavi edileck bişey de değil kız ne yapsın 9 ay yata yata ama hiiç kalkmadan geçirecek.

sende yatarak geçirdin bunca zamanı ama sen enazından dışarı çıkabiliyorsun, ufak tefek işlerini yapabiliyorsun o öyle de değil 5 dk duş 2 dk wc o kadar.

sende yatarak geçirdin bunca zamanı ama sen enazından dışarı çıkabiliyorsun, ufak tefek işlerini yapabiliyorsun o öyle de değil 5 dk duş 2 dk wc o kadar.

hayırlısından nasip edr inş rabbim çok zor allah evlad acısı hiç kimseye yaşatmasın
onada saglıklısından ömürlüsünden versin rabbim
tedavisine çaresine baksınlar mutlaka yatılackasada yatsın nolcak
bende hiç hareket etmedim ilk zamanlar 2-3 aydır çıkıyorum rahatca oda dr izin verdide öle
duş wc nerde 5 dk girip çık demişti dr sıcak su bile deyil ılık su ile hemen oda
wc de rahat yapmak için hep ananas yedim çok zor ya
çok zor günler geçirdim ama çok şükür azalttım

evt tuzum ya tatilden geliyosun ama tam dinlenemiyosun
yorgunluk kırgınlık illaki oluyo

Son düzenleme:
mecbur artık bu şekilde çocuk sahibi olan bir sürü insan vardı mutlaka. allahım sağlıklısını versin inşallah. ben çıkayım aşkoların aşkosu
bugün iyi oldu muhabbetimiz. biraz dinleneyim sonra temizlik yapayım. haftasonu annemler gelecek, bu arada ehliyete de yazıldım nabeer!

.........................

Eklentiler

• $557671_10151188468599870_1377990372_n.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 80
  • $512_10151200046699870_1240558715_n.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 67
görüşürüz canım evt ii oldu muhabbetimiz iyiki varsın dostum benim
bende ogluşumun karnın doyurayım totomu kaldırırsam
ohhh i yapmışın çok sevindim hadi hayırlı olsun bizi gezdirirsin artık :)))))))))))))
öptm seniiii

Son düzenleme:
eşim geldi çıkmam lazım kanka görüşürüz öptm
yarın erken gel

Geldim sabahtan ama sonra kapattım burası açık olunca calısamıyorum işim çoktu

tamam o zaman. yıldızın kullanıcı ismi beni bi salladı geçti mevzu yazmış havuz anlamışım, kullanıcı adımı değiştirdim yazmış ;yeni kullanıcı adı aldım anladım. çok yorgunum çook. 3 saattir mutfaktayım sadece 1 çorba 1 de kurabiye yapabildim.

Son düzenleme:

Ha ha koptum ya

Bende şaşırdım ondan beklediğim bişi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…