sağol canım. iyiydi yaa tanımdığım birileriydi eşime eşlik etmek için gittim.çok şıksın kuzum maşallah
nasıl geçti dügün
oh aynen ya şu pazar günlerinden nefret ediyorumoh ohhhh sefan olsun, valla eşim duysa çok üzülür ama o idince bende çok ferahlıyorum . pazartesi benim tatil günüm. kızımı da seneye okula gönderince bi keyif yapsam diye hayal kuruyorum şimdiden
oh aynen ya şu pazar günlerinden nefret ediyorum
kaldırsalar ne güzel olur kırk gün bayram edrim kına yakarım
benimkide öle güya çok temiz titiz beyefendi amannnngüya yardım ediyor eşim bi taraftan toplayıp bi taraftan dağıtıyor
dıdış bizim yavru babası evde ya da yanımızda olunca daha çok eziyetli oluyor. bi de bu ara çişini tutumaya başladı dün üstüne yaptı ;gece de yatağına... ne yapacam şaşırdım valla, allahtan yatak koruyucu var ama gece kaldırıp yıkamak zorunda kaldım çocuğu.
benimkide öle güya çok temiz titiz beyefendi amannnn
bu dönem öle oluyo tuzum ya kaçıra biliyolar birde havalar soguduyo üşütüyoda olabilir
ondan tutamaz..
ya hadi hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim taze tize senigüya yardım ediyor eşim bi taraftan toplayıp bi taraftan dağıtıyor
dıdış bizim yavru babası evde ya da yanımızda olunca daha çok eziyetli oluyor. bi de bu ara çişini tutumaya başladı dün üstüne yaptı ;gece de yatağına... ne yapacam şaşırdım valla, allahtan yatak koruyucu var ama gece kaldırıp yıkamak zorunda kaldım çocuğu.
ilk bebek evet. sağolasın canım ayyy 9 ay çok uzun nasıl bekleyecek sabırsız tuz.ya hadi hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim taze tize seni
ilk bebekmi?
aman öle dime tizesi vakti gelince dogsun inş bide senin prensese arkadaş gelirse tamam artıkilk bebek evet. sağolasın canım ayyy 9 ay çok uzun nasıl bekleyecek sabırsız tuz.
amin caanım cümlemizinkini inşanladım canım rabbim yavrularını sana bağışlasın. ben ilk çocuğum olması, gazı,reflüsü derken çok yıprandım biraz da titiz biri olduğumdan temizlik konusu beni çok yıprattı....
şimdi kara kara düşünüyorum bana mı yazık yoksa yetiştirdiğim çocuğa mı bilmiyorum kafam çok karışık.
aralarında fazla yaş farkı olmasın diye erkenden olsa ben çok yıpranacam ama yaş da geçiyor be yıldızım. tahammülüm de yok çocuklara kuzuş beni yeterince yordu 2.ye enerjim de yok.
amin caanım cümlemizinkini inş
öyle oluyo canım emin ol
inan hamileligin bile çok zor geçiyo ilkdeki gibi rahat deyilsin neden şimdi bir de dışarda bebiş var hem içerden hem dışardan
ben de çok titizim herşey yerli yeriinde dursun toz olması batmasın kirlenmesin isterim ama işte bebişlerde olunca olmuyo
aman canları saolsun
ama ben tek çocuk oldugum için ikinciyi çok istedim kızıma kardeş olması için
sende çok uzatma derim ben neden ev zaten batıyo ikincide gelirse batar işte ikiside beraber büyür çıkar şuraya sonra ne batar ne kirlenir
ilk başta orluk yaşarsın tabide sonran rahat olur
bende ço korkuyorum kızım gibi kolik olacak gazlı olacak diye ama inş olmaz
oy yirim ben onu, bizimkide kocaman oldu ya ,unuttuk hep yaşadıklaımızı unutturdu çigerim benim yavrum
çok zor büyüyomuş çoçuk zor
iki olunca nasıl olacak bilmem ama evlad yetiştirmek çok güc kuvvet istermiş
hani hep derlerya annelerimiz anne olunca anlarsın diye aynen öyle
oy yirim ben onu, bizimkide kocaman oldu ya ,unuttuk hep yaşadıklaımızı unutturdu çigerim benim yavrum
çok zor büyüyomuş çoçuk zor
iki olunca nasıl olacak bilmem ama evlad yetiştirmek çok güc kuvvet istermiş
hani hep derlerya annelerimiz anne olunca anlarsın diye aynen öyle
niye kuzum kafan niye karışık yorgunsun sanırımkafam aynen çorba gibi :) yazış şeklimden de belli değil mi?
canım ya senin kızın nasıl olsa okul çağına geldi, biri okula biri küçük zaten inşallah çok zor olmayacak. bahara oğluşunu alıp gezmelere de gidersin artık; yaza da oğlun epeyce toparlanmış olur. çektiğin çekeceğin bi tek bu önümüzdeki kış. bahara selamettesin inş.
benim kızımın evde canı çok sıkılıyor , kardeşi olsa oynarlar diyordum ,seneye kreşe gider bende rahat bi hamişlik geçiririm inşallah. sonrasına allah büyüktür.
hayırlısı inş canım allah saglık sıhhat versin hepsi olur biter inşvalla bilmem annem benim huysuzluğumdan çok çekti, zor bir insan olduğumu söylerler, kızımın huyu suyu da aynı ben o olacak dedi mi akan sular durur. babamız zaten emirerihangimizi nazlayacağını şaşırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?