tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Ya görümcem çalışmaz etmez kocasının parası ile hava atıyor kaldı ki görümceme de kimse birşey koklatmaz ama arabam var param var evim var hava atar

Onu demek istedim

Ama abisinin düğününde bir takı takmak için para vermediler parası var ama abisina takı takamadı

eşinde var olsa bile lafı edilmez..sindirememiş demekki, bulunduğu durumu..
'bi taş üstüne taş koyabildin mi?sende ne var,ondan haber ver' dersin ama yüz göz olursun işte..deme

eşinde var olsa bile lafı edilmez..sindirememiş demekki, bulunduğu durumu..
'bi taş üstüne taş koyabildin mi?sende ne var,ondan haber ver' dersin ama yüz göz olursun işte..deme

Diyemem ben hele bu saatten sonra böyle konularda polimiğe bile girmem

Bende görsün.

Parası var diyen insan ama kondisyon bisikletinden sıkılırsan bana var diyor çok parası olan kocasına aldıramıyor ama almıyorlar çünkü

canlarım bugün giremedim topiğe içim içimi yedi valla cepten takip ettim sizi, yazdıklarınızı ... ama telefonum üye girişi yapmayı desteklemiyor. herneyse bilgisayarımın güç kablosu hastalanmıştı onu hastaneye götürdük eşimle bugün akşam taburcu olabildi şükürler olsun. akşama kadar patladım sıkıntıdan. yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm.

tuz görüyo musun kalbin ne kadar temiz. sitede serverden kaynaklı bir hata oluştu sanırım. senin resmini paylaştığın sayfa filan silinmiş

tuz görüyo musun kalbin ne kadar temiz. sitede serverden kaynaklı bir hata oluştu sanırım. senin resmini paylaştığın sayfa filan silinmiş

canım benim yaaaa çok teşekkür ederim beni bu kadar düşündüğünüz için allah razı olsun. yıldızım da mesaj atmış çoooook öpüyorum tubişim.

içimden geçmişti benim zaten sonra site hata verdi 20 küsür sayfa pofff yok olmuş. neyse tuzun işine geldi

çok üzülmüştüm silemediğim için. oh oh kalkıp bi halay çekerim şimdi bunun üstüne. tey tey tey!!

ooo papatya burdasın tubiş de burda naber kızlar.? benim keyfim çok yerinde balkonda oturmuş serin serin takılıyorum.

forumdan çıkıp evdeki işlerimi bitirince kuzumu alıp bahçeye indim. orda cepten yazdıklarınızı okudum bi ara aralığın yazdığı bi mesaj verdı baraj kapaklarını kırıp aşan su gibi patavatsızlıkta sınır tanımayan kv dan bahsediyordu resmen kahkaha atttım . bide papatya sen bişey yazmıştın şunu desem bunu desem o da benim eski halim gibi sessiz oturup dinlese diye ona da çok güldüm.

Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.

oh oh keyfin yerinde olsun ne güzel,ben de balkonda çay-sigara keyfi yapıyorum,senin neşe sebebin ne,Allah bozmasın

canım forumda fotoğrafımı paylaştım hemen silecektim. meğersem silinmiyormuş çok üzüldüm. ben çıktıktan sonra sitede oluşan bi sorundan dolayı bugün yazılan herşey silinip gitmiş. ona çok sevindim.

Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.

amin amin amin. eşim de kızım da uyudu bende balkondayım samanyolu haberde ''dünyanın en net görüntüleri'' diye bi haber vardı muhteşem görüntüler. sizde bakın. ona bakıyordum

amin amin amin. eşim de kızım da uyudu bende balkondayım samanyolu haberde ''dünyanın en net görüntüleri'' diye bi haber vardı muhteşem görüntüler. sizde bakın. ona bakıyordum

ben de trtde seksenler var ona bakıyorum,gülmekten ağzım yoruldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…