hadi inş canımm.. öğrenirsin ,azmin olduktan sonraa..
zaten ist. trafiğinde araba kullanabileninki büyük meziyet ..sende o meziyetli hatunlardan olursunn
dediğin gibi, gözden düştükten sonra ne yapılsa boş..
başkasının parasıyla hava atmak nedir :26: rahatlarmı nee..
kaldı ki sen çalışan bayansın, sana yapmak enteresan
8 de iftarda çıkarım
Ya görümcem çalışmaz etmez kocasının parası ile hava atıyor kaldı ki görümceme de kimse birşey koklatmaz ama arabam var param var evim var hava atar
Onu demek istedim
Ama abisinin düğününde bir takı takmak için para vermediler parası var ama abisina takı takamadı
eşinde var olsa bile lafı edilmez..sindirememiş demekki, bulunduğu durumu..
'bi taş üstüne taş koyabildin mi?sende ne var,ondan haber ver' dersin ama yüz göz olursun işte..deme
tuz görüyo musun kalbin ne kadar temiz. sitede serverden kaynaklı bir hata oluştu sanırım. senin resmini paylaştığın sayfa filan silinmiş
tuz görüyo musun kalbin ne kadar temiz. sitede serverden kaynaklı bir hata oluştu sanırım. senin resmini paylaştığın sayfa filan silinmiş
ooo papatya burdasın tubiş de burda naber kızlar.? benim keyfim çok yerinde balkonda oturmuş serin serin takılıyorum.
oh oh keyfin yerinde olsun ne güzel,ben de balkonda çay-sigara keyfi yapıyorum,senin neşe sebebin ne,Allah bozmasın
Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.
Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.
inşallah canım,huzur bozanı evimize sokmayalım diyeceğim ama oğlumun evi deyip girer
amin amin amin. eşim de kızım da uyudu bende balkondayım samanyolu haberde ''dünyanın en net görüntüleri'' diye bi haber vardı muhteşem görüntüler. sizde bakın. ona bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?