ben top oynamaya gidiyorum. arkadaşım çağırıyor canı sıkılmış
Bende gleyim mi????
hahhaah harikasın bidenem formundasın yineneyyy? sende mi oynayacan ? gel tabi de biz biraz sert oynuyoruz arkadaşım topa vole yaparak vuruyorutanmasa top yerine beni taca atacak.
bugün boyuma bi atladı arkadan ikimiz birden yere yuvarlandık halen boynum ağrıyor.
neyse ben uyuyayım madam da sabah erken gelir kahve içmeye
bende mi kullanıcı adımı değiştirsem 2 seçenek var kafamda
1: coco chanell
2: bugungunlerden parşamba
değiştirisem haber vermem bak
çabuk çabuk koş koş koşşşşşşşşgeliyorum birazdan ben gelene kadar leyla ile mecnun ud dinletisi müziğini dinleyin
çabuk çabuk koş koş koşşşşşşşşgeliyorum birazdan ben gelene kadar leyla ile mecnun ud dinletisi müziğini dinleyin
saglıgına duacıyız yavrumnedisiz ablalar? yemek yapıyordum akşama anca açabildim. sizlerden naber?
saglıgına duacıyız yavrum
niii yimekleri yaptın hele di baaalım
ya canın isterse? yok yok ben bu vebali alamam !!! mazallah kanepeyi filan yersin şimdi
[video=youtube;fpeZzIt4SMs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fpeZzIt4SMs[/video]
..............yemeği ve sebzeli ........... yaptım, bide fırında ................ oldu mu? inşallah anlaşılır bi şekilde yazmışımdır.:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
allah muhabbetinizi artırsınbenim kuzum bu kediye bayılıyor kendi konuşunca aynısını kedi de söylüyor ya tam izlemelik
eşşek yaa gidip bi öpüp geleyim özledim zilliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?