..............yemeği ve sebzeli ........... yaptım, bide fırında ................ oldu mu? inşallah anlaşılır bi şekilde yazmışımdır.
aralık nire gitti?
yazdığım müziği dinledin mi ciğerim? beğendin mi? ben 2 gündür heryere bunu kaydettim çokk hoşuma gitti...
oy oy oyyyy izlenmez miii pazartesileri iple çekiyorumm. aslında o tarz dizileri biraz saçma bulurdum. evet saçma ama çok komikk yaaaa karakterler inanılmaz güzeldinliyorum
çok oromantiksin çigerim
diziyi hiç izlemedim
ivettttoy oy oyyyy izlenmez miii pazartesileri iple çekiyorumm. aslında o tarz dizileri biraz saçma bulurdum. evet saçma ama çok komikk yaaaa karakterler inanılmaz güzel
2 hafta önce bi espiri yaptılar halen gülüyoruz eşimle.
pullu ismail var şimdi tamam mı cocoşum bu ismail hayal kuruyo :................
hahaismailin hayali : dedesi graham bell miş güya ve telefonu icat etmiş yatağın üzerinde oturuyor yanında da bi telefon zır zır çalıyo 1 çalıyo annesi bi çalıyo dedesi bi çalıyo arkadaşı telefon susmak bilmiyo sıkılıyo tabi
'' öfff niye bu kadar sık çalıyo bu telefon'' diye soruyo kendi kendine
lan 1 diye numara mı olur allah benim bin belamı versin 1 diye numara alırsam kendime tabi herkes arar.!!!!!!
yarın gidip kendime iyi bi numara alayım ....
nedir oo baharatım:26:bakın bakalım hangisi daha güzel? sizin fikrinizi alayım...
kabana bakacaksınız çanta yada eşarba değilnedir oo baharatım:26:
burda güzel görünüyor ama orjinalde nasıl bilmem, fotoğraflar insanı çok yanıltıyor.ikinci olan daha güzel bence
tamam canım önce resimler çıkmamışda ondan sordum nedir diye tımamdırkabana bakacaksınız çanta yada eşarba değil
bence 2. daha yakışır ilk sanki modası geçmiş :44:burda güzel görünüyor ama orjinalde nasıl bilmem, fotoğraflar insanı çok yanıltıyor.
bide arminenin kalıpları çookk dar normalde bana 38- 40 olur arminede 42 beden alıyorum mübarek pardesü değil zurnao kadar dar kii
bekle bakalım becerebilirsem 1 dkdıdış yüzünü kapatıp bi foto paylaşsana sende merak ediyorum seni (ama normal halini hamiş halini değil). sonra ne yapacapını biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?