tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

aralık nire gitti?

yazdığım müziği dinledin mi ciğerim? beğendin mi? ben 2 gündür heryere bunu kaydettim çokk hoşuma gitti...

dinliyorum
çok oromantiksin çigerim
diziyi hiç izlemedim
oy oy oyyyy izlenmez miii pazartesileri iple çekiyorumm. aslında o tarz dizileri biraz saçma bulurdum. evet saçma ama çok komikk yaaaa karakterler inanılmaz güzel

2 hafta önce bi espiri yaptılar halen gülüyoruz eşimle.

pullu ismail var şimdi tamam mı cocoşum bu ismail hayal kuruyo :................

ivetttt

ismailin hayali : dedesi graham bell miş güya ve telefonu icat etmiş yatağın üzerinde oturuyor yanında da bi telefon zır zır çalıyo 1 çalıyo annesi bi çalıyo dedesi bi çalıyo arkadaşı telefon susmak bilmiyo sıkılıyo tabi

'' öfff niye bu kadar sık çalıyo bu telefon'' diye soruyo kendi kendine
lan 1 diye numara mı olur allah benim bin belamı versin 1 diye numara alırsam kendime tabi herkes arar.!!!!!!
yarın gidip kendime iyi bi numara alayım ....

Son düzenleme:
haha
güzelmiş
ben izlemiyorum hiç bi avrupa avrupa,öyle bir geçer zamanki,umutsuz ev kadınları favorilerim hiç kaçırmam

bakın bakalım hangisi daha güzel? sizin fikrinizi alayım...
ben 2. yi daha bi sevdim tarz olarak bana daha uygun ama

Eklentiler

• $602526_10151114423716304_1486097276_n.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $318982_10151114452496304_1693927871_n.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
ikinci olan daha güzel bence
burda güzel görünüyor ama orjinalde nasıl bilmem, fotoğraflar insanı çok yanıltıyor.
bide arminenin kalıpları çookk dar normalde bana 38- 40 olur arminede 42 beden alıyorum mübarek pardesü değil zurna o kadar dar kii

Son düzenleme:
dıdış yüzünü kapatıp bi foto paylaşsana sende merak ediyorum seni (ama normal halini hamiş halini değil). sonra ne yapacapını biliyorsun.

bence 2. daha yakışır ilk sanki modası geçmiş :44:
şimdiden iyi günlerde giyin ben kışın ne yapacaksam hiç bişeyin içine sıgmıyoruz,kışın soguklarda nasıl olacak bilmiyorum :2:
tuzum çok şükür 81 günüm kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…