inşallah canım,huzur bozanı evimize sokmayalım diyeceğim ama oğlumun evi deyip girer
dünyanın en elimaşalı fena gelinleri bizim topiğe. yalnız bu topik bizi biraz üzmeye kabuk bağlamış yaralarımızı kanatmaya başladı sanki. diğer kızlar da gelsin ortak bi karar alıp yeni bi topik açalım konuyu hep beraber belirleriz yarın ..sadece gülmek eğlenmek için yeter kaç gündür kv.lerin günahlarını döktük.
canım benim kvnin günahı kolay kolay bitmez,bu arada o yaralar gerçekten birgün kabuk bağlıyor mu
bağlamasa da eskisi kadar acıtmıyor yazdıklarımı az çok okumuşsundur. kendi açımdan söyleyeyim karşındaki insana verdiğin değer kadar acıtıyor yaptıkları. değer vermediğin zaman hiç umruna gelmiyor bak inan.
aşkitom yıldızım gelmiiiiş hoşgeldin kuzum naber? anaaa gitti valla :))
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hatunlar geceniz hayır olsun
:82::82::124::124::124::122:
değer vermediğim ve görmediğim birilerine anne baba demek zorunda olmak,onlara saygıda bulunmak ve yine de kötü olmak o kadar zor geliyor ki...ben daha 3 yıllık evliyim belki yıllar geçtikçe canım daha az acır ama vaktiyle yaptıkları ilk günki gibi,hiç azalmadı şimdilik,Allah beni affetsin ama hiç iyi duam yok onlara(hem kv hem kp)hakkımı helal etmiyorum ikisine de
değer vermediğim ve görmediğim birilerine anne baba demek zorunda olmak,onlara saygıda bulunmak ve yine de kötü olmak o kadar zor geliyor ki...ben daha 3 yıllık evliyim belki yıllar geçtikçe canım daha az acır ama vaktiyle yaptıkları ilk günki gibi,hiç azalmadı şimdilik,Allah beni affetsin ama hiç iyi duam yok onlara(hem kv hem kp)hakkımı helal etmiyorum ikisine de
hoşgeldin annnemmmmm . çok hoplayıp zıplama kafam beynim dönüyo hatuna bak ya halay çeke çeke geldi maşallah. bu arada mesaj için teşekkürler. o an itibariyle forumun en mutlu insanı oldum.
canım bak ahkam kesmiyorum haddim de değil ama aramızda 3 sene var. eğer kafanı toparlarsan ve kendini onlardan çok seversen 3 yıl sonra benim gibi dalga geçersin. yoksa bu kafaya takma işinin sonu yok. ben 1 aylık evliyken o kadar çok üzüldüm ki 1 ayda ülser oldum yemin ederim. dr umun dediği aynen şu ne yaptın kendini neden bu kadar üzdün senin hiçbişeyin yyoktu. (dr yakın akrabamdı ve olayları bilmiyordu).
iftardan sonra bi gireyim dedim
kızları bıraktım öle efkarlı efkarlı bakım naptılar ben gidince dedim
anacım girdim çıkmıyo al dedim pc kafayı yedi
sonra kazen konu açmışlar saolsunlar
işte bilmem kaç msj üyelik hep silinmiştir diye anam dedim giremiyorum resimde yok sebep bu demek dedim
ve çok mutlu oldum tuzcuma msj yazayım müjdeyi benden alsın dedim
canım ya çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
bundan sona dikkat et
birde ben korktum eyvah tuz yeni üyelik alırsa yandık didim
seni düşündüm arkadaşım ya allah korusun biri görse tamam yani
bu arada kazene çok teşekkür edriz sitede ne kadar kötü içerikli konular ,üyelikler hep silinmiş
çok ii olmuş
sağolsunlar sende sağol canım. inşallah arada böyle temizlik yaparlar da geçen bize sataşan zilli gibileri temizleyip atarlar forumdan.
aşılama forumuna da giriyorum orada da bir manyak bence erkek o kadar salakça sorular yazmış ki,ilişki pozisyonundan tut da en iyisi hangisi,yok fantezin var mı filan,iyi bir azarlamıştık terbiyesizi,onun da ipi çekilmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?