tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

inşallah canım,huzur bozanı evimize sokmayalım diyeceğim ama oğlumun evi deyip girer

girsin canım rahat edip oturabiliyorsa, evi gibi kullanabiliyorsa, istediği gibi davranabiliyorsa üzülelim ama öyle olmuyor değil mi? bize rağmen, yaptıklarına rağmen öyle davranabilmek yürek ister...

dünyanın en elimaşalı fena gelinleri bizim topiğe. yalnız bu topik bizi biraz üzmeye kabuk bağlamış yaralarımızı kanatmaya başladı sanki. diğer kızlar da gelsin ortak bi karar alıp yeni bi topik açalım konuyu hep beraber belirleriz yarın ..sadece gülmek eğlenmek için yeter kaç gündür kv.lerin günahlarını döktük.

Son düzenleme:

canım benim kvnin günahı kolay kolay bitmez,bu arada o yaralar gerçekten birgün kabuk bağlıyor mu

canım benim kvnin günahı kolay kolay bitmez,bu arada o yaralar gerçekten birgün kabuk bağlıyor mu

bağlamasa da eskisi kadar acıtmıyor yazdıklarımı az çok okumuşsundur. kendi açımdan söyleyeyim karşındaki insana verdiğin değer kadar acıtıyor yaptıkları. değer vermediğin zaman hiç umruna gelmiyor bak inan.

senin değer vermediğini , umursamadığını görünce safdışı kalıyor. çabalarının nafile olduğunu görüyor.

aşkitom yıldızım gelmiiiiş hoşgeldin kuzum naber? anaaa gitti valla :))

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hatunlar geceniz hayır olsun
:82::82::124::124::124::122:

değer vermediğim ve görmediğim birilerine anne baba demek zorunda olmak,onlara saygıda bulunmak ve yine de kötü olmak o kadar zor geliyor ki...ben daha 3 yıllık evliyim belki yıllar geçtikçe canım daha az acır ama vaktiyle yaptıkları ilk günki gibi,hiç azalmadı şimdilik,Allah beni affetsin ama hiç iyi duam yok onlara(hem kv hem kp)hakkımı helal etmiyorum ikisine de

aşkitom yıldızım gelmiiiiş hoşgeldin kuzum naber? anaaa gitti valla :))

ii geceler canım ay varya çok şanslısın senden çok ben sevindin varya
:103::122::121::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hatunlar geceniz hayır olsun
:82::82::124::124::124::122:

hoşgeldin annnemmmmm . çok hoplayıp zıplama kafam beynim dönüyo hatuna bak ya halay çeke çeke geldi maşallah. bu arada mesaj için teşekkürler. o an itibariyle forumun en mutlu insanı oldum.

canım bak ahkam kesmiyorum haddim de değil ama aramızda 3 sene var. eğer kafanı toparlarsan ve kendini onlardan çok seversen 3 yıl sonra benim gibi dalga geçersin. yoksa bu kafaya takma işinin sonu yok. ben 1 aylık evliyken o kadar çok üzüldüm ki 1 ayda ülser oldum yemin ederim. dr umun dediği aynen şu ne yaptın kendini neden bu kadar üzdün senin hiçbişeyin yyoktu. (dr yakın akrabamdı ve olayları bilmiyordu).

ha bide değer vermediğin insana anne- baba demek zorunda olmak. benim babam yok annemse memlekette aynı şeyleri bende düşündüm .bi süre sonra anne - baba kelimesinin içi boşaldı benim için . çok sık kullanmam anca zorda kaldıkça onlara anne baba diyorum. annemle kv bizde olsalar ''annneeeee'' diye seslendiğimde annem efendim der kv demez o da biliyor annenin kim olduğunu. baba demek ayrı bişey ben 17 yaşında babasız kaldım hemde çok ani , buna karşılık eşimin babası benle çok uğraştı sçama sapan bi insan zaten. ha hala demişim ha enişte ha da baba artık anlamı yok.

hoşgeldin annnemmmmm . çok hoplayıp zıplama kafam beynim dönüyo hatuna bak ya halay çeke çeke geldi maşallah. bu arada mesaj için teşekkürler. o an itibariyle forumun en mutlu insanı oldum.

iftardan sonra bi gireyim dedim
kızları bıraktım öle efkarlı efkarlı bakım naptılar ben gidince dedim
anacım girdim çıkmıyo al dedim pc kafayı yedi
sonra kazen konu açmışlar saolsunlar
işte bilmem kaç msj üyelik hep silinmiştir diye anam dedim giremiyorum resimde yok sebep bu demek dedim
ve çok mutlu oldum tuzcuma msj yazayım müjdeyi benden alsın dedim
canım ya çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
bundan sona dikkat et
birde ben korktum eyvah tuz yeni üyelik alırsa yandık didim
seni düşündüm arkadaşım ya allah korusun biri görse tamam yani
bu arada kazene çok teşekkür edriz sitede ne kadar kötü içerikli konular ,üyelikler hep silinmiş
çok ii olmuş

canım elbette ki fikirlerini söyleyeceksin,tecrübeleriniz çok önemli,paylaşıp konuşmak,rahatlamak ve çözümler bulabilmek için buradayız,inşallah dediğin gibi olur üstü örtülür herşeyin

sağolsunlar sende sağol canım. inşallah arada böyle temizlik yaparlar da geçen bize sataşan zilli gibileri temizleyip atarlar forumdan.

haa bu arda ben mutlu olunca bu smilere bayılıyorum yaaaa
da artık korkuyorum bebişde benzerse böle anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm :78:
hoplayıp zıplarsa nolcak

Son düzenleme:
nası ii olmuş dimi bizim valideleride böle temizleyen olsa demi:84::84::84::84::84::84:

sağolsunlar sende sağol canım. inşallah arada böyle temizlik yaparlar da geçen bize sataşan zilli gibileri temizleyip atarlar forumdan.

aşılama forumuna da giriyorum orada da bir manyak bence erkek o kadar salakça sorular yazmış ki,ilişki pozisyonundan tut da en iyisi hangisi,yok fantezin var mı filan,iyi bir azarlamıştık terbiyesizi,onun da ipi çekilmiştir umarım

bi çöpçü gelecek eve kv sizdeyken. bizdeyken. hanım abla memnun kalmadıklarınızı alıyoruz dese ensesinden tutup ilk onları versek petrol varillerine koyup ağzını da japon yapıştırıcısıyla bantlasalar. yallah hint okyanusuna ....

aman tatlım kimler gelmiyoki
geçen gün afedersiniz (ben bilmem neyim.......o...yum,bana kocalarınızı yollayın şöle olur falan)))
töbe töbe midemin bulantısı kalktı hemen şutlandı
daha kimler yokki gelen şaçma sapan konu açıp aman yok bu tezdi,sınavdi diyip kaçanlar oooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…