aşılama forumuna da giriyorum orada da bir manyak bence erkek o kadar salakça sorular yazmış ki,ilişki pozisyonundan tut da en iyisi hangisi,yok fantezin var mı filan,iyi bir azarlamıştık terbiyesizi,onun da ipi çekilmiştir umarım
aman tatlım kimler gelmiyoki
geçen gün afedersiniz (ben bilmem neyim.......o...yum,bana kocalarınızı yollayın şöle olur falan)))
töbe töbe midemin bulantısı kalktı hemen şutlandı
daha kimler yokki gelen şaçma sapan konu açıp aman yok bu tezdi,sınavdi diyip kaçanlar oooooooooo
bi çöpçü gelecek eve kv sizdeyken. bizdeyken. hanım abla memnun kalmadıklarınızı alıyoruz dese ensesinden tutup ilk onları versek petrol varillerine koyup ağzını da japon yapıştırıcısıyla bantlasalar. yallah hint okyanusuna ....
öyle mübarek bir zatı kerim çıkarsa başımda taaşırım 40 saniye
emin ol canım ben de,o zatı muhteremin elleri öpülür
:119::119::119:
içimden geçmişti benim zaten sonra site hata verdi 20 küsür sayfa pofff yok olmuş. neyse tuzun işine geldi
çok üzülmüştüm silemediğim için. oh oh kalkıp bi halay çekerim şimdi bunun üstüne. tey tey tey!!
forumdan çıkıp evdeki işlerimi bitirince kuzumu alıp bahçeye indim. orda cepten yazdıklarınızı okudum bi ara aralığın yazdığı bi mesaj verdı baraj kapaklarını kırıp aşan su gibi patavatsızlıkta sınır tanımayan kv dan bahsediyordu resmen kahkaha atttım . bide papatya sen bişey yazmıştın şunu desem bunu desem o da benim eski halim gibi sessiz oturup dinlese diye ona da çok güldüm.
ooo papatya burdasın tubiş de burda naber kızlar.? benim keyfim çok yerinde balkonda oturmuş serin serin takılıyorum.
Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.
ben de trtde seksenler var ona bakıyorum,gülmekten ağzım yoruldu valla
dünyanın en elimaşalı fena gelinleri bizim topiğe. yalnız bu topik bizi biraz üzmeye kabuk bağlamış yaralarımızı kanatmaya başladı sanki. diğer kızlar da gelsin ortak bi karar alıp yeni bi topik açalım konuyu hep beraber belirleriz yarın ..sadece gülmek eğlenmek için yeter kaç gündür kv.lerin günahlarını döktük.
değer vermediğim ve görmediğim birilerine anne baba demek zorunda olmak,onlara saygıda bulunmak ve yine de kötü olmak o kadar zor geliyor ki...ben daha 3 yıllık evliyim belki yıllar geçtikçe canım daha az acır ama vaktiyle yaptıkları ilk günki gibi,hiç azalmadı şimdilik,Allah beni affetsin ama hiç iyi duam yok onlara(hem kv hem kp)hakkımı helal etmiyorum ikisine de
ha bide değer vermediğin insana anne- baba demek zorunda olmak. benim babam yok annemse memlekette aynı şeyleri bende düşündüm .bi süre sonra anne - baba kelimesinin içi boşaldı benim için . çok sık kullanmam anca zorda kaldıkça onlara anne baba diyorum. annemle kv bizde olsalar ''annneeeee'' diye seslendiğimde annem efendim der kv demez o da biliyor annenin kim olduğunu. baba demek ayrı bişey ben 17 yaşında babasız kaldım hemde çok ani , buna karşılık eşimin babası benle çok uğraştı sçama sapan bi insan zaten. ha hala demişim ha enişte ha da baba artık anlamı yok.
günaydın papatya günaydın aralık nabersiniz?
Kızlar
Ben bugün dertli ve gerginim.
Annemlerin binada bir ev satılıkmış alalım dedi annem.
Biraz düğün takım aileler de verdi bir miktar bizde gaza geldik.
Niyaeine gürdük bugün krediye giricez inşallah.
Ama gel gör kaynanam başlamış havuzlu evden alsınlar felan yahu ben bilmiyormuyum havuzlu yerden almayı sen paradan heber ver.
Hava atacakya etrafına tek derdi o nasıl ödenir haberi yok vereceği parayla bir halt oluyor sanki. Dayanamıyorum aklı hep hava atmaya çalıyor ne yerler ne içerler gelin ordan işe nasıl gider çocuğu olunca kim bakar demek yok ama hanfendi hava atsın havuzlu sitede oturuyor diye dediğne bak
en azından azda olsa para vermişler . bak bu da iyi bişey. ben ev alacak olsam kendilerinin yok diye benimde almamı istemezler. sabah sabah açtırdıın yine kutuyu. boşver takma diyecem bgacım çok klasik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?