tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

kesin erkektir. kardeşim de üye buraya abla diyo ne çok erkek var forumda bugün foto paylaştığıma bin pişman olma sebebim de sonradan aklıma bu sözün gelmesidir.

kızlar bugün site gerçekten bozuk şuan çok zor girebildim heran yok olursam kusura bakmayın

kızlar yine sorun mu var sitede

öyle mübarek bir zatı kerim çıkarsa başımda taaşırım 40 saniye

ay bir uykum geldiki yarın görüşürüz papatyacım muhabbette devam

ay lav yu ay lav yuuuuu
duyu lav mi
yes ay du?

selam kızlar topiğimize ilk ben girdim bu sabah herkese selamlar.
dün gece site sürekli hata verince giremedim tekrar yıldızım ve papatya kusura bakmayın.

içimden geçmişti benim zaten sonra site hata verdi 20 küsür sayfa pofff yok olmuş. neyse tuzun işine geldi

çok üzülmüştüm silemediğim için. oh oh kalkıp bi halay çekerim şimdi bunun üstüne. tey tey tey!!

Tuzcuğum ne kadar temiz kalplisin bak gitti resim

Ama benzetme tam öle hakkten öyle

ooo papatya burdasın tubiş de burda naber kızlar.? benim keyfim çok yerinde balkonda oturmuş serin serin takılıyorum.

Ohh sefam olsun

Allah keyfimizi kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin kızlar.

Aminnn

ben de trtde seksenler var ona bakıyorum,gülmekten ağzım yoruldu valla

Başladı mı yeni bölümleri bayılıyorum ben o diziyte

Evet hakkaten doğru söylemişsin yaralarımız kanattı

Biz papatya ile aynı senein evliletiyiz biz henüz aşma aşamasındayız ikimizde aynı yerde boğuşuoruz akşam onu farkettim.

Hastayım senin şu duruşuna
günaydın papatya günaydın aralık nabersiniz?

İyiyiz sen nasılsın?

Ben bugün biraz dertli geldim hemen doküyorum içimi

Kızlar

Ben bugün dertli ve gerginim.

Annemlerin binada bir ev satılıkmış alalım dedi annem.

Biraz düğün takım aileler de verdi bir miktar bizde gaza geldik.

Niyaeine gürdük bugün krediye giricez inşallah.

Ama gel gör kaynanam başlamış havuzlu evden alsınlar felan yahu ben bilmiyormuyum havuzlu yerden almayı sen paradan heber ver.

Hava atacakya etrafına tek derdi o nasıl ödenir haberi yok vereceği parayla bir halt oluyor sanki. Dayanamıyorum aklı hep hava atmaya çalıyor ne yerler ne içerler gelin ordan işe nasıl gider çocuğu olunca kim bakar demek yok ama hanfendi hava atsın havuzlu sitede oturuyor diye dediğne bak

dün akşamdan beri elim ayağım titriyor inanmıyorum sammimiyetne beni iyi yerlerde görmek istediğine inanmıyorum tamamen hava atmak tamamen

Bıktım karıdan ya bıktım ya

en azından azda olsa para vermişler . bak bu da iyi bişey. ben ev alacak olsam kendilerinin yok diye benimde almamı istemezler. sabah sabah açtırdıın yine kutuyu. boşver takma diyecem bgacım çok klasik olacak.

en azından azda olsa para vermişler . bak bu da iyi bişey. ben ev alacak olsam kendilerinin yok diye benimde almamı istemezler. sabah sabah açtırdıın yine kutuyu. boşver takma diyecem bgacım çok klasik olacak.

O parayı birkaç aydır veriyorlardı da ağzıalrına laf vermemek için istemiyordum istemediğimi de söyledim annem de verince eşit miktarda alıyoruz ikisinden de onun için birşey demeye hakkı yok.

Ya bakma ev almamı istediklerin flan inanmıyorum samimiyetlerine de inanmıyorum evi alınca görcem ben onları bak sen onların bu hareketi beğendin yada pozitif karşıaldın kesinlikle karşılamıyorum vermeselerde olur benim için değerleri yok gözümde çünkü annem neden veriyor anneme mi düşer mesela kendi kızlarına olunca ama herşei kaynası yapsın kızı yesin içsin gezsin tozsun adalet mi bu madem sizde herşeyi kaynana tarafı yapıyor sizde yapın herşeyi yaa boşversene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…