- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
saol canım iyiki varsınyok canım olur mu öyle şey, dost dediğin ne zaman lazım olur.?
ne güzel işte bak şükürler olsun ki artık anlıyor, ya hiçbir zaman anlamasaydı. herşeyin en iyi ilacı zaman.
biliyorsun senin benim yaşadıklarımız benzer şeyler ve inan kokoşum çoğu kadın bunları belki daha da ağırlarını yaşıyor...
biz tek değiliz yani...
şükürler olsunki evimizde barkımızda, çocuğumuzun başındayız.yüzümüze bakan halimizi soran, hiçbişeyin yokluğunu göstermeyen birer eşe sahibiz.saol canım iyiki varsın
çok şükür binlerce kez
tabikide öle neler yaşıyo insanlar neler
şahane bayılıyorum ben o sepetlere yaaa bana da bana daaaa
bak tuz teyzesi oglumun şeker sepetini böyle almayı düşünüyorum
bunun mavisi nasıl
çok şükür rabbime deli meli ama hiç bir zaman yoklugunu göstermesin rabbimşükürler olsunki evimizde barkımızda, çocuğumuzun başındayız.yüzümüze bakan halimizi soran, hiçbişeyin yokluğunu göstermeyen birer eşe sahibiz.
biçok insanın özeneceği bir hayatımız var. evet geçmiş geçmişte kalsın artık önümüze bakalım. yapan yaptığının altında zaten ezilecek o zaman bu kasvet niye?
inş alırsın rabbim sanada nasip etsin al inşşahane bayılıyorum ben o sepetlere yaaa bana da bana daaaa
görünmüyor..................
kızımın sepetide böyleydi
vuuuu bayıldım, çok havalıymış küçükhanım gibi sepeti de çok çok tatlı yirim yirimm
benim kuzumun sepeti de bunun aynısıydı....
kundaklı olana bayıldım buralarda bulsamda alsam çok datluuuuubakarmısın şunların tatlılığına
netten sipariş ver bulamazsan. fotoyu da kaydet. çok güzel şeyler var!kundaklı olana bayıldım buralarda bulsamda alsam çok datluuuuu
eşim netten almazkinetten sipariş ver bulamazsan. fotoyu da kaydet. çok güzel şeyler var!
benim eşim de sinir oluyo netten alınan herşeyeeşim netten almazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?