tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!

ben anlarım. telefonda konuşmamıza gerek yok sesini duymama bile .......
hastayla ilgili mi?
yok ya şükürler olsun o iyide ben dogum psikolojisi falan işte karmakarışık duygular
az kaldı 59 gün
işte tuafım
annem geldi
kahvaltımızı yapalım gelirim daha sonra
öpüyorum yanacıklarından
bugün evdeymişin görüşürüz

[video=youtube;Jkqc7pI54FI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jkqc7pI54FI[/video]

ben geldiiim. çoook acıktım. kokoşum durumun nasıl şimdi?
gitti mi canının sıkıntısı ?

ben geldiiim. çoook acıktım. kokoşum durumun nasıl şimdi?
gitti mi canının sıkıntısı ?

hoşgeldin canım bende seni bekliyodum
doyursaydın karnını tuzum
ne olsun dogum yaklaştıkca hissiyatlarımda degişiyo bilmiyorum ya dedigim karmaşık bi haldeyim

lambalara bak top olmayasıca.....mümkünse akşama gelme hatta hiç gelme. sesi soba borusundan çıkıyor sanki o nası ses bowwww!

kızım duymuş bu şarkıyı bayılıyo
hacı baban evdemi deyince basıyo kahkahayı

hoşgeldin canım bende seni bekliyodum
doyursaydın karnını tuzum
ne olsun dogum yaklaştıkca hissiyatlarımda degişiyo bilmiyorum ya dedigim karmaşık bi haldeyim
yapıyorum yemeğimi şuan, hem yazışır hem yeriz.
bak sen artık daha tecrübeli ve güçlüsün . hep önceki doğumun geliyo aklına ama hiiçç öyle olmayacak görürsün. sende eşinde müsaade etmeyeceksiniz ki kötü olmayacak hiçbişey. bu kardeşini dinle sen, güzel geçir hamişliğin son zamanlarını....

bak şimdi kulaklıgı taktım bu şarkıyı dinliyorum çok severim bu şarkıyı
[video=youtube;8WOQtOSLSqU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8WOQtOSLSqU[/video]

afiyet olsun canım
çok yorgunum tuzum çok

Son düzenleme:
bize gel.. valla bize gel
nereye gidiyoruz kiii vallahi hayat o kadar ağır ki...
dediğin gibi o baş sende- bende olduktan sonra istediğin yere git. bazen bende iyimser olamıyorum ama ...... şunu yeni yeni öğrendim ''BOŞVERMEYİ'' geçmiş zamanda yaşadığım kötü şeylerin geleceğimi de mahvetmesine izin vermeyecem bundan sonra.
sana da tavsiyem o......

ne güzel olur geleyim hemen kaçayım yeterki buralardan
canım sıkılınca böyleyim
bende boşvermeyi ögrendim

tek mutlulugum şuan eskiden eşim bilmezdi ama şimdi çok iyi anlıyo biliyo herşeyi
hormonlarım iyice tavan yaptı
dogum yaklaştıkca
seninde canını sıkmayım şimdi boşver

yok canım olur mu öyle şey, dost dediğin ne zaman lazım olur.?
ne güzel işte bak şükürler olsun ki artık anlıyor, ya hiçbir zaman anlamasaydı. herşeyin en iyi ilacı zaman.
biliyorsun senin benim yaşadıklarımız benzer şeyler ve inan kokoşum çoğu kadın bunları belki daha da ağırlarını yaşıyor...
biz tek değiliz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…