- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
nasıl anladın tuzumkeyfin yok gibi?:26:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!oh resimler çıkmış
500 sayfamız hayırlı olsun
allah dostlugumuzu bozmasın
nice sayfalara :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben anlarım. telefonda konuşmamıza gerek yok sesini duymama bile .......nasıl anladın tuzum
günaydın..................Merahaba gunaydın kızlar
yok ya şükürler olsun o iyide ben dogum psikolojisi falan işte karmakarışık duygularben anlarım. telefonda konuşmamıza gerek yok sesini duymama bile .......
hastayla ilgili mi?
iyyim ben. siz? yani siz nasılsınız?gunaydın canım nasılsın?
lambalara bak top olmayasıca.....mümkünse akşama gelme hatta hiç gelme. sesi soba borusundan çıkıyor sanki o nası ses bowwww![video=youtube;Jkqc7pI54FI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jkqc7pI54FI[/video]
ben geldiiim. çoook acıktım. kokoşum durumun nasıl şimdi?
gitti mi canının sıkıntısı ?
lambalara bak top olmayasıca.....mümkünse akşama gelme hatta hiç gelme. sesi soba borusundan çıkıyor sanki o nası ses bowwww!
yapıyorum yemeğimi şuan, hem yazışır hem yeriz.hoşgeldin canım bende seni bekliyodum
doyursaydın karnını tuzum
ne olsun dogum yaklaştıkca hissiyatlarımda degişiyo bilmiyorum ya dedigim karmaşık bi haldeyim
afiyet olsun canımyapıyorum yemeğimi şuan, hem yazışır hem yeriz.
bak sen artık daha tecrübeli ve güçlüsün . hep önceki doğumun geliyo aklına ama hiiçç öyle olmayacak görürsün. sende eşinde müsaade etmeyeceksiniz ki kötü olmayacak hiçbişey. bu kardeşini dinle sen, güzel geçir hamişliğin son zamanlarını....
bize gel.. valla bize gelafiyet olsun canım
çok yorgunum tuzum çok
herkeze herşeye karşı gögüs germek beni çok yordu
aklımdakileri yaşadıklarımı silemiyorm
başımı alıp gitsem o baş bende olduktan sonra nereye gidersen git
bize gel.. valla bize gel
nereye gidiyoruz kiii vallahi hayat o kadar ağır ki...
dediğin gibi o baş sende- bende olduktan sonra istediğin yere git. bazen bende iyimser olamıyorum ama ...... şunu yeni yeni öğrendim ''BOŞVERMEYİ'' geçmiş zamanda yaşadığım kötü şeylerin geleceğimi de mahvetmesine izin vermeyecem bundan sonra.
sana da tavsiyem o......
yok canım olur mu öyle şey, dost dediğin ne zaman lazım olur.?ne güzel olur geleyim hemen kaçayım yeterki buralardan
canım sıkılınca böyleyim
bende boşvermeyi ögrendim
tek mutlulugum şuan eskiden eşim bilmezdi ama şimdi çok iyi anlıyo biliyo herşeyi
hormonlarım iyice tavan yaptı
dogum yaklaştıkca
seninde canını sıkmayım şimdi boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?