- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
hastane odanı da süsletecen mi kokoşum? ben doğum yaptığım zaman hamile bi arkadaşım da vardı o süsletti ama bana gereksiz gelmişti açıkçası. sadece bebeğin cam gbi bi yatağı oluyor ya onu balon ve tüllerle süslettim bide kapıya kapı süsü o kadar.
benimkidebenim eşim de sinir oluyo netten alınan herşeyebi ara çok alışveriş yapıyordum, 2-3 parça eşya istediğim gibi çıkmadığı için geri gönderdim ondan beri bi güvensizlik oluştu kocişte, alma diyip duurur bende almam.
vaaay bayıldım bak ben bu fikre. allah gönlünüze göre versin inş. taç haaa.!!oda deyilde kapısını süsletcez inş
eşim çokhevesli bakalım
kapıyada şehzade geldi yazacakmış
daha ablamızada hediye alcaz
ben kendime toka taç yapıcam daha şehzadenin annesi yazcak üzerinde
ablamızada ben abla odum yazısı yazcam
yapabilirsem inş,
resimlerini çeker koyarım
vaaay bayıldım bak ben bu fikre. allah gönlünüze göre versin inş. taç haaa.!!
bence sen direk ''hürrem sultan'' yazdır, hatta bi tane de kv ya yaptır. onunkinde de ''sülümanın anası işte'' yazsın.
benim kv yeni evliyken beni çok kıskanırdıoy oy vay benim kv nın başına. yapmışsın yapmamışsın. aman şu da şöyle olsun yok bunu da böyle yapalım daha güzel olur demez hiç.
yazın bebek vefat etti ya kaç aydır hamileydi 1 çöp alınmadı ne bebeğe ne de anneye. insan hiç mi heveslenmez anlamıyorum. benim bile hediyeler alasım vardı zor tuttum kendimi onlar almıyor sana ne oluyo dedim kendi kendime.
mesele para da değil haaa. gönülsüzlük, umursamazlık mı adını koyamıyorum...........
anlamadım nolmuş yani?benim kv yeni evliyken beni çok kıskanırdı
çok da belli edrdi
kızım dogdu
ben nasıl süsledik annem ben olsun hevesliyiz
basbas bagırdı banaki bunasıl kadermiş böyle diye
deli
bebek odası,arabası,baş ucu beşigi,10 tane bebek büyütecek kadar bebek kıyafeti,oh oglu rahat,gelin desen mis gibi cillopanlamadım nolmuş yani?
hıııı iyi o zaman.... dayanmazsa dayanmasın canım ne yapalım onlar memnun olmuyorlar diye biz süsümüzden rahatımızdan mı olacaz. benimki de ben bebek mevlidinde yatmayacam sanmış. sabah aneme yardım ettim evi toparladık, o da iş olsun diye geldi zaten küsmüştüm, konuşmadım.... evine gitti öğleden sonra misafir gibi gedi.... ben yatağımda, cibinliklerin içinde prensesler gibi saç baş yapılı takıp takıştırmış yatıyorum bi afalladı....bebek odası,arabası,baş ucu beşigi,10 tane bebek büyütecek kadar bebek kıyafeti,oh oglu rahat,gelin desen mis gibi cillop
lohusa yatakları pırıl pırıl,bakım desen o biçim
kadının yüreciği dayanmadı tabe
hıııı iyi o zaman.... dayanmazsa dayanmasın canım ne yapalım onlar memnun olmuyorlar diye biz süsümüzden rahatımızdan mı olacaz. benimki de ben bebek mevlidinde yatmayacam sanmış. sabah aneme yardım ettim evi toparladık, o da iş olsun diye geldi zaten küsmüştüm, konuşmadım.... evine gitti öğleden sonra misafir gibi gedi.... ben yatağımda, cibinliklerin içinde prensesler gibi saç baş yapılı takıp takıştırmış yatıyorum bi afalladı....
kendi de görmemişse doğaldır diyecem. o da olmuyor......benimki yatmış valla bizim gibi olmasa da yatırmış kayınvalidesi. anlatmıştı.huhuaa
oh olmuş ne güzel yapmışın
kadın çatladı çatladı kudurdu takılanlara yapılanlara kimi ıssıracagını şaşırmıştı
kendi de görmemişse doğaldır diyecem. o da olmuyor......benimki yatmış valla bizim gibi olmasa da yatırmış kayınvalidesi. anlatmıştı.
annelerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim. onu bilir onu söylerim.....
kızımdada oglumdada baktım dogru çıktıya bak ne diyecem.. sen çintakvimine baktın mı ? doğru çıktı mı?
kardeşim de eşi de kız olsun istiyorlar hep. ama takvimde erkek çıktı da acaba yanılma ihtimali var mıdır diye sordum. :26:kızımdada oglumdada baktım dogru çıktı
ben baktım dogru çıktı :26:kardeşim de eşi de kız olsun istiyorlar hep. ama takvimde erkek çıktı da acaba yanılma ihtimali var mıdır diye sordum. :26:
özcan denizin yeni filmine gittin mi? ''evim sensin''?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?