Otrdum pc başında ağlyorum kızlar ya
sinirlerim bozuldu
çok hassasın canım benim yaaa. neden ağlıyosun ağlama lütfen. ne güzel işte ev alacaksın ne bakıyosun onun laflarına. onun demesiyle mi hareket ediyorsunuz sanki
bilmiyorum canım . allah yardım etsin .ama bak güzel bişeye başlıyorsun onu bunu takma kafana tadını çıkarmaya bak derim ben.
çok hassasın canım benim yaaa. neden ağlıyosun ağlama lütfen. ne güzel işte ev alacaksın ne bakıyosun onun laflarına. onun demesiyle mi hareket ediyorsunuz sanki
bilmiyorum canım . allah yardım etsin .ama bak güzel bişeye başlıyorsun onu bunu takma kafana tadını çıkarmaya bak derim ben.
Amin bakalım şimdi krdi başvurusu yapıcaz
Ben biraz hasssım farkındayım bire ben şöyle bir içimi dökemedim ya hem herşey batıyor ona karşı hem içimi dökememin birikntisi var içimde
kafana takılanı pat diye yüzüne söylesen ama abartmadan çok iyi olur. yoksa böyle kendinle savaşıp durursun. dün bahçedeyken yazdıklarını okudum ''içimden onlarla kavga ediyorum'' yazmıştın. o duyguyu çok iyi bilirim beni ülser eden o duygudur haberin olsun. içindekini söyleyip kurtulsan eve gelince anca ohhh çekersin. zaten kötü geliniz niye susalım ki?
O parayı birkaç aydır veriyorlardı da ağzıalrına laf vermemek için istemiyordum istemediğimi de söyledim annem de verince eşit miktarda alıyoruz ikisinden de onun için birşey demeye hakkı yok.
Ya bakma ev almamı istediklerin flan inanmıyorum samimiyetlerine de inanmıyorum evi alınca görcem ben onları bak sen onların bu hareketi beğendin yada pozitif karşıaldın kesinlikle karşılamıyorum vermeselerde olur benim için değerleri yok gözümde çünkü annem neden veriyor anneme mi düşer mesela kendi kızlarına olunca ama herşei kaynası yapsın kızı yesin içsin gezsin tozsun adalet mi bu madem sizde herşeyi kaynana tarafı yapıyor sizde yapın herşeyi yaa boşversene
Aslında gelinim gelinim dolanır durum etrafında görsen sen bunu mu sevmiyorsun dersin keşke kaynanam olsaymış dersin bana vaktinde dediği bazı laflar yüzünde soğudum ben ve ozaman acemilikten cevap vermedim sonra arada patavatsızlıke ttikçe hep ağzının payını verdim ama içim soğumadı hiç bide bu dedikleribi ben eşimden duyuyoum direk bana söylemiyor söylese alcak ağzının payını birde ben en son söyleceyceğim ilk önce söylerin ve usllubum sertleşiyor yani abartıyorum böyle bir duruma da girmemek için çekiink kalıyorum çoğu zman
hımm kaçak güreş yani. bizimkiler de beni eşimin yanında kışkırtırlardı bende çok fevriyimdir pat diye söyler çıkardım. istedikleri olur eşimin gözünde anne babasına karşı saygısızlık etmiş olurdum. çok geç anladım ama sonunda anladım neyseki. bigün kv yine kışkırttı beni eşim de var yine ben tersleyince suratıma güldü o gün anladım. düşüne biliyor musun zafer kazanmış komutan gibi benden okkalı bi laf yedi ama sırıta sırıta çekip gitti..........
canım maalesef destek değil köstek oluyorlar,biz 2 sene önce alırken bi dünya borçlandık,ihtiyacınız var mı demediler,benim ailem evin içini yaptırdı ev hediyesi olarak onlar gelip kuruldular bi de beğenmediler,yok yeri uzakmış şehre,yok efendim niye buradan almışız filan,sanane diyesim geliyordu diyemiyordum,anneme yakın bebiş olursa annem bakacak ayrıca iş yerime yürüyerek gidiyorum,bana bunlar lazımdı,şehrin göbeğinde 2 kat para ver,bebişi anneme götür oradan işe git,bunların masrafını sanki o ödeyecek,kendi küçük şehirde zannediyor ki buralar da öyle,ankarada sabah iş saati trafiğinden haberleri yok,arabanla gitsen hangimizde duracak araba,ayrıca hem biri arabayla gidecek diğeri otobüsle filan ne gereği var,illa delirtecekler bizi,bi de orada bütün akrabalara evi biz aldık demişler bunu da duydum mu,iyice delirdim,her gittiğimiz akrabada evi ne kadara aldık kaç lira ödüyoruz hepsini anlattım,rezil olsun cadı,arabada da aynı haltı yaptılar milletin yanında dedi ki kayınpeder cama babam sağolsun yazdıracakmışız!!!!!bak bak bak,hemen atıldım 2 sene daha borcu var arabanın,öde borcunu yazdıralım dedim,sustu kaldı,kaynanam kesin süslü bir yalanla bizden sonra uydurmuştur birşeyler,onun uzmanlık alanı
hımm kaçak güreş yani. bizimkiler de beni eşimin yanında kışkırtırlardı bende çok fevriyimdir pat diye söyler çıkardım. istedikleri olur eşimin gözünde anne babasına karşı saygısızlık etmiş olurdum. çok geç anladım ama sonunda anladım neyseki. bigün kv yine kışkırttı beni eşim de var yine ben tersleyince suratıma güldü o gün anladım. düşüne biliyor musun zafer kazanmış komutan gibi benden okkalı bi laf yedi ama sırıta sırıta çekip gitti..........
benim kv eşim yokken laf sokar,eşimin yanında kızım kızım der durur,sonra ben annen bana böyle davranıyor deyince de ben nankör ilan edilirim,kadın sana kızım yavrum diyor sen hala ondan şikayet ediyorsun,ayıp filan der,bence eşinin yanında yapması daha iyi,ben eşimi inandıramıyorum,onun annesi bir melek
kızlar yine mi sitede problem var,yazıyorum yazıyorum cevap yok:))))
tıpkısının aynısını yaşıyorum papatya aynılarını yaşıyorum
Yok ben yzıyorum da cevaplarım uzun sürüyor telefon trafiğim yoğun bugün
kredi başvurusu sonucu ne zaman belli olacakmış,eşin sorun çıkarmazsa senin üstüne alın evi,iyice kudursun kv
Krediyi veren arkadaşımız sanırım kredi oldu. Ev zaten benim üstüme.
İnşallah bir sene sonra arabamıda alıcam papatya. Arabayı da üstüme alacağım Allah'ın izniyle
oh oh maşallah,kv iyice kudurur,biz alırken eşim hava atma derdiyle hayır benim üstüme olacak dedi,yoksa anası gile nasıl anlatır olayı di mi,şimdi herşeyim senin aşkımmmm diyor ama iş işten geçti,kaynanam erkek yeğeni ev alırken yeğenine ev sakın karının üstüne olmasın,habersiz satar sonra bırakır gider ödediğinle kalırsın gibi zırvalar sayıyordu,acaba benimkine de aynı zırvaları sıraladı mı bilmiyorum,günahı boynuna
oh oh maşallah,kv iyice kudurur,biz alırken eşim hava atma derdiyle hayır benim üstüme olacak dedi,yoksa anası gile nasıl anlatır olayı di mi,şimdi herşeyim senin aşkımmmm diyor ama iş işten geçti,kaynanam erkek yeğeni ev alırken yeğenine ev sakın karının üstüne olmasın,habersiz satar sonra bırakır gider ödediğinle kalırsın gibi zırvalar sayıyordu,acaba benimkine de aynı zırvaları sıraladı mı bilmiyorum,günahı boynuna
mantığa bak ya,evli çifte verdiği öğüde bak,al işte mutluluğun formülü,cadı ya cadı
bgacım ben tekrar gelebildim elektrik kesintisi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?