Ama kızı var mı bilmiyorum kızı olsa damat kızmın üstüne yapsın der bunu hazmedemiyorum işte
Ama kendi kızları olsa Tuz kızımın üstüne olsun ev derler cadılar
Gel tatlım gel bende dedim Tuz sıkıldı ben,m mızmzlığımdan kaçtı
yok tatlım,kızı yok,kızı olmadığı için bu duygulardan da çooook uzak ama eminim kızı olsaydı da rabbena hepbana tavrını korurdu
yok canım estağfurullah. kesinti olunca dedim eyvah !!
ağustos böceği olmak :))
İdam edilirken(!) son isteğimi sorsalar annem oradan çıkıp "O bir şey istemez abisi, evde her şeyi var" der.
annem geldi güya memleketten kadıncağız fizik tedaviye başladı. artık sadece haftasonları görebiliyoruz. canım sıkılıyor yaaaaaaaa
hava sıcak oruç da tutamıyorum (kesintiye uğradı). sıcaktan bi yere de gidilmiyor. en yakın arkadaşlarımdan biri pakistana taşındı, diğerinin eşi yurtdışından geldi görüşemiyoruzzz. pöffffffffff!!!!!
yanımda ablası şeftali yiyor miniğim. bende ekşi sözlük okuyorum bayıldım gülmekten.
Ay yirim onu yirim yirim. Bende telefon trafiği ile boğuşuyorum bakalım birde eğitim vericem öğleden sonra hangi kafayla vericem belli değil.
beni anlat eğitimde bi arkadaş var de kopuk mudur manyak mıdır, einstein in bacısı mıdır. edison ampulü bulurken o o eve elektrik çekmiş youtube da komik video izliyomuş de.
Söyle söyle
Tuz
Ee napıyorsun başka?
tuz biliyor musun? Ben sein karakterinde biri için kariyerine deva ettirmemeyi düşünemiyorum
Yıldız yok,
Papatya yok
Tuz ekşi sözlük okuyor
Bga nın kafa yerinde diil,
Buz yok
Ase yok
topik bugün şenliksiz
eşim de düşünemiyor ısrarla helen düşünemiyor :))) yemişim kariyerini, kızım yanımda dondurma yiyor bundan güzel kariyer mi var. valla biliyorum yazık ettim onca masrafa (okurken çok para harcadım da :)))
aslında bazı şeyler için kendimi affetmiyorum. bölüm başkanımız mezun olurken '' bundan sonrası için sana mimar sinan ünv.yi yakıştırıyorum kesinlikle devam etmelisin dedi. devam etmedim edemedim evlendim ,sonrası malum istanbul şartları işte . pöfff neyse ben böyle de mutluyum. ev hanımı tuz olarak da kendimi yetiştirebiliyorum. hiç demesinler şunu okudum bunu okudum herkesle aşık atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?