tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

ağustos böceği olmak :))

Eklentiler

• $524497_386732964713986_425534841_n (1).webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 35
İdam edilirken(!) son isteğimi sorsalar annem oradan çıkıp "O bir şey istemez abisi, evde her şeyi var" der.

annem geldi güya memleketten kadıncağız fizik tedaviye başladı. artık sadece haftasonları görebiliyoruz. canım sıkılıyor yaaaaaaaa

hava sıcak oruç da tutamıyorum (kesintiye uğradı). sıcaktan bi yere de gidilmiyor. en yakın arkadaşlarımdan biri pakistana taşındı, diğerinin eşi yurtdışından geldi görüşemiyoruzzz. pöffffffffff!!!!!

yok tatlım,kızı yok,kızı olmadığı için bu duygulardan da çooook uzak ama eminim kızı olsaydı da rabbena hepbana tavrını korurdu

Yok kızı olsaydı hep kızıma hep kızma derdi bizimki öyle çünkü

yok canım estağfurullah. kesinti olunca dedim eyvah !!

ağustos böceği olmak :))

Güzelmiş bizde ağustos böceği uzun ömürlü sanaardık tevekkeli yatmıyormuş o

İdam edilirken(!) son isteğimi sorsalar annem oradan çıkıp "O bir şey istemez abisi, evde her şeyi var" der.

annem geldi güya memleketten kadıncağız fizik tedaviye başladı. artık sadece haftasonları görebiliyoruz. canım sıkılıyor yaaaaaaaa

Geçmiş olsun anneciğine.

Evet hava sıcakmış. Keşke yakın olsak Tuz.

Senin kız napıyor

yanımda ablası şeftali yiyor miniğim. bende ekşi sözlük okuyorum bayıldım gülmekten.

Söyle söyle

Tuz

Ee napıyorsun başka?

tuz biliyor musun? Ben sein karakterinde biri için kariyerine deva ettirmemeyi düşünemiyorum

eşim de düşünemiyor ısrarla helen düşünemiyor :))) yemişim kariyerini, kızım yanımda dondurma yiyor bundan güzel kariyer mi var. valla biliyorum yazık ettim onca masrafa (okurken çok para harcadım da :)))
aslında bazı şeyler için kendimi affetmiyorum. bölüm başkanımız mezun olurken '' bundan sonrası için sana mimar sinan ünv.yi yakıştırıyorum kesinlikle devam etmelisin dedi. devam etmedim edemedim evlendim ,sonrası malum istanbul şartları işte . pöfff neyse ben böyle de mutluyum. ev hanımı tuz olarak da kendimi yetiştirebiliyorum. hiç demesinler şunu okudum bunu okudum herkesle aşık atarım.

Genel lkültürü yüksek biri olduğun belli ama ne bilim ben seni iş hayatında görmek isterdim sana kariyer yakışırdı

aralık canım müzik dinleyebiliyorsan youtube'a ''Stavros Pazarentsis (30 Haziran 2009 03:24)'' bunu yaz beraber dinleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…