Tubişim unutmadık seni
Nasılsın?
Kayıplara karıştın.
iyiyim aralığım çok şükür. DGSyi kazandım İlahiyat örgün öğretime başladım. İlk dönem bitti. Dinleniyorum
Bir yandan da asker yolu bekliyorum. Öyle işte.
Sende ne var ne yok?
selam bgam naber? insanın insana ettiği eziyetlerden sonra hayvanlara yapılana şaşırmıyorum artık.Tuzum
Bana gelince yoğun bir temponun içinde buluverdim kendimi.
Başka da bir şey yok bende. Her şey aynı.
Sabah işe gelirken iki cins köpek gördüm. Sokağa atılmışlar. Bu insanlar neden bu kadar kötü taktım bu konuyu kafama.
selam bgam naber? insanın insana ettiği eziyetlerden sonra hayvanlara yapılana şaşırmıyorum artık.
Oo süper güzel haberler senden geldi çok sevindim. Ondan kayboldun sen demek ki.
Bende herşey bildiğin gibi bir değişiklik yok.
kokoş hanım da gelip yazdıklarımızı beğenip kaçmış, bi cevap da yazmıyor artık. son zamanlarda da bu çıktı....
demek ki buraya kadarmış dostluğumuz.
hoşgeldin tubiş? nabersin görüşmeyeli? nerelerdeydin çabuk de hele? yoksa analı kızlı yapmaya mı gittin?sağol canım :)
tadım tuzum bu ne sitem ?? Ben geldim beennnn
iyyim annem ne yapayım valla ev -iş -güç -çocuk dörtlüsünde koşturuyorum bende.. şükür allaha.Yok tuzum analı kızlı yapmak bikaç saat, öğrenci olmak paha biçilemez
Dikey geçişle ilahiyat ön lisanstan lisansa geçiş yaptım. her gün okula git gel, vizeler, finaller.. ilk dönem bitti çok şükür. evdeyim dinleniyorum. sevdiceğim asker onu bekliyorum. şafak sayıyorum işte
Bugün yeğenlerimin doğum günü. oraya gideceğiz birkaç saate.
Sen nasılsın tuzum görüşmeyeli?
öperim canım aman kendine bebişine dikat et bugünlerin kıymatini bil bol bol uyuHayırlısı herşeyin canım sağol oglusunu öp yerime allaha emanet olum
hoşgeldin tubişim nerelerdesin özledik seniselam hanımlar.nasılsınız? ne var ne yok görüşmeyeli. sizleri çok özledim.
MadamCocosh hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün bebişini inşallah.
amin aralıgım darısıda sana olsun inş.Günaydın kızlar
Kokoşum Allah analı babalı büyütsün foto istiyorum. Arada görün bize olar mı?
Tuzum ben geldim bekliyorum seni
şuan bu şarkıyı dinliyorum .... kokoş için senin için bi tane niğde gazozu açtım kapağıyla da bileklerimi kestim ağlıyorum haberiniz ola....[video=youtube;kqn_yhx_qto]http://www.youtube.com/watch?v=kqn_yhx_qto[/video]
şarkı için teşekkürler bugünlerime iyi geldi çok severim bu şarkıyıkokoş hanım da gelip yazdıklarımızı beğenip kaçmış, bi cevap da yazmıyor artık. son zamanlarda da bu çıktı....
demek ki buraya kadarmış dostluğumuz.
unuturmuyuz hiç tubişim,siz beni unutmuşsunuz. anladım ben
az önce aklımdan geçtin canım profiline uğradım ki buraya yazdığın mesajı görünce çok sevindim canım çok geçmiş olsun gözleriniz aydın olsunöptük kocamann sizi
bgam naber kuzum? sen yoğunsun giremiyorsun diye girmiyorum inan.en son bugün düşündüm sizleri ve özledim...:2::2:Günaydın Tuzum canım ciğerim görüşemez olduk.
Ben çok yoğunum netim açık ama yazamıyorum ki sen nasılsın?
Kokoşum geçecek bu günler sıkma canını oğluşunun keyfini çıkar.
İyiyim Buz sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
inş bgam inş geçicekGünaydın Tuzum canım ciğerim görüşemez olduk.
Ben çok yoğunum netim açık ama yazamıyorum ki sen nasılsın?
Kokoşum geçecek bu günler sıkma canını oğluşunun keyfini çıkar.
İyiyim Buz sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?