tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

inş bgam inş geçicek

ben geldim bugün müsayitim
hadi gelende iki lafın belini kıralım konuşalım hadi birikti herşey konuşalımda rahatlıyalım
oyşşş yirim seni geldin demek. ama bize rastlamamış :26:

inş. bugün rastlaşırız kokoşum.

çok güzel bir haber bu aralık. tebrik ederim. :129::129::128::128:

gelsin bebişler, dolsun göbüşler.

niye böyle çoğul eki kullandım bilmiyorum. İkiz mi olacak yoksaaaaa :118:

çok çok sevindim canım arkadaşım. nasıl oldu? :13: test yaptın mı dr.a gittin mi anlat bakim. şuan eşim evde müsait bi zamanda okurum yazdıklarını. çok öpüldünüzz..

çok güzel bir haber bu aralık. tebrik ederim. :129::129::128::128:

gelsin bebişler, dolsun göbüşler.

niye böyle çoğul eki kullandım bilmiyorum. İkiz mi olacak yoksaaaaa :118:
üçüz de olabilir benle kokoş yardıma gideriz, sende arada yardıma gelirsin artık tubiş.

yaz kızım: kokoşu özledim, bga da pek gelmiyo onu da özledim..

tuz bu ara son kez ders çalışıyor... dua istiyor.

kokoşu merak ediyor, iyi olduğunu (olduklarını) umuyor...

bga yazdığım soruya cevap vermedi bu da aklımda....

çok çok sevindim canım arkadaşım. nasıl oldu? :13: test yaptın mı dr.a gittin mi anlat bakim. şuan eşim evde müsait bi zamanda okurum yazdıklarını. çok öpüldünüzz..

Önce idrar testinde çıktı ertesi günde kan tahlil yaptırdım. Bugüne randevu alabildim doktorumdan bu akşam gideceğim kısmetse yarın detayları geçerim size.

Bga cuma işe öğleden sonra geldi. Sonrası da haftasonu malum bak şimdi buradayım ve sana cevap yazdım. Hadi gel de iki lafın belini kıralım.

Tuz gel hadi çok misyuladım senii
vay vay vaaay yirim seniiii taze anne. hadi bakalım rabbim kolaylık versin. inş. kolay bi hamilelik yaşarsın.
sen de eşin de nasıl heyecanlısınızdır şimdi. :123:
bende seni çok misyuladım evde değildim bugün yeni geldim. (ildışından misafirlerim var bende kalıyorlar)

Son düzenleme:
canım hoşgeldin kuzum. okudum mesajını çok üzüldüm yaa rabbim sağlık sıhhat versin sana da evlatlarına da.

iyyim balım ben iyiyim bildiğin gibi herşey. büyüdü mü paşa? ablacık nasıl? nazar mı oldunuz yaa ?

canım hoşgeldin kuzum. okudum mesajını çok üzüldüm yaa rabbim sağlık sıhhat versin sana da evlatlarına da.
hoşbuldum canım
amin dua et inş.tez zamanda toparlanalım
bugün eşimde geldi eve oda felkat grip olmuş ayrı ayrı takılıyoz çocuklra daha fazla geçmesin diye
offf okadar yorgunumki kolumu kaldıracak halim yok
sadece senin için geldim özledim seni çok muhabbetimizi özledim

BGAM HAMİLEYMİŞİN ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN RABBİM SAGLIKLA KUCAGINIZA ALIN İNŞ..
AY EŞİN NE YAPTI ÇOK MERAK EDİYORUM
AYRINTILICA YAZ BEN OKURUM ARADA
OGLUMA ARKADAŞ GELİYO DESENE HADİ BAKALIM
HAMİŞ KALINCA BİZİ UNUTMA SAKIN HERKEZ HAMİLE KALINCA BİZİ UNUTUYO
BAK BENİM GİBİ GÜN GÜN HAMİLELİGİNDEN HABERDAR EDECEKSİN BİZİ TAMMAMI

iyyim balım ben iyiyim bildiğin gibi herşey. Büyüdü mü paşa? Ablacık nasıl? Nazar mı oldunuz yaa ?
ah teyzesi büyümeye çalışıyo yavrum hsta olmasa daha iyi olacaktıkya neyse
çok farklı tuzum çok güzel bişey alah sanada yaşatsın inş.tadı çok farklı tek çocukla iki çocuk okadar farklı oluyoki hayatın
gerçi ben daha hastalıkla ugraşmaktan daha tadını çıkaramadık ama
güzellikleride çok farklı
ablamızda ne olsun alıştık artık kabul ettik
tabi bazen geliyolarda işte okadarda olacak
gecen gün bana neden size anne dicek neden baba dicek derdine düşdü
dünde kardeşim seninle yatıyo tamaamda ben niye yatamıyorum peki babam seninle neden yatıyo
diye sorular soruyo sıpa
ahiret sorgusuna çekiyo bizi
senin prenses nasıl,dersler nsıl gidiyo

bende seni çok özlüyorum canım sen gideli bgayla da pek görüşemedik. günlük telaşlar işte....
onun hamleliğie çok sevindim yaaa nasıl heyecanlandım anlatamam..
sen gideli inan daha yeni yeni alıştım yokluğuna , bende çok özlüyorum muhabbetlerimizi.

aman gribe dikkat et. bu dönemler çok zor geçiyor biliyorum zaten kış hava soğuk sürekli ev de sıkıyor insanı.
benim miniğim de kışın doğduğu için o sene yazı iple çekmiştik...

bize parmak takmış oynatıyor e yapsın teyzesi, havalar güzel olunca çok geziyoruz biliyorsun; bu havalarda da hep evde hep evde inanılmaz sıkılıyor, kendi sıkıldıkça beni de sıkıyor işte böyle zar zor atlatıyoruz kış günlerini...

çocukların bu dönemi çok zor yaa, gerçi anne olmak başlı başına zor, arada balataları sıyırıyorum
bu pazar sınava giriyoruz hayırlısıyla bakalım ne olacak. dua edin taam mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…