- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
CANIMSIN BENİMbende seni çok özlüyorum canım sen gideli bgayla da pek görüşemedik. günlük telaşlar işte....
onun hamleliğie çok sevindim yaaa nasıl heyecanlandım anlatamam..
sen gideli inan daha yeni yeni alıştım yokluğuna , bende çok özlüyorum muhabbetlerimizi.
aman gribe dikkat et. bu dönemler çok zor geçiyor biliyorum zaten kış hava soğuk sürekli ev de sıkıyor insanı.
benim miniğim de kışın doğduğu için o sene yazı iple çekmiştik...
aynen benim balatalr yandı tamamenbize parmak takmış oynatıyore yapsın teyzesi, havalar güzel olunca çok geziyoruz biliyorsun; bu havalarda da hep evde hep evde inanılmaz sıkılıyor, kendi sıkıldıkça beni de sıkıyor işte böyle zar zor atlatıyoruz kış günlerini...
çocukların bu dönemi çok zor yaa, gerçi anne olmak başlı başına zor, arada balataları sıyırıyorum
bu pazar sınava giriyoruz hayırlısıyla bakalım ne olacak. dua edin taam mıı?
yok ona da erkeğe benziyor dediler; bi ümit kız olur diye bekliyoruz bu hafta sonu tam anlamıyla kesinleşecek hayırlısıyla.(bizim sülale de eniştemin tarafı da hatta memleket olarak bile kızlar daha çok sevilir) sağlıklı olsun tabi herşeyden önemlisi o. hani paşanın fotoğrafını paylaşacaktın ????????????????????????????????????CANIMSIN BENİM
bende sırf kafa dagıtmak için giriyorum yorum yazmaya fırsat bile bulamıyorum
bırak yaorum yazmayı wc ye gitmeye fırsatım yok
biri aglıyo biri anneeeeeeeee diyo oyyyyy oyyyy
benim kızmda kış dogdu allahım ayzı iple çektim aynen şimdide bi kırkımız çıkaydı bi yaz nisan gelseydi diyorum hep
buarada yarı kırkımız çıktı bizim teyzesi
pepeninteyzesi nasıl hamişlik nasıl gidiyo belli oldumu cinsiyetiniz
oohh maşallah arada bizede yolla çiflikde yetiştirdigin meyve sebzedendebu arada kendime yeni bir uğraş buldum, bol bol elişi yapıyorum klasik ev hanımı oldum anlayacağın. yakında sizlere de birer çift yün çorap örüp gönderirsem şaşırmayın. anneannem gibi lif mif örmeye de başlarım yakında.
bide face den çiftlik oyunu oynuyorum, tarlam ve hayvanlarımla ilgileniyorum ...inek keçi tavşan buğday havuç çilek milek derken akşam oluyor..
yok ona da erkeğe benziyor dediler; bi ümit kız olur diye bekliyoruz bu hafta sonu tam anlamıyla kesinleşecek hayırlısıyla.(bizim sülale de eniştemin tarafı da hatta memleket olarak bile kızlar daha çok sevilir) sağlıklı olsun tabi herşeyden önemlisi o. hani paşanın fotoğrafını paylaşacaktın ????????????????????????????????????
oyyyyy burda olsa da sevsek yaaa ne güzel hazır bebek yumuk yumukkkkkkk!!!!!!!!!
bak gaz verme gelirim evin yerini de biliyorumoohh maşallah arada bizede yolla çiflikde yetiştirdigin meyve sebzedende
yavrularım organik beslensin
oo hadi hayırlısı ogluma arkdaş geliyo negüzel
sevmek kolay azcık gelsende baksan fena olmaz hni gelecektinde bakacaktın40 gün neoldu unuttun
tamam bize yün yatak yorgan hazırla yarın oradayız. gayseri de ne soğukmuş bu aralar arkadaş!! allaha emanet olun. çok çok öptüm canım arkadaşım benim.merak etmeeee benim bünye neleri kaldırıyo kuzum sen yeterki gel bizim ev tam minnoşun için ablamızsenin minnoşun yanında hiç kalır emin ol beraber tam kafa denk işte yuvarlnır gideriz
uzum benim çıkmam lazım
yine buluşuruz inş özlemişim muhabbetini tekaralayalım herzaman fırsat bulabilirsem
gözlerim yanıyo rsmen oglan uyanmak üzere uyanmadan kafam 5 dk yastıga degsin
5 dk bile rzazıım görüldügü gibi ne haldeyim artık sen düşün
öpüyorum seni ve minnoşunu
buarada bekliyorum mutlaka
öptm çokkkkkk
ne çabuk başladın bebek eşyası almaya sennnnnTuz
Eminönü'nde bebek eşyası satan hanın adı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?