tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

CANIMSIN BENİM
bende sırf kafa dagıtmak için giriyorum yorum yazmaya fırsat bile bulamıyorum
bırak yaorum yazmayı wc ye gitmeye fırsatım yok
biri aglıyo biri anneeeeeeeee diyo oyyyyy oyyyy

benim kızmda kış dogdu allahım ayzı iple çektim aynen şimdide bi kırkımız çıkaydı bi yaz nisan gelseydi diyorum hep

buarada yarı kırkımız çıktı bizim teyzesi

pepeninteyzesi nasıl hamişlik nasıl gidiyo belli oldumu cinsiyetiniz

bu arada kendime yeni bir uğraş buldum, bol bol elişi yapıyorum klasik ev hanımı oldum anlayacağın. yakında sizlere de birer çift yün çorap örüp gönderirsem şaşırmayın. anneannem gibi lif mif örmeye de başlarım yakında.

bide face den çiftlik oyunu oynuyorum, tarlam ve hayvanlarımla ilgileniyorum ...inek keçi tavşan buğday havuç çilek milek derken akşam oluyor..

aynen benim balatalr yandı tamamen

ooo hadi hayırlısı inş.geçersin allah kolaylık versin

buarada ogluşum veya kızım uyanırsa heran çıkabilirim cevap gelmesse bilki ya memedeyim yada uykuya yatırmaya gittim

yok ona da erkeğe benziyor dediler; bi ümit kız olur diye bekliyoruz bu hafta sonu tam anlamıyla kesinleşecek hayırlısıyla.(bizim sülale de eniştemin tarafı da hatta memleket olarak bile kızlar daha çok sevilir) sağlıklı olsun tabi herşeyden önemlisi o. hani paşanın fotoğrafını paylaşacaktın ????????????????????????????????????

oyyyyy burda olsa da sevsek yaaa ne güzel hazır bebek yumuk yumukkkkkkk!!!!!!!!!

oohh maşallah arada bizede yolla çiflikde yetiştirdigin meyve sebzedende
yavrularım organik beslensin

oo hadi hayırlısı ogluma arkdaş geliyo negüzel

sevmek kolay azcık gelsende baksan fena olmaz hni gelecektinde bakacaktın40 gün neoldu unuttun

kokoşuuuuum paralel evrende 7 dakika geçtiiiii seni bekliyorum yoksa süte mi gittin ?

bak gaz verme gelirim evin yerini de biliyorum yalnız sen pişman olursun 1. gün iyi 2. gün sızlanmaya başlarsın ''3 çocukla bu eve sığamıyoruz benimkiler iyi de seninki biraz hareketli mi ne ?'' demeye
bugün kızım bize masal anlatıyor bi yandan da takla atıyo, ellerini yere koyarak ayaklarını zıplatıyor. misafirler bu çocuk bu enerjiyi nerden buluyor 1dk durmuyo diyolar inan..

peposki doğursa da sevsek diye hepimiz 4 gözle bekliyoruz inan... bugün bebeğin çeyizlerine baktık bi küçük sandık dolmuş. onları seviyoruz şimidlik

merak etmeeee benim bünye neleri kaldırıyo kuzum sen yeterki gel bizim ev tam minnoşun için ablamızsenin minnoşun yanında hiç kalır emin ol beraber tam kafa denk işte yuvarlnır gideriz
uzum benim çıkmam lazım
yine buluşuruz inş özlemişim muhabbetini tekaralayalım herzaman fırsat bulabilirsem

gözlerim yanıyo rsmen oglan uyanmak üzere uyanmadan kafam 5 dk yastıga degsin
5 dk bile rzazıım görüldügü gibi ne haldeyim artık sen düşün
öpüyorum seni ve minnoşunu
buarada bekliyorum mutlaka
öptm çokkkkkk

tamam bize yün yatak yorgan hazırla yarın oradayız. gayseri de ne soğukmuş bu aralar arkadaş!! allaha emanet olun. çok çok öptüm canım arkadaşım benim.

bgam seni de öptüm.

misafirlerden fırsatım olursa yarın girmeye çalışırım 2-değil 3 lafın belini kırarız inşallah. ben girebilirsem not bırakırım sana özelden, yoksa vaktini buraya harcama beni bekleyerek.

canım çok sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor !!!!!!!!!!!!!!1
[video=youtube;1Ny12XFy48Y]http://www.youtube.com/watch?v=1Ny12XFy48Y[/video]

[video=youtube;jah3qicRJMc]http://www.youtube.com/watch?v=jah3qicRJMc[/video] kop kop kop
kendi kendime eğlenme kıvamına geldim kızlar o derece kötüyüm yani bi de siz gelseydiniz ne parti yapardık valla
insan sevmez mi

aralık topak topak olasın aralık... top top etlerin olsun e mi? çok bekledim seni bugün... gerçi nerden haberin olacak kaç gündür pc servisteydi haber bile veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…