tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

[video=youtube;fnlNhZTroME]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fnlNhZTroME[/video]

:119:: 119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:: 119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:: 119::119::119::119::119::119::119::118::118::118:: 118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:: 118::118::118::118::118::118::118:

aralık topak topak olasın aralık... top top etlerin olsun e mi? çok bekledim seni bugün... gerçi nerden haberin olacak kaç gündür pc servisteydi haber bile veremedim.

Ben dün izinliydim Tuz

Ohh olsun ama ben seni her gün öyle bekliyorum

Kokoşum günaydın

Gelsene çok özledim seni.

hamilelik takvimini yirimm yirimm cücüğü de varmış yaaa! allah bağışlasın inş.
sen yürek soğuttun ama neyse 1 gün seni beklemişim çok mu yavrııım!!
kendi kendime eğlendim ben öyle ,kendime şarkı filan armağan ettim.. mutlu oldum sonra da çıktım topikten

Amin,,

Oyy benim hassas arkadaşım hadi bugün bari gel bekliyorum

ordayım burdayım şurdayım ..... ders çalıştım yoruldum,sınava girdim evde misafirlerim vardı ve halen gitmediler... bende böyle kuzucan senden naber?
pc de bozuktu onu unuttum.
geçen tuz sana ihtiyacım var yazmışsın ne oldu? merak ettim.

Ne kadar sık misafir geliyor sana bıkmıyorsun da misafirden.

Şimdi düşününce saçma geliyor ama o zaman yeni öğrenmiştim gebeliği şeytan kötü kötü vesvese verip duruyordu napiim akıl vir diyecektim. Bana biraz oku diyecektim. Kendi kendime okuya okuya aştım ama arada gene oluyor. Sende de oldu mu diyecektim.

ayetel kürsi felak nas oku geçer allahın izniyle...
güzel şeylerle meşgul ol... kuran dinle mesela.bebeğe odaklanma derim ben..

[video=youtube;9WamH3xsycw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9WamH3xsycw[/video]

bugün müsayittim ama kimse yok
topigimiz bomboş hüzün çöktü birden
eskiden böylemiydi
kimler gelirdi
şimdi kimse yokki iki çift laf etsek

bugün müsayittim ama kimse yok
topigimiz bomboş hüzün çöktü birden
eskiden böylemiydi
kimler gelirdi
şimdi kimse yokki iki çift laf etsek
Bende bugün tam gün müsaitim yafrular ama kismecikler gelmedi. gidem de tarlamı sulayam bari
öpüldünüz çok çok çok çok....................

sen yavruladın oturuyon bebekle
aralık da kuzlaçı pepe de...
benimki zaten malum nerde hareket orda bereket

adını muhabbet topiği koymuştum ben ama hamiş topiğine döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…