- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
aralık topak topak olasın aralık... top top etlerin olsun e mi? çok bekledim seni bugün... gerçi nerden haberin olacak kaç gündür pc servisteydi haber bile veremedim.
hamilelik takvimini yirimm yirimm cücüğü de varmış yaaa! allah bağışlasın inş.
sen yürek soğuttun ama neyse 1 gün seni beklemişim çok mu yavrııım!!
kendi kendime eğlendim ben öyle ,kendime şarkı filan armağan ettim.. mutlu oldum sonra da çıktım topikten
benim çoluklu çocuklu arkadaşım nerdeeeee?
Amin,,
Oyy benim hassas arkadaşım hadi bugün bari gel bekliyorum
benim çoluklu çocuklu arkadaşım nerdeeeee?
ordayım burdayım şurdayım ..... ders çalıştım yoruldum,sınava girdim evde misafirlerim vardı ve halen gitmediler... bende böyle kuzucan senden naber?
pc de bozuktu onu unuttum.
geçen tuz sana ihtiyacım var yazmışsın ne oldu? merak ettim.
ayetel kürsi felak nas oku geçer allahın izniyle...Ne kadar sık misafir geliyor sana bıkmıyorsun da misafirden.
Şimdi düşününce saçma geliyor ama o zaman yeni öğrenmiştim gebeliği şeytan kötü kötü vesvese verip duruyordu napiim akıl vir diyecektim. Bana biraz oku diyecektim. Kendi kendime okuya okuya aştım ama arada gene oluyor. Sende de oldu mu diyecektim.
Bende bugün tam gün müsaitim yafrular ama kismecikler gelmedi. gidem de tarlamı sulayam baribugün müsayittim ama kimse yok
topigimiz bomboş hüzün çöktü birden
eskiden böylemiydi
kimler gelirdi
şimdi kimse yokki iki çift laf etsek
muhabbet edeceklerim bozuldu be canım. tedavi bitince görüşürüz inşallah.bana bir muhabbet sözün var seni kaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?