sarı pişom durumun iyidir umarım. ben giremiyorum pek. geçti mi evhamların?Tuz gelince msne gel lütfennnn
sarı pişom durumun iyidir umarım. ben giremiyorum pek. geçti mi evhamların?
seni unutanın ayakkabılarının hepsi kaybolsun da bulamasın. seni unutan su bile içse kilo yapsın. daha sayacam ama neyse ....beni unutmuşunuz ama neyse
seni unutanın ayakkabılarının hepsi kaybolsun da bulamasın. seni unutan su bile içse kilo yapsın. daha sayacam ama neyse ....özledim yaaa ikinizi de özledim. bu c.tesi direksiyon sınavım var dua edin de işim rast gitsin. 100 puanla geçeyim inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaah! amin.
ok derim tam tipimsinmadam benimle bir akşam yemeğine ne dersiniz? Eki Görüntüle 639027
oyyy çok üzüldüm şimdi kıyamammmmdün yemek için kızkulesinde yer ayırtmıştım. neden gelmedin? şimdi de ev müsait değil.yoksa seni eve davet edeceeeğdim çiçeem
(kaçak yazıyorum haberin olsun böceem)
oyyy çok üzüldüm şimdi kıyamammmm
gece herkeze uyku hapı ver bende verem gelebilirsen aynı yer aynı saatte okişmi bebişim
hoşgeldin çoluklu çocuklu insan nabersinBen geldimmmmmm
Günaydın kızlar,
Kokuşum nasılsın? Bir ara güdüz girebilirsen gir de iki lafın belini kıralım.
Tuzum sen geçmişsindir sınavı merak etme. Hadi gel artıkın
ohhhh maşallah maşallah ohh ohohoh yandan 300 500 300 500 300 500 vuhuuuuuuuuuuuuugeçtim gitti kıss! çok pozitifim bugün. hadi gelin gelinlilililil lililiiiiii!
okiş bebişim. o dediğini arkadaşım yapmıştı zamanındateyzesinin kızıyla bir olup ;teyzesiyle annesini ilaçlayıp gece çıkmışlar .
artık nasıl bir arkadaş kitlem var tahmin edersin
bugün direksiyon sınavım vardı ,daha kendime gelemdim . rampada geri yaptırdılar bana yaaa! bide genel anlamda hızlı bulmuşlar.kısacası bırakmaya bahane aradılar.akalım nolacak.
1 saate yakın bekledim seni sarı pişom nabeeeer? baktım gelmedin bende kuzuyu parka götürdüm.Ben iyiyim sen nasılsın?
Gitm hemen ya.
Yoğunum bakana kadar çıkmış oluyorsun
yok caaanıım ne korktuğum gibisi ! rampada geri diyom kısııım kimseye yaptırmamışlar bana denk geldi. zaten hocaları bi gör :'' komisyonla iyi geçinin, dalaşmayın, bırakacakları varsa bırakırlar.....''(''vallahi söz veremem'' diyecektim az kalsın) diye sıavdan önce anlatıp durdular. çok şükür bitti. çok şükür bittiiiiii. bu kadar önemseyeceğimi düşünemezdim. neyse.çok şükür aralıgım ben gündüz geliyorumda sen eskisi gibi buralara ugramıyosun unuttun artıkın bizi
sen nasılsın nasıl gidiyo
ohhhh maşallah maşallah ohh ohohoh yandan 300 500 300 500 300 500 vuhuuuuuuuuuuuuu
yolların kraliçesi geliyo açılın
allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inş. çok sevindim
korktugun gibimiymiş tuzummm
çok şükür aralıgım ben gündüz geliyorumda sen eskisi gibi buralara ugramıyosun unuttun artıkın bizi
sen nasılsın nasıl gidiyo
ohhhh maşallah maşallah ohh ohohoh yandan 300 500 300 500 300 500 vuhuuuuuuuuuuuuu
yolların kraliçesi geliyo açılın
allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inş. çok sevindim
korktugun gibimiymiş tuzummm
1 saate yakın bekledim seni sarı pişom nabeeeer? baktım gelmedin bende kuzuyu parka götürdüm.
yok caaanıım ne korktuğum gibisi ! rampada geri diyom kısııım kimseye yaptırmamışlar bana denk geldi. zaten hocaları bi gör :'' komisyonla iyi geçinin, dalaşmayın, bırakacakları varsa bırakırlar.....''(''vallahi söz veremem'' diyecektim az kalsın) diye sıavdan önce anlatıp durdular. çok şükür bitti. çok şükür bittiiiiii. bu kadar önemseyeceğimi düşünemezdim. neyse.
senin minik kuzun büyüdü mü annesi? bize gezmeye gelseniz yaa! biraz pofuduk yanaklardan öpsek . köfte ellerden yesekuvvvv içim kaynadı vallahi.
haaa unutmadan önümüzxdeki pazartesi bahçelievlerden tura başlayacam şeye kadar ımmmmmmmmm: gayseriye kadar.
katılmak isteyenler sekreterim merve hanım aracılığıyla ulaşabilirler ya da . mail adresim belli tuz_*!?-ivedik95''@.com
mrve hanıma ulaşamadım efem işini iyi ypmıyo KOVVVVV GİTSİNhaaa unutmadan önümüzxdeki pazartesi bahçelievlerden tura başlayacam şeye kadar ımmmmmmmmm: gayseriye kadar.
katılmak isteyenler sekreterim merve hanım aracılığıyla ulaşabilirler ya da . mail adresim belli tuz_*!?-ivedik95''@.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?