tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

mrve hanıma ulaşamadım efem işini iyi ypmıyo KOVVVVV GİTSİN
kısakndın demiii? sekreterim olmak istiyordun çünkü. cv ni yolla şekerim.
kokocambo mesajını yeni gördüm bu arada. okuyabilirsem ben sana mesaj atarım canımın içi. arkadaşın bugün biraz rahatsız. yoksa bugün de okurdum. [video=youtube;bmYejObOeiI]http://www.youtube.com/watch?v=bmYejObOeiI[/video]
size gelsin biraz gülün.

Geldim tadım tuzum,

Arım balım çok misyuladım seni. Nrelerdesin ya çok özlettin kendini. Koca yaz aylarında hergün görüşüyorduk görüşmez olduk.

Kızın nasıl? Kardeşin nasıl?

Sen nasılsın?

iyiyiz 2denem çok şükür. valla bende özlüyorum ama pek vakit olmuyor girmeye. aslında en çok da kızım kızıyor girmeme , bazen pc yi elimden alıyor artık. o da nette oyun oynamaya başladı sen nasılsın durumun nasıl. ??
bu arada kaçmadım netten düştüm.

kokoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! nerdesin geeeel tuzun seni özledi yaaa!

Bugünüme çok şükür. Ama çok iyi değilm 6-7 kg oldu zayıfladım. Mide bulantılarım azalacağına arttı. Dudakalrım uçuk içinde. Yine de sağlıkla kucağıma alayım ben çekmeye razıyım.

Senin o çırpı bacaklı kızının kolunu bacağını ısırırım. Yirim onu ben yirim. Büyümüşte oyun oynuyor.

kokoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! nerdesin geeeel tuzun seni özledi yaaa!
bende seni özledim çigerimin köşesi cantanem
bu ra yogunum kaynım nişanlandı onunla ugraştık zaten iki tane minnoşum bana yeterdi
öpüyorum seni görüşelim en kısa zamanda
heee bu arada o buluştugumuz saatler varya benim küçükbey karnımda alıştı tabe o saatte uyumuyo sıpacık heheheheh

Son düzenleme:
Teyzesi bugün sana yazdıktan sonra pc yi elimden alıp topiği kapattı haberin olsun. yoksa yazışacaktım senle. 6-7 kilo konusunda dr. a danıştığını umuyorum. inşallah önemsememezlik etmiyordur. az değil çünkü. eğer dr.un tahlillerin ve şikayetlerin konusunda duyarsızsa hemen değiştir.(bi tavsiye yani.)
iki denem

allah alllah ! yerim ben onuuuu... nasıl tatlıdır şimdi yaaa. geçen pepe gildeydik onun da bi arkadaşının kızı var off tam yemelik; adını ''tavukbudu'' koydum kızın tombik hemde nasıl ,akşama kadar kucağımdan indirmedim.
sende de kayın bitmiyor be ciğerim ; elti = 3OK demek ne de olsa. çok yorma kendini o yüzden. ANLADIN SEN ONU

Evet doktoruma danıştım. Önerileri oldu ama çokta zorlamıyor ilk 3 ay normalmiş. Bugün gene çok kötüyüm midem bulanıyor

iyyim annnem senden naber ? bebiş nasıl ? istiyorum hemen yaa
ne olsun ya çok yorgunum üç gündür uyumuyo geceleri yine ayakta mahvoldum bide misafirlerim vardı bittim artık
şimdi yine oturuyodu bende onu uyutana kadar pc başına geçtim senide gördm çok mutlu oldum

Son düzenleme:
ne olsun ya çok orgunum üç gündür uyumuyo geceleri yine ayakta mahvldum bide misafirleim vardı bittim artık
şimdi yine oturuyodu bende onu uyutana kadar pc başına geçtim senide gördm çok mutlu oldum
oy oy yirim yirim burda olsa ısırırdım. eh tabi alıştı çocuk sabahlamaya . yakında kk ya da girer :126:
sen benim ne istediğimi anladın mı? ziyaretçiler doluşmasın diye sildim adını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…