tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

oy oy yirim yirim burda olsa ısırırdım. eh tabi alıştı çocuk sabahlamaya . yakında kk ya da girer :126:
sen benim ne istediğimi anladın mı? ziyaretçiler doluşmasın diye sildim adını.
anladım kuzumda benim arsız bagırıp duruyo online olmazsam bilki kusura bakma yani her an çıkabilirim

anladım kuzumda benim arsız bagırıp duruyo online olmazsam bilki kusura bakma yani her an çıkabilirim
ok ok problem değil canım 2 muhabbet ettik ya o da yeter. kaç aylık oldu annesi? ablanızda durumlar nasıl alıştı mı? senin sağlık durumun nasıl?

maşaallah rabbim esirgesin inşallah .sana benzemiyor sanki kokoşum.
o değil de abliş bi başka yaaa rabbim ikisini de esirgesin.

ok ok problem değil canım 2 muhabbet ettik ya o da yeter. kaç aylık oldu annesi? ablanızda durumlar nasıl alıştı mı? senin sağlık durumun nasıl?
yarın tam iki aylık inş.teyzesi.aıştı ablamızda ya çok sevyo ,tabi yalnız bıraksak bi çırbıda bogarda
yanında sevmemeye çalışıyoz işte
sevdigimiz zaman kıyamet koparıyo siz ben bebekken seviyodunuz şimdi sevmiyosunuz falan diyo
bende iyim şükürde uykusuzluk mahvetti beni ya uyumuyo bebe alıştıki nasıl yakında benim üyeligimi erkek üye sanarlar he girer bu oglan hehehehe

maşaallah rabbim esirgesin inşallah .sana benzemiyor sanki kokoşum.
o değil de abliş bi başka yaaa rabbim ikisini de esirgesin.
kocacıgıımı ne kadar çok seviyosam o na benzetiyom ben bebelerimi hehehe

bak teyzesi bu da benim kuzumun minikliği oyyş çok özledim o hallerini. şimdi bize laf yetiştiriyor. çaçeron nolacak

Son düzenleme:
Kızlaaaar iyi aksamlar görüşemiyoruz ne zamandır ablisten haberleri alıyorsunuz tabi aralık bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah cinsiyetini öğrenmeye az kalmış maşallahheyecan doruktadir şimdi allah gönlünüze göre versin inşallah
Kokoş minikler nasıl benim oğlusun abisi büyümüştür şimdi ikisini de öp yerime

kokoşuuum dün gece beklememişsindir inş. kızım rahatsızdı sabah onu doktora götürdüm ; bu yüzden gece de erken yattık onunla uğraştım. beklediysen kusura bakma canımın içi yaaa hakkını helal et.

yok bebişim bende az durudum benim minnoşum dün 3 tane birden aşı oldu hep aglaştık cümleten
Geçmiş olsun nesi var prensesin:26:
öpüyorum ikinizide

Son düzenleme:
öperim canımsın nasıl olalım agıt nizah full devam işte
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
paşa nasıl isme karar verdinizmi,odası geldimi,bi sıkıntın yok dimi...ne kadar çok soru sordum ayol

Sağol Tize, Amin amin sn nasılsın?

aralığım senin minnoş da 11 haftalık olmuş yaa. günler ne çabuk geçiyor.

yok bebişim bende az durudum benim minnoşum dün 3 tane birden aşı oldu hep aglaştık cümleten
Geçmiş olsun nesi var prensesin:26:
öpüyorum ikinizide
aboww karma aşı olmuşsunuz ağlaması da ağrısı da çok fena onun. sağolasın canım üşütmüşüz biraz allahtan kış bitiyor...

aralığım senin minnoş da 11 haftalık olmuş yaa. günler ne çabuk geçiyor.

İvet teyzesi. Büyüyoruz biz. Gel de bugün sohbet edelim özlettin kendini.

aboww karma aşı olmuşsunuz ağlaması da ağrısı da çok fena onun. sağolasın canım üşütmüşüz biraz allahtan kış bitiyor...

Geçmiş olsun tuzum yirim senin minik kızını.

Kokoş oğlunun adı ne?

Fotosunu yüklesene bir ara görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…