- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
anladım kuzumda benim arsız bagırıp duruyo online olmazsam bilki kusura bakma yani her an çıkabilirimoy oy yirim yirim burda olsa ısırırdım. eh tabi alıştı çocuk sabahlamaya . yakında kk ya da girer :126:
sen benim ne istediğimi anladın mı? ziyaretçiler doluşmasın diye sildim adını.
ok ok problem değil canım 2 muhabbet ettik ya o da yeter. kaç aylık oldu annesi? ablanızda durumlar nasıl alıştı mı? senin sağlık durumun nasıl?anladım kuzumda benim arsız bagırıp duruyo online olmazsam bilki kusura bakma yani her an çıkabilirim
yarın tam iki aylık inş.teyzesi.aıştı ablamızda ya çok sevyo ,tabi yalnız bıraksak bi çırbıda bogardaok ok problem değil canım 2 muhabbet ettik ya o da yeter. kaç aylık oldu annesi? ablanızda durumlar nasıl alıştı mı? senin sağlık durumun nasıl?
kocacıgıımı ne kadar çok seviyosam o na benzetiyom ben bebelerimi hehehemaşaallah rabbim esirgesin inşallah .sana benzemiyor sanki kokoşum.
o değil de abliş bi başka yaaa rabbim ikisini de esirgesin.
arayı düzeltmişsiniz maşallah.kocacıgıımı ne kadar çok seviyosam o na benzetiyom ben bebelerimi hehehe
yok bebişim bende az durudum benim minnoşum dün 3 tane birden aşı oldu hep aglaştık cümletenkokoşuuum dün gece beklememişsindir inş. Kızım rahatsızdı sabah onu doktora götürdüm ; bu yüzden gece de erken yattık onunla uğraştım. Beklediysen kusura bakma canımın içi yaaa hakkını helal et.
öperim canımsın nasıl olalım agıt nizah full devam işteKızlaaaar iyi aksamlar görüşemiyoruz ne zamandır ablisten haberleri alıyorsunuz tabiaralık bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah cinsiyetini öğrenmeye az kalmış maşallahheyecan doruktadir şimdi allah gönlünüze göre versin inşallah
Kokoş minikler nasıl benim oğlusun abisi büyümüştür şimdi ikisini de öp yerime
Kızlaaaar iyi aksamlar görüşemiyoruz ne zamandır ablisten haberleri alıyorsunuz tabiaralık bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah cinsiyetini öğrenmeye az kalmış maşallahheyecan doruktadir şimdi allah gönlünüze göre versin inşallah
Kokoş minikler nasıl benim oğlusun abisi büyümüştür şimdi ikisini de öp yerime
aboww karma aşı olmuşsunuz ağlaması da ağrısı da çok fena onun. sağolasın canım üşütmüşüz biraz allahtan kış bitiyor...yok bebişim bende az durudum benim minnoşum dün 3 tane birden aşı oldu hep aglaştık cümleten
Geçmiş olsun nesi var prensesin:26:
öpüyorum ikinizide
aralığım senin minnoş da 11 haftalık olmuş yaa. günler ne çabuk geçiyor.
aboww karma aşı olmuşsunuz ağlaması da ağrısı da çok fena onun. sağolasın canım üşütmüşüz biraz allahtan kış bitiyor...
hemde nasıl agladıkaboww karma aşı olmuşsunuz ağlaması da ağrısı da çok fena onun. sağolasın canım üşütmüşüz biraz allahtan kış bitiyor...
nasılsın aralıkKokoşum gördüm seni gelsene.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?