Bence şart,evin için de ses olur en azından.Tv iletişimi koparır diyorsunuz ama internet ve telefon daha çok iletişimi koparıyor.Yaklaşık on yıldır TV izlemiyoruz. On yıldır TV yok rahatım ama son günlerde eşimi bir TV sevdası sardı. Zaten aksam geç geliyor. İnternet var, telefonlar var Yetmezmi? Az olan iletişimi tamamen koparır diye düşünüyorum...
İyi diyorsunuzda karşımda kırk defa sorduğumda cvp alamayacağım bir es istemiyorum oda istemiyordu. Aklına girdiler
Tv daha masum bence de :)Yaklaşık on yıldır TV izlemiyoruz. On yıldır TV yok rahatım ama son günlerde eşimi bir TV sevdası sardı. Zaten aksam geç geliyor. İnternet var, telefonlar var Yetmezmi? Az olan iletişimi tamamen koparır diye düşünüyorum...
Tutuculukla alakası pek yok, ben de tutucuyum her zaman gün boyu internetten ordan buradan öğrendiğim haberleri eşime yetiştiririm, o da bana anlatır, üstüne televizyondan seyreder yorum yaparız, iletişim de var televizyon da var işte.Derdinin haber olduğunu söylüyor. Habere radyodan gazeteden internetten ulaşabilir. Diziler maç hele reklamlar hiç istemiyorum. Çok mu tutucu davranıyorum.?
Haber proğramlarını izlemeyi bende severim ailecek severiz izler hatta yorum bile yaparız hatta anlaşamadığımız yerler bile olur,radyo ve internet haber proğramlarının yerini tutmuyor.Derdinin haber olduğunu söylüyor. Habere radyodan gazeteden internetten ulaşabilir. Diziler maç hele reklamlar hiç istemiyorum. Çok mu tutucu davranıyorum.?
Evet cok tutucusun, kocan da sıkılmış sendenDerdinin haber olduğunu söylüyor. Habere radyodan gazeteden internetten ulaşabilir. Diziler maç hele reklamlar hiç istemiyorum. Çok mu tutucu davranıyorum.?
Gerçekçi degil cok sacma. Tv izleyen kadin niye umutsuz olsun sen iyi misin arkadasim yaaaAslında kendimden korkuyorum dizi izleyen umutsuz ev kadını. çokmu gerçekçi oldu?
evet tv dizi izleyen bütün kadınlar umutsuz ev kadını.aman siz olmayın gercekciliginizle mutluluklar......bu düşüncede birine yapılacak her yorum harf israfıdır.Aslında kendimden korkuyorum dizi izleyen umutsuz ev kadını. çokmu gerçekçi oldu?
Aslında kendimden korkuyorum dizi izleyen umutsuz ev kadını. çokmu gerçekçi oldu?
Derdinin haber olduğunu söylüyor. Habere radyodan gazeteden internetten ulaşabilir. Diziler maç hele reklamlar hiç istemiyorum. Çok mu tutucu davranıyorum.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?