TV akşam mı????

Şunu anlatmak istemiştim hayali bir hayat dizilerde ki kendimi taniyorsam izlerim bu beni huzursuz ediyor. Kontrolü sağlayabilirsem çocuklara aile içi iletişime zarar vermeyeceğini bilirsem neden olmasın bunu başaran insanlara hayranım.

ee alma deyince kocan dinleyecek mi seni

Ben de televizyonu pek sevmem. Sevdiceğimin ısrarıyla aldık koyduk. Temizlik yaparken bile bir ses olması beni mutlu etti açıkçası. Canın sıkılır kalkar bir film yakalarsın. Bir iki dizi takip edersin. Telefonun başında, bilgisayarın başında oturmak insanı susturuyor beraber televizyon izleyen insanlar sürekli iletişim halinde kalırlar aksine. Tepki bana garip geldi.

Biz dinleriz birbirimizi. O TV alalım diyor ben hic istemediğim düşünüyorum. Oda istemediği biliyor beni dinliyor orta yolu bulmaya çalışıyoruz.

Bizimde tv yok cok rahat sakinn bir hayatimiz var ihtiyac olunca internet var ama tv olunca hep acik kalıyor gerekli gereksiz hersey izleniyor farkina varmadan bir süre sonra olmazsa olmaz oluyor. Almayin bencede

Entel görünmeye mi çalışıyorsun?

10 yıldır tv izlemiyorum diyen birinin de diziye bağlanmaktan korkuyorum demesi ilginç. 10 yılda alışkanlık kazandıramadın mı kendine?

Ben tv den neredeyse nefret eden bir insanim. Sevdiğim 1 2 program var onu da maksimum 45 dk izleyebiliyorum basima agrilar giriyor sesten. Benim aşkitoşkom sağolsun anlayisla karsilayip kapatir. Sizde bu şekilde çok uzun olmamak sartiyla belli saatlerde acar sıkılınca kaparsiniz. Bu şekilde iletisiminiz zedelenmez.

Ben hic anlamadim.. Esinizle film dizi izleyip onlari yorumlamak bu da bir iletişim bu da bir paylasim.. Sonra o dizideki sakalari yapmak gülmek vs hepsi bir şeyler katiyor iste..

Kendinizi neden kaptiracaksnz ki kurgu iste.. Ki cook güzel kanallar var gercek hayattan kesitler...24 kitchen, national geo people ,nat geo wild misal bu kanallardan ben çok şey öğreniyorum... Çok değişik yaşamlar çok farkli bilgiler var ve güzel yemekleerr:))

Hepimiz ailecek izler yorumlar hatta misafirliklerde bile burada edindigimz tuhaf bilgileri anlatir tartisirz... Yani iletişimin alasini kurduruyor:)

Televizyonsuz ev düşünemedim valla. E zaten internet iletişimi kesmede 1 numara. Televizyondan zarar gelmez korkmayın, bi film açarsınız karıkoca mısır patlatır izlersiniz Şaka bi yana tv gerçekten kullanımına göre iyi veya kötü. Sizin eviniz olduğu kadar onun da evi, söz hakkı var. Olumlu düşünün. Herkesin evinde tv var

Eleştirilere açığım...entelmiyim dantelmiyim bilmem anlamamda klasik anadolu kadıyım...

Biz bazen açıyoruz akşamları bi yemek kanalımız var bi belgesel var bi de rıdvan dilmenin maç yorumlarını izliyoruz yetiyor
Takip ettiğimiz dizi yok
Bir talk show programı olarak müge anlı tekrarlarını izliyoruz bi de :)

Yeehuuu bendensinnn 3 yildir tv yok hayatimdaa bende ayni sorunu cocuklarla yasiyorum nee bu tv askii yaaa

bende 4 aydır izlemiyorum ama mecburiyetten ,dün bir markette gördüm ,ufo görmüş masum köylü gibi 5 dk kıpırdamadan izledim Tv alın alın eve candır
Hem telefon pc bunlar koparmıyorda tv mi koparıyor iletişimi orasını anlamadım

Eneeee sizde tv yokmu gerçekten. Mutluluğun sırrını bulmulsunuz aslında. Madem illa alacak saat koyar sınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…