ee alma deyince kocan dinleyecek mi seniŞunu anlatmak istemiştim hayali bir hayat dizilerde ki kendimi taniyorsam izlerim bu beni huzursuz ediyor. Kontrolü sağlayabilirsem çocuklara aile içi iletişime zarar vermeyeceğini bilirsem neden olmasın bunu başaran insanlara hayranım.
Eşiniz dinlemez mi?ee alma deyince kocan dinleyecek mi seni
Ben kocama boyle bi yaptirimda bulunamam. Tv almak istiyosa alir. Ahlaksizlik yapmiyor ya adam yahu kafeste kus beslemiyoruz koca bu yaniEşiniz dinlemez mi?
Şunu anlatmak istemiştim hayali bir hayat dizilerde ki kendimi taniyorsam izlerim bu beni huzursuz ediyor. Kontrolü sağlayabilirsem çocuklara aile içi iletişime zarar vermeyeceğini bilirsem neden olmasın bunu başaran insanlara hayranım.
Televizyonsuz ev düşünemedim valla. E zaten internet iletişimi kesmede 1 numara. Televizyondan zarar gelmez korkmayın, bi film açarsınız karıkoca mısır patlatır izlersinizYaklaşık on yıldır TV izlemiyoruz. On yıldır TV yok rahatım ama son günlerde eşimi bir TV sevdası sardı. Zaten aksam geç geliyor. İnternet var, telefonlar var Yetmezmi? Az olan iletişimi tamamen koparır diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?