ay_82 Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 3.789 35 358 İstanbul 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #21 xAyx .!.: evet ya çook tatlılar..sölediğin gibi taytlarla güzel olur yaa ben almadan daha kafamda kombin bile yaptım sanki evde kim görcek Genişletmek için tıkla... ben evde de kokoş olduğum için iyi oldu valla kapıyı ne zaman kimin çalacağı belli olmuyor zaten bizde apartmandakilerin dertleri bitmiyor
xAyx .!.: evet ya çook tatlılar..sölediğin gibi taytlarla güzel olur yaa ben almadan daha kafamda kombin bile yaptım sanki evde kim görcek Genişletmek için tıkla... ben evde de kokoş olduğum için iyi oldu valla kapıyı ne zaman kimin çalacağı belli olmuyor zaten bizde apartmandakilerin dertleri bitmiyor
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #22 ayakkabı dunyasında kaca satıyorlar...
xAyx Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 5.277 30 88 Diğer 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #23 ay_82 .!.: ben evde de kokoş olduğum için iyi oldu valla kapıyı ne zaman kimin çalacağı belli olmuyor zaten bizde apartmandakilerin dertleri bitmiyor Genişletmek için tıkla... evet evet bi bayan evdede güzel olmalı o lafın şaka kısmı tabi.. kendine güzel gözükürsen herkese de ööle gözükürsün.. ayy almalıyım bi an önce çok beğendim hala çıkamadım çarşıyaa ada67 .!.: ayakkabı dunyasında kaca satıyorlar... Genişletmek için tıkla... canım 20-25TL arasıymış..
ay_82 .!.: ben evde de kokoş olduğum için iyi oldu valla kapıyı ne zaman kimin çalacağı belli olmuyor zaten bizde apartmandakilerin dertleri bitmiyor Genişletmek için tıkla... evet evet bi bayan evdede güzel olmalı o lafın şaka kısmı tabi.. kendine güzel gözükürsen herkese de ööle gözükürsün.. ayy almalıyım bi an önce çok beğendim hala çıkamadım çarşıyaa ada67 .!.: ayakkabı dunyasında kaca satıyorlar... Genişletmek için tıkla... canım 20-25TL arasıymış..