Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

sonra 3. kitaba gel mihrakçım, sonra 2 ye tekrar bir bakıp 5 kitabın ortasından ilerle, baktın olmadı 4'e dön:roflol: sırayla oku kız olur mu böyle :roflol:

keşke bu serinin cidden devamı gelse ezbuz öyle bişeyden bahsetmiştin hani
doğruluğu varmıymış cidden :çok üzgünüm:

mihrak uyut beni günlerce gecelerce :jeyyar:

kimsenin kanını seninki kadar istemedimmm zuhahahahahah:)))
Şeniz
sonra 3. kitaba gel mihrakçım, sonra 2 ye tekrar bir bakıp 5 kitabın ortasından ilerle, baktın olmadı 4'e dön:roflol: sırayla oku kız olur mu böyle :roflol:
hoşgeldin canım:))) yaa sevmem böyle karmaşık iş yapmayı ama mecburen böyle oldu canım:))biraz sabırsızım da ben...ama sırayla devam edicem:jeyyar:
vallaha iyi olmaya çalışıyorum. hastalıklarla,eşimede bulaştırdım. hasta hasta oturuyoruz

geçmiş olsun canım
:1hug:a.s.

keşke bu serinin cidden devamı gelse ezbuz öyle bişeyden bahsetmiştin hani
doğruluğu varmıymış cidden :çok üzgünüm:

işareti diyosan varmış canım:1closedeyes:

pegasus yayınları bu kitabın 2. serisi olan İHANET adlı kitabı haziranda çıkartacakmış

hımmm alacakaranlıktan esinlenmişler gibii sanki:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama sen tavsiye edersinde ben alıp oklumam mıı D&R gider gitmez alacama.s.a.s.

işareti diyosan varmış canım:1closedeyes:

pegasus yayınları bu kitabın 2. serisi olan İHANET adlı kitabı haziranda çıkartacakmış

twilightı diyorum :mymeka: hani demiştin ya stephenie aplanın anlaşması mı ne varmış :çok üzgünüm:

oku yafrim benimki kargoda
banada ezbuz cadısı önerdi bakalım güzeldir inş

murat bana hepsi buradadan almayı yasakladıı :dilcikar::dilcikar::dilcikar: belli süre netten kitap alamıyorum.verdiğim paralara acıyormuşş gıcık ne olcekkkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknaniknaniknanik

ben D&R den alıcam artık ne yapayımm:icecream::icecream:

twilightı diyorum :mymeka: hani demiştin ya stephenie aplanın anlaşması mı ne varmış :çok üzgünüm:

hehe evet anlaşması varmış yayınlıycakmış kaydirigubbakcemile2
röportaj neyim vermiş yayınlıcam deye hatta kitap bittmiş ama hemen yayınlamıycam demiş çünkü herkes 5. kitaba yoğunlaşmış biraz untulsun öle yayınlacam demiş..
bir kaç formda okmuştum onların yalancısıyım gerçi kendi sitesindede yayınlıyacagına dair
bilgi varmış:1closedeyes::1closedeyes:

ben hiç acımam kitaba verdiğim paraya :asigim:
senin içindeki okuma azmini söndüremez murat hıh :dilcikar:
oku sen kuşum sonuna kadar
bitti mi twilight fisfisfis

oku yafrim benimki kargoda
banada ezbuz cadısı önerdi bakalım güzeldir inş

nan herkeş bayılıyor hatta şu ölümsüz ve bekar'ın yazarı varya o bilem tavsiye etmiş kitabı:1closedeyes:bende sipariş verdim bakam ne vakit elime olaşır-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…