tamam o zaman ilk ısırığımı sana atayım bari 24 saatlik uykulardan sonra hiç uyumamanın tadını çıkarırsın:))
bu kitaba başladım dün...halimi görmen lazım 2 gün hiç uyumamıştım dışardan geldim bi kaç saat uyudum sonra hemen hücum:))
yeniay a başlamıştım aslında sonra dids sayesinde 5.kitabın nette olduğunu öğrendim hem onu hem alacakaranlığı indirdim hemen...
önce 5.kitaba baktım bayağa bir okudum,sonra alacakaranlığa geçtim...:))şaka gibiyim yaa:))kaydirigubbakcemile3
vallaha iyi olmaya çalışıyorum. hastalıklarla,eşimede bulaştırdım. hasta hasta oturuyoruz
Şeniztoptan hoş geldiniz... :Şeniz:
geçmiş olsun canım a.s.vallaha iyi olmaya çalışıyorum. hastalıklarla,eşimede bulaştırdım. hasta hasta oturuyoruz
keşke bu serinin cidden devamı gelse ezbuz öyle bişeyden bahsetmiştin hani
doğruluğu varmıymış cidden :çok üzgünüm:
mihrak uyut beni günlerce gecelerce :jeyyar:
hoşgeldin canım:))) yaa sevmem böyle karmaşık iş yapmayı ama mecburen böyle oldu canım:))biraz sabırsızım da ben...ama sırayla devam edicem:jeyyar:sonra 3. kitaba gel mihrakçım, sonra 2 ye tekrar bir bakıp 5 kitabın ortasından ilerle, baktın olmadı 4'e dön:roflol: sırayla oku kız olur mu böyle :roflol:
vallaha iyi olmaya çalışıyorum. hastalıklarla,eşimede bulaştırdım. hasta hasta oturuyoruz
keşke bu serinin cidden devamı gelse ezbuz öyle bişeyden bahsetmiştin hani
doğruluğu varmıymış cidden :çok üzgünüm:
YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK...
TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ
'Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İŞARET, ateşli, karanlık ve eğlenceli.'
—GENA SHOWALTER, Yazar
'İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.'
—MaryJanice Davidson, New York Times bestseller yazarı
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
--Romantic Times
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ
işareti diyosan varmış canım:1closedeyes:
pegasus yayınları bu kitabın 2. serisi olan İHANET adlı kitabı haziranda çıkartacakmış
hımmm alacakaranlıktan esinlenmişler gibii sanki:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama sen tavsiye edersinde ben alıp oklumam mıı D&R gider gitmez alacama.s.a.s.
oku yafrim benimki kargoda
banada ezbuz cadısı önerdi bakalım güzeldir inş
twilightı diyorum :mymeka: hani demiştin ya stephenie aplanın anlaşması mı ne varmış :çok üzgünüm:
kızlar bilmem duydunuzmu şafak vakti sinemaya gelecekmiş:asigim:
murat bana hepsi buradadan almayı yasakladıı :dilcikar::dilcikar::dilcikar: belli süre netten kitap alamıyorum.verdiğim paralara acıyormuşş gıcık ne olcekkkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknaniknaniknanik
ben D&R den alıcam artık ne yapayımm:icecream::icecream:
oku yafrim benimki kargoda
banada ezbuz cadısı önerdi bakalım güzeldir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?