Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bilioruz senin geyikçi olduğunu :1closedeyes:
cemre_su da seni çok sefiomuş bu arada hep sölerdi :roflol:
ama az önceki kıza şaşırdım yaaa avatarlarını bilem hatırlıyo senin :roflol::roflol:

bende çok şaşırdım valla ne hafıza var millete bendeki tab balık hafızası senağlama
bende severim cemre-su'yu nerelerde o ben hiç dek gelmedim

bende çok şaşırdım valla ne hafıza var millete bendeki tab balık hafızası senağlama
bende severim cemre-su'yu nerelerde o ben hiç dek gelmedim

aynen...dün ne yediğimi hatırlamam :çok üzgünüm:
cemrem ankarada c.tesi dönüyor özledim keratayı hihoyyyt

aynen...dün ne yediğimi hatırlamam :çok üzgünüm:
cemrem ankarada c.tesi dönüyor özledim keratayı hihoyyyt
profiline uğradım şimcik
sen kitleleri sürükle sonra gel bi edfırta sürüklen olacak iş değil şekerim:roflol::roflol::roflol:

hayat mı hem ben mi sürüklüyecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: yok şekerim aldanma bu gacıya edfırtı sefmiyomuş artık :jeyyar:
hımmm demek öyleee bre hainnnn bree utanmazzz kimle aldatıyosun sevgi pıtırcığıımızıdelikafadulden:roflol:
bizi dikizliyen misafir kardeşlere sesleniyorum üye olun ve buraya takılın hiç pişman olmazsınız:hooray::hooray:

takılın takılınnn sonra bizim gibi kafayı yeme noktasına ulaşınnnnlaelaelaelaelae:sm_cool:sositososito:roflol:

datlum ürkütme insanları :mymeka: alıştır alıştır söyle :jeyyar:

ne kadar kişi gelirse edfırtı o kadar çok paylaşıyoruz senağlama

üzülme tucem :teselli:bundan sonra gelenlere edfırtın ayak tırnaklarını veririz onlarda bitince el tırnakları var ooo yeterde artar:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…