heheevet anlaşması varmış yayınlıycakmış kaydirigubbakcemile2
röportaj neyim vermiş yayınlıcam deye hatta kitap bittmiş ama hemen yayınlamıycam demiş çünkü herkes 5. kitaba yoğunlaşmış biraz untulsun öle yayınlacam demiş..
bir kaç formda okmuştum onların yalancısıyım gerçi kendi sitesindede yayınlıyacagına dair
bilgi varmış:1closedeyes::1closedeyes:
evet şimdi sen söyleyince kısa bir araştırma yaptım öyleymişşşşsositososito:sm_cool:hihoyyyt
nan herkeş bayılıyor hatta şu ölümsüz ve bekar'ın yazarı varya o bilem tavsiye etmiş kitabı:1closedeyes:bende sipariş verdim bakam ne vakit elime olaşır-tatlicadiarzu-
gerçekse süper olur valla hem bu hikayenin devamı gelmeli
bana pek sonmuş gibi gelmiyor hala
volturilerle savaşmadan bitemez kötükedihüso
ben demiştim daha önce:dilcikar::dilcikar:
bana da güzelmiş gibi geliyor yarın yada öbür gün geçer elime delikafadulden
gerçekten ingilteredeysen ulaşması biras vakit alabilir tabi mirmirmirmir
tamam işte senden duydum zaten:roflol:
gezmeye severim dünyayı dolaşıyorum ben
yemezler:1closedeyes::dilcikar::dilcikar:
nan herkeş bayılıyor hatta şu ölümsüz ve bekar'ın yazarı varya o bilem tavsiye etmiş kitabı:1closedeyes:bende sipariş verdim bakam ne vakit elime olaşır-tatlicadiarzu-
bana da güzelmiş gibi geliyor yarın yada öbür gün geçer elime delikafadulden
gerçekten ingilteredeysen ulaşması biras vakit alabilir tabi mirmirmirmir
İşaret'tenmi bahsediyosunuz başını kaçırdım kaydirigubbakcemile3 Battım nan kitap parası vermekten :mymeka: Siz yazın ben tıkınıp gelcem cokacimcoook
neeeee şafak vaktimii ???:1shok::1shok:filmi gerçektenmi çıkıyomuşş yahuuu
anam şafak vakti twiling serisinin 4. kitabı deelmiydii..kafam karıştı yaahuuu CADIARZUCADIARZU:uhm:
baileysim canım benim 1,2 bitti 3ün yarısındayım.şafak vaktide var. hemen onu okuyacam
sadece edwardın agzından yazılan kitabım yok elimde onuda bulucam bakalım.alamanyadann :roflol::roflol::roflol:dayı oğlu getircekk:roflol::roflol:
bende kitaba verdiğim parayaaaaaaaa asla acımam.:1no2:bir bota 150 ytl veriyoruz bir kabana 200 ytl veriyoruz.bir kitaba 20-30 vermişiz çokmu yahuuuu kötü murat ne olcekkkk:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::
he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geyik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:evet öğrendiim az önce
maşallah seni takip eden kitleler var peşinde :roflol::roflol:
yaw serap yazınca baktım ondan duydum diyorum aaaaa çıldırtma nan
:mymeka:kaydirigubbakcemile3
pardon ya serap diye cevap verdim az önce sana hahahahaa:))
İşaret'tenmi bahsediyosunuz başını kaçırdım kaydirigubbakcemile3 Battım nan kitap parası vermekten :mymeka: Siz yazın ben tıkınıp gelcem cokacimcoook
he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım evet 4. kitap şafak vakti onunda filmi yapılacakmış
bu arada 5. kitap çıkmadı yarım bıraktı yazar :)
netten okuduk biz canım edfırtımı :asigim::asigim:
he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geyik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vallaha çekilcek ya önemli olan bu. ha benden duydun ha ezbuzcuğumdan farketmeznaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?