Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

gerçekse süper olur valla hem bu hikayenin devamı gelmeli
bana pek sonmuş gibi gelmiyor hala
volturilerle savaşmadan bitemez kötükedihüso

nan herkeş bayılıyor hatta şu ölümsüz ve bekar'ın yazarı varya o bilem tavsiye etmiş kitabı:1closedeyes:bende sipariş verdim bakam ne vakit elime olaşır-tatlicadiarzu-

bana da güzelmiş gibi geliyor yarın yada öbür gün geçer elime delikafadulden
gerçekten ingilteredeysen ulaşması biras vakit alabilir tabi mirmirmirmir

nan herkeş bayılıyor hatta şu ölümsüz ve bekar'ın yazarı varya o bilem tavsiye etmiş kitabı:1closedeyes:bende sipariş verdim bakam ne vakit elime olaşır-tatlicadiarzu-

bana da güzelmiş gibi geliyor yarın yada öbür gün geçer elime delikafadulden
gerçekten ingilteredeysen ulaşması biras vakit alabilir tabi mirmirmirmir

İşaret'tenmi bahsediyosunuz başını kaçırdım kaydirigubbakcemile3 Battım nan kitap parası vermekten :mymeka: Siz yazın ben tıkınıp gelcem cokacimcoook

neeeee şafak vaktimii ???:1shok::1shok:filmi gerçektenmi çıkıyomuşş yahuuu
anam şafak vakti twiling serisinin 4. kitabı deelmiydii..kafam karıştı yaahuuu CADIARZUCADIARZU:uhm:

baileysim canım benim 1,2 bitti 3ün yarısındayım.şafak vaktide var. hemen onu okuyacam
sadece edwardın agzından yazılan kitabım yok elimde onuda bulucam bakalım.alamanyadann :roflol::roflol::roflol:dayı oğlu getircekk:roflol::roflol:

bende kitaba verdiğim parayaaaaaaaa asla acımam.:1no2:bir bota 150 ytl veriyoruz bir kabana 200 ytl veriyoruz.bir kitaba 20-30 vermişiz çokmu yahuuuu kötü murat ne olcekkkk:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::

canım evet 4. kitap şafak vakti onunda filmi yapılacakmış
bu arada 5. kitap çıkmadı yarım bıraktı yazar :)
netten okuduk biz canım edfırtımı :asigim::asigim:

evet öğrendiim az önce
maşallah seni takip eden kitleler var peşinde :roflol::roflol:
he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geyik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:
yaw serap yazınca baktım ondan duydum diyorum aaaaa çıldırtma nan
:mymeka:kaydirigubbakcemile3
pardon ya serap diye cevap verdim az önce sana hahahahaa:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
İşaret'tenmi bahsediyosunuz başını kaçırdım kaydirigubbakcemile3 Battım nan kitap parası vermekten :mymeka: Siz yazın ben tıkınıp gelcem cokacimcoook

zatti böyle olmuyacak yakında korsan işine el atıcam gel beraber ortak olam:1closedeyes::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:

eski avatarların bile biliniyor dikkat et kendine sakata gelme:)))
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

canım evet 4. kitap şafak vakti onunda filmi yapılacakmış
bu arada 5. kitap çıkmadı yarım bıraktı yazar :)
netten okuduk biz canım edfırtımı :asigim::asigim:

ayy kıyamam ben onaa ayerim onu..:asigim:
nefreti bile güzel...keşke benden de nefret etseeee:jeyyar:delikafadulden

he ayıptır sülemesi biraz öyle oli özelikle geyik bölümüne çok takılırdım :1closedeyes:sonra azcuk ara verdim kk'ya sonra zatti burdayım:jeyyar::jeyyar:

bilioruz senin geyikçi olduğunu :1closedeyes:
cemre_su da seni çok sefiomuş bu arada hep sölerdi :roflol:
ama az önceki kıza şaşırdım yaaa avatarlarını bilem hatırlıyo senin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…