u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

kayınvalidemin kahvaltı teklifini geri çevirmemek isterdim:sinifsinif:
onlarda olup mis gibi kuymağı yutmak isterdim..
neyse pazara artık:zemuszemus:

Şuanda bursada olup annemle beraber kahvaltı yapmak isterdim

Bütün sorunlardan ve sıkıntılardan uzakta kafamı dinleyebileceğim doğayla içiçe olabilceğim bir mekanda olmak isterdim.

güzel bir ada kafamı dinliyor olmak isterdim köpek dostumla

Herkesten uzak iletişimin olmadığı güzel bir kasabada 1 hafta kafamı dinlemek isterdim....

valla şuan sesiz yeşillik ve denizi olan bir yerde olmak isterdim ruhumun dinlenmeye ihtiyacı var yaa

kız kulesinde olmak isterdim tabi sevdiğim insanla..

aşkımın yanında olayım da mekan çok önemli değil.. he bide uyumamış olsun isterdim :kedi:

bende ankarada ailemin
annemin ve ablamin yaninda olmak isterdim
onlari cok ozluyorum
senağlama

ben şimdi değil ama 10 ocaktan sonra ankara'da olmak isterdim.dünyaya gözlerini açcacak olan ıLK yiğenimin yanında olmayı çok isterim.doğar doğmaz onu görmek hemen kokusunu duymak isterdimmafoldumben

sevgilimi görmek isterdim..uyumasını seyretmek isterdim..uzaktan bile bakmak yeterdi bna
off simdiden özledim bile yaaa

Bombos bir sahilde olmak isterdim...a.s

Ayaklarimi bir sicak kuma birde buz gibi dalgalan denize sokmak isterdim....denizin kokusunu icime cekip günesin tenimi isitmasini isterdim...

Bakmak isterdim sadece sessiz sakin hic konusmadan denize bakmak ve huzur bulmak...

eşimle güzel bir adada 5 yıldızlı bi otelde tatil yapmak isterdim başbaşa hiç bir şey düşünmeden.. yada bir ülkede gezi için gidip eşimle başbaşa kalmak ve doyasıya vakit geçirmek isterdim..

miami de ultra lüks bir otelde keyif çatıo olmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…