u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

şöylee güzel bir kır evinde sevgilimle mangal yapıp yiyor olmak isterdim şincikopuyorumnanaktan

bodrumda teknede slow bir müzik eşliğinde akşam yemeğimi yiyor olmak isterdim...sonrada dalış yapmak ve teknede uyumakkkk....

masmavi bir deniz kenarında tek başıma dalgaların sesini dinlemek istiyorum..
huzur istiyorum..

10. rüyamda olmak isterdim ama; malesef uykum hiç yoooooooooook

Sevdiğimin yanına uzanmış, tv seyrediyor olmak isterdim.. Çok özledim çok :gitme:

sewgilmle maldiwlerde tatlde olmak isterdmm:dance:
onunla yüzmk,eğlenmek,dans etmek off offf ne kadr huzur werici we dinlendrci olurdusenağlama

babaevimin balkonunda battaniyeye sarilip yildizlari,karsi kiyidaki isiklarin denize vurusunu seyretmek isterdim,eskiden oldugu gibi.........
ne büyük huzurmus bilemedim o zamanlar.........

Bunu söylersem üyeliğim silinir sanırım
ama evire çevire bir kimseyi dövmek istediğimi biliyorum sadece
yeri ve kimliği şahsımda saklı

Bunu söylersem üyeliğim silinir sanırım
ama evire çevire bir kimseyi dövmek istediğimi biliyorum sadece
yeri ve kimliği şahsımda saklı

sakin ol canımm:1shok:
Bende şu kulağımın ağrısından kurtulmuş olmak ve çorlu da yiğenlerimin yanında olmak isterdim...:gitme: Ne vardı sanki o kadar uzağa taşındılar mafoldumben

ben şuan onunla birlikte onun evinde olmayı isterdim.
salondaki kanepede oturup dvd izliyor olmak isterdim,
birer kadeh bişiler içmeyi isterdim onunla yanyana.
bi kere öpmeyi isterdim onu, sımsıkı sarıp.

Son düzenleyen: Moderatör:
maldiw we roma tatili hayalimiz war nişanlımla, bu 2 yerden birinde onunla olmayı we güzel bi yerde oturup yemeğimizi yiyip şarabımızı içio olmayı çok isterdim:CüvCüv:

tuvalette olmak isterdim afedersiniz..:kedi: yarım saattir üşengeçlikten altıma yapcam kalkamıyorum off..

yatağımda uyuyor hatta rüya görüyor olmayı isterdim ama malesef yemek pişiriyorum bu saatte-tatlicadiarzu-

kocamın işten gelmiş olmasını ve beni her zaman ki gibi kucağna almış saçımı sevip başımı öpüyor olmasını isterdim..

evlenmeden önceki gibi kuzenlerimle beraber memleketteki evimizde havuz basinda keyif yapmak,bol bol sohbet edip dinlenmek isterdim...

sadece ve sadece sevgilimle ilişkimin eskisi gibi olmasını istiyorum mafoldumben
onu kaybetmek istemiyorum:gitme:

şu an yarım bir elma gibiyim... Ne zaman aşkım yanımda olsa herşey anlamını yitiriyor sonsuz bir mutluluk huzur kaplıyor içimi.... Sadece dünyada o ve ben varmışız gibi hissediyorum.. Onunla bir arya geldiğim zaman kendimi bir bütün gibi hissediyorum.. O olmadan bir yanım eksik sanki....
Şu an sade ve sadece ona kocaman sarılıp iyi geceleröpücüğü vermek isterdimm :asigim:

Canim ne hos yazmissin,ahhh keske sevgilim beni terketmeseydi de ben de onun kucaginda uykuya dalabilseydim.....mirmirmirmir

ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ben Çok Çocuk ıstedım ve olmadı ıÇın makesef hastanede doĞumanede Çatır Çatır doĞuruyo olmak ısterdım ve yavruma kavuŞmak off off ne ıstersın denılen soruya verdıĞım cevaba bak ıyceeeeeeeeeene kafayı yedım(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…