(U)mutlular

Canım mehmet fatih karslı beyin adı geçtiği için sayfamızı kapattılar bu doçent doktor doğal gebelik için bal yiyin diyor
haa valla bu dr patladı gitti baya gündem oldu haa bende deniyorum bu ay 3-2 günlerini folik asit ve d vitamini tamam karışımdan almadım polene alerjim var bize insilün direnci var

haa valla bu dr patladı gitti baya gündem oldu haa bende deniyorum bu ay 3-2 günlerini folik asit ve d vitamini tamam karışımdan almadım polene alerjim var bize insilün direnci var
İnsülin direnci olanlar kullanamıyormu canım kArışımı. Bende hemüz almamıştım onun karışımından zaten almıcaktım daha önce kullandığım başka bir markanın bugün siparişini vermiştim ama

Yok kuzum bende bi başladı mı tatlı şeyi durduramıyorum bide alerjim olunca almadım herşey bahane nasip şahane Allah’ın ol dediği zaman olacağına gönülden inanıyorum İnşallah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda nasip etsin

Şey, şu bileğini sürünce parfümün kokusu çıkan kataloglardan var mı sizde......

hayır mesela bugün ayın 1i diyelim. 1inde ilişki oldu sonra boş boş yapıp 4ünde ilişki sonra boş yapıp 6sı da ilişki
Aaa e bu azmış bende 3 gün arka arkaya falan sandım e zaten ben bunu her ay uyguluyorum hatta daha fazlası oluyor burda amacı spermlerimi dinlendiriyor o 2 gün boşlukta acaba ki

Kızlar bu yönetmi anlayamadım

3 gün dolu 2 gün boş sonra 3 gün dolu 2 gün boş diye mi ilerliyor?
Haha herkes yorumunu katıyor dün benim de kafam karışmıştı bak şimdi.

Mesela cuma oldu cumartesi pazar boş, pazartesi ilişki sonra salı boş çarşamba ilişki sonra perşembe cuma boş cumartesi ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…