- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 23
- 27
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Gel tabiki canmm bir umut isik arayan herkese aramizda elbetteki yer var konunun farkli yerlere cekilmesi disinda hicbir sorunumuz yokKısslarr ben o karışımlardan kullanmıyorum ama ovulasyon takibi yapıyorum bende gelebilir miyim bu gruba acabaa?
Gel anacım gelKısslarr ben o karışımlardan kullanmıyorum ama ovulasyon takibi yapıyorum bende gelebilir miyim bu gruba acabaa?
Kız seli sende mı bu yöntemi yaptın nasıl bisi ayrı bi artısı gözükmüyor gibiŞey, şu bileğini sürünce parfümün kokusu çıkan kataloglardan var mı sizde......
Paranız cebinizde kalsın dediği içindirKarışım filan değil dertleri adama gıcık oluyolar o yüzden
Ovulasyon diyeni eliyoruz adadanKısslarr ben o karışımlardan kullanmıyorum ama ovulasyon takibi yapıyorum bende gelebilir miyim bu gruba acabaa?
Kız seli sende mı bu yöntemi yaptın nasıl bisi ayrı bi artısı gözükmüyor gibibi gun boş bi dolu (günaşırı) gidiyordum ben hep o demode oldu heralde
Teşekkür ederimmGel tabiki canmm bir umut isik arayan herkese aramizda elbetteki yer var konunun farkli yerlere cekilmesi disinda hicbir sorunumuz yok
Geldim anacuğummGel anacım gel
bu olaydan sonra iyice anti ovulasyon oldum resmenOvulasyon diyeni eliyoruz adadan
Yok anam 2 gün arka arkaya boş bırakamam ben şansıma o 2 günde yumurtlarım catlarim sonunda yakarlarsam riske atarımHaha herkes yorumunu katıyordün benim de kafam karışmıştı bak şimdi.
Mesela cuma oldu cumartesi pazar boş, pazartesi ilişki sonra salı boş çarşamba ilişki sonra perşembe cuma boş cumartesi ilişki
Aaa neden ?Ovulasyon diyeni eliyoruz adadan
Al benden de o kadarbu olaydan sonra iyice anti ovulasyon oldum resmen
Güzel yazmışsın canımkızlar ben de destek attım kazenin postunun altına, hesap veya topic giderse beni de hen ekleyin ki geleyim
bir gebenin günlüğü bizim yaptığımız yöntemi bulan doktorla takıştı şimdi de bizim daha önce açtığımız topicler kapatıldı ve ebru hanım gidip hepsini beğenmiş. biz de buna çok üzüldük. Ondan yani değilse ayrı bir yönü yok canım. Herkes nasıl gebelik yakalarım peşindeAaa neden ?
Burası herkesin yeri herkes istediği yöntemi kullanır kimi bal yer kimi soğan içer kimi çıbıkla takip eder önemli olan tek bir amaç ve hedefe ulaşmak o bebişlerin gelmesiTeşekkür ederimm
Geldim anacuğumm
Ahah burdayım kız burdayımdaha sonuç belli değil bir yandan ovulasyon testi de yapıyorum ama yurtlama yok hala, galiba bu ay yumurtlama olmayacak. Yarın doktora gidicem bir baksın bakalım yumoş var mı
Valla bilmiyorum herkes yapıyordu ben de katıldım kervanaismilazım değil karışımı kullanmıyorum ama d vit folik demir bide ilişki takvimini uyguluyorum.
D3k2 kullanıyorum orzax oceanbi bu kalmıştı denemedigimiz ay iyi demiri nerden aldın hap falan mı damla şeklinde mi bende basliyim ya zaten üşüyorum çok oda mı yasak isim vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?