Üç ayda en iyisini yapmamlıyım tavsiyelerinizle...

eagle26

nazlı kızım & yakışıklı paşam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
299
39
318
merhaba arkadaşlar ben 76 kg 168 boyunda bir bayanım saçlarım bayağı uzun ve kestane rengi buday tenliyim...Peki size bunları niye anlatıyorum :3:
eşim 3 aylığına yurt dışına gitti ve ben döndüğünde değişik bir imaj ile karşısına çıkmak istiyorum daha dün gece gitti eşim..ve ben neler yapabilirim acaba diye düşünüyorum ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var umarım yardım edersiniz....:5:

bence kesinlikle zayıflamalısınz en büyük değişiklik bu olur. belki saçınızı biraz kısaltıp aralara renk attırablr ya da hepsini boyayabilirsinzz :)

bence kesinlikle zayıflamalısınz en büyük değişiklik bu olur. belki saçınızı biraz kısaltıp aralara renk attırablr ya da hepsini boyayabilirsinzz :)

saçlar basit gibi görünüyor fakat nasıl kilo vereceğim :26: o kadar iradesizim ki...
ayrıca teşekkürler cvp yazdığınız için...:71:

Son düzenleme:

saçlar basit gibi görünüyor fakat nasıl kilo vereceğim :26: o kadar iradesizim ki...
ayrıca teşekkürler cvp yazdığınız için...:71:

bölgesel fazlalıklarınız varsa bölgesel hareketler yapabilirsiniz en azından sıkılaştığınız için 3 kilo kadar daha zayıf gözükürsünüz.

bölgesel fazlalıklarınız varsa bölgesel hareketler yapabilirsiniz en azından sıkılaştığınız için 3 kilo kadar daha zayıf gözükürsünüz.

bölgesel evet en fazla problem göbek :52: ama oda en zor eriyen bölge...birde benim şu kahrolası iradesizliğim ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemiyorum ya en azından bir 5 kg verdiğimi görsem gaza geleceim ama nasıl :26:

bölgesel evet en fazla problem göbek :52: ama oda en zor eriyen bölge...birde benim şu kahrolası iradesizliğim ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemiyorum ya en azından bir 5 kg verdiğimi görsem gaza geleceim ama nasıl :26:

göbek hareketlerle yinede biraz olsun hallediliyor :26: bol su içerseniz belki daha az yemek yersiniz en azından yemekten öne 2 bardak su içerseniz az da olsa engeller sizi.

bence kilo kaybetme programınızı 3 aya yayarak istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.
bir diyetisyene gidin güzel güzel kendinizi,metabolizmanızı yormadan,asabınız bozulmadan yiye yiye zayıflayın :)

saçlarınızı da arkadaşların dediği gibi biraz katlı ve şekilli kestirin,baljay attırın.

kendinize yeni kıyafetler alın.

ve süpper olun eşiniz geldiğinde (:

göbek hareketlerle yinede biraz olsun hallediliyor :26: bol su içerseniz belki daha az yemek yersiniz en azından yemekten öne 2 bardak su içerseniz az da olsa engeller sizi.

evet bol su içsem sorunu çözebilirim çünkü ben hiç su içebilen biri değilim bugün hemen damacanaya yapışıyorum :68:
bence kilo kaybetme programınızı 3 aya yayarak istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.
bir diyetisyene gidin güzel güzel kendinizi,metabolizmanızı yormadan,asabınız bozulmadan yiye yiye zayıflayın :)

saçlarınızı da arkadaşların dediği gibi biraz katlı ve şekilli kestirin,baljay attırın.

kendinize yeni kıyafetler alın.

ve süpper olun eşiniz geldiğinde (:
diyetisyeni düşünüyorum aslında ama direk elime bir liste verip yolluyorlar sinir oluyorum...
acaba spor salonunamı gitsem diye düşünüyorum birde... evde plates topum,twesterım,titreşim kemerim var ama bende irade yok yahuuuu :14: kiloyu bir vereyim saçlar kolay eşim kestirmemi istemiyor ama düşüneceğiz bakalım

Son düzenleme:
düşüncesene 3 ayda bi 10 kilo verdiğini saçlarını yenilediğini..harika olur yaa.tamam saç da insanı değiştirir ama kilo kadar etkilemez insanı.kesinlikle kilo vermelisin bence...

düşüncesene 3 ayda bi 10 kilo verdiğini saçlarını yenilediğini..harika olur yaa.tamam saç da insanı değiştirir ama kilo kadar etkilemez insanı.kesinlikle kilo vermelisin bence...

valla 66kg olsam şok şok şok olur herkes...
aslında eşim döndükten sonra normal olarak yani 2.çocuğu düşünüyorum kızıma hamile kaldığımda 67 kg idim 61e düştüm ilk aylar ve doğuma 82 ıle gırdım 72 ıle cıktım :D
şimdi 76 ile hamile kalırsam işim dahada zorlaşacak buda önemli benim için :26:

şimdi ne yapsamda versem bilemiyorum ve ben acayi iradesiz biriyimdir yaa aşırı derecede düzensiz besleniyorum...

valla 66kg olsam şok şok şok olur herkes...
aslında eşim döndükten sonra normal olarak yani 2.çocuğu düşünüyorum kızıma hamile kaldığımda 67 kg idim 61e düştüm ilk aylar ve doğuma 82 ıle gırdım 72 ıle cıktım :D
şimdi 76 ile hamile kalırsam işim dahada zorlaşacak buda önemli benim için :26:

şimdi ne yapsamda versem bilemiyorum ve ben acayi iradesiz biriyimdir yaa aşırı derecede düzensiz besleniyorum...

iradeli olmak ya da iradesiz olmak sizi elinizde kendinizi neye inandırırsanız gerçekten öyle olur eğer isterseniz tüm o zararlı yiyeceklere bakış açınız bile değişir asla şok diyetler yapın demiyorum.daha düzenli beslenin daha sağlıklı besinler tüketin ve bol sıvı alın farkı siz de görürsünüz.

şu anda diyetteyim. ananem geldi bize misafirliğe aman bi yemekler bi döktürmeler tam elim gidicekken sahilde lambır lumbur koşucak olmam aklıma geliyor ve vazgeçiyorum. bizim kız arkadaşların çoğu zayıf erkek arkadaşımın yanında dombili hüsnü kalmayayım diye sabah erken kalkıp spor yapıp yemeğı de minimum tüketiyorum. kilo hoş birşey değil yani :) azim lazım üff ki ne üf

iradeli olmak ya da iradesiz olmak sizi elinizde kendinizi neye inandırırsanız gerçekten öyle olur eğer isterseniz tüm o zararlı yiyeceklere bakış açınız bile değişir asla şok diyetler yapın demiyorum.daha düzenli beslenin daha sağlıklı besinler tüketin ve bol sıvı alın farkı siz de görürsünüz.

evet su içebilsem ama nefret ediyorum yaa ..
şu anda diyetteyim. ananem geldi bize misafirliğe aman bi yemekler bi döktürmeler tam elim gidicekken sahilde lambır lumbur koşucak olmam aklıma geliyor ve vazgeçiyorum. bizim kız arkadaşların çoğu zayıf erkek arkadaşımın yanında dombili hüsnü kalmayayım diye sabah erken kalkıp spor yapıp yemeğı de minimum tüketiyorum. kilo hoş birşey değil yani :) azim lazım üff ki ne üf

ayy canım benimde çevremdekilerin çoğu çıtır ya milletin 2 çocugu var incecik ben böyle dolaşıyorum.. hele birde yaz geldi montlarla kapatıyordum en azından bugün dışarı çıkacağım hava sıcak ne giysem yakıştıramadım bir türlü ya ayyyhhh :53:

Mekik hareketi

Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket

Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel kasları için mekik

Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

bu hareketleri yapıcam yaan arkadaş bayağı faydasını görmüş ya ayda 6 kg vermiş umarım basarırım

ayy ne tatlı ya:70: 3 ayda salayım nasılsa yalnızım demek yerine onun için bi şeyler yapmak, ne güzell:16:
yürüyüş, pilates, güzel bir diyetle zayıflayayıp sıkılaşabilirsin. sonrası da zaten gelir, saç makyaj vs.. kolay gelsin:13:

ayy ne tatlı ya:70: 3 ayda salayım nasılsa yalnızım demek yerine onun için bi şeyler yapmak, ne güzell:16:
yürüyüş, pilates, güzel bir diyetle zayıflayayıp sıkılaşabilirsin. sonrası da zaten gelir, saç makyaj vs.. kolay gelsin:13:

canım benim çok teşekkürler valla biz birlikteyken saldık kendimizi şimdi toparlamak zor geliyor :9:
çok ağladım gidiyor diye işte kendime bir iş çıkartayım dedim hem kendim için hem onun için başarabilirsem inşallah :16:

twister-dynamic.jpg

bende twester var kızlar titreşim aletide var acaba biraz etkisi olurmu bu aletin kullanan varmı aranızda ??? :23:

varya ne yaparsan yap şu boğzaı kesmediği sürece insan hiçbişey işe yaramaz.mümkün değil

anca futbolcular gibi günde 10 saat koşturup bu arada istediğini yer içersen bak o olur:8:

ama hiiiç gerek yok boğazdan kısıcaksın günde 1 saat yürüyüş,bol bol su 2-3 bardak yeşilçay vb.destek bitkiler... 3 ay sonra sen düşün artık nasıl olursun. bence harika olurrr:31::31:

bu tür şeyler ancak yemeğe ve içmeye dikkat edildiğinde işe yarayabilir.

varya ne yaparsan yap şu boğzaı kesmediği sürece insan hiçbişey işe yaramaz.mümkün değil

anca futbolcular gibi günde 10 saat koşturup bu arada istediğini yer içersen bak o olur:8:

ama hiiiç gerek yok boğazdan kısıcaksın günde 1 saat yürüyüş,bol bol su 2-3 bardak yeşilçay vb.destek bitkiler... 3 ay sonra sen düşün artık nasıl olursun. bence harika olurrr:31::31:

evet hanımlar bende farkındayım yeme içmeye dikkat etmeden bir işe yaramayacağının ...
bende zaten yediklerirmi kısıp bu tip aletleri kullansam bir faydasını görürmüyüm demiştim... ama ben düşünüken zaten eşim gelecek :9:

Back
X