Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başından darbe almış diye okudum. Demek ki fırlatıp attılar bebeği oraya

Kadın pazarlayanlar bu kadınları borclandırıp parasını alıyormuş, devlet atana kadar kadın sığınma evinde kalmış misal, parası olsa orada kalmaz ki.
Kadın sığınma evlerinde kalma süreside çok az değil mi ya? 6 ay ne? Tamam ömür boyu olmasında ne bileyim 1 yıl falan olsun bari.

Hasta mıydı ki o yavrum

Haberlerde yurt görevlileri hakkında işlem baslatildigi yazıyordu. Büyük olasılıkla düzgün yatirmadilar ya da beslerken düzgün pozisyonda tutamadılar, çocuk içsin diye mamayı hızlı verdiler . Sonra da ilk yardımı düzgün yapamadılar. O yurtları da çok iyi bir yer zannetmeyin , temizlikçi niteliğinde kadınlar bakıyor minicik bebeklere .

Bebeğin kusmuk-mama benzeri bir maddeyle solunumun tıkanarak öldüğü kesinleşti maalesef. Cani denen çocuk-annesinin bile 3 ay sapasağlam yaşattığı bebegi devlet 3 gün yasatamadi.vah bize.
Bu şeye benziyor, bir Jako papağanı, ilgi budalası manyak sahibinin sikıştırmasi sonucu ayağı kırılmıştı. Görüntüler çıkınca devlet aldı ve veterinerler tedavi etmek için ameliyata aldılar, kuş öldü.Aslında o kuş ayağı kırık da yaşardı, sırf şov yapmak için ameliyata almışlardı ve onların şov isteği kuşu öldürdü, burada yine devlet saçma sapan insanlara çocuğu emanet etmiş, sonuç bu.

2. Olarak benim aklıma başka bir soru geliyor, ismini duyduğumuz bu çocuk tüm gözler üzerindeyken ihmal sonucu ölüyorsa, ismini duymadığımız kaç çocuk öldü?

Nerede yazıyor?
Bu akşam haber bülteninde altta yazıyordu. TV’nin sesi açık değildi, dinleyemedim. Birçok internet sitesinde de beslerken boğazına bir şey kaçmış yazıyor. 3 aylık bebek mamadan başka bir şey içemez ki. Ne kaçacak anlamadım.
Çok fazla bilgi kirliliği var. Bence yarın açıklama gelir

Evet maalesef küçük meleğin talihi ne anadan babadan ne bakıcıdan yana yokmuş 3 aylık kısacık hayatında herkesin yüreğini burktu gitti şimdi güvende artık kimse zarar veremez

Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
Bu ne demek ? Erkek pantolonu çekince elinin kiri düşüncesi mi ? Bu bebeğin başına bunların gelmesinin yapım olayına sebep olan kişi de eşit derecede suçlu değil mi ? Bu şu sonuca çıkar, O adam döllerini böyle istediği gibi sorumsuzca dağıtmaya ve bir çok mihribanın ölmesine sebep olsun demek .

Fahrettin koca 45 dk önce tedavisinin surdugynu yazmış, ama sabahtan beri yok oldu, yok beyin olumu gerceklesti vs yazıyor. Inşallah dogrudur yaaa, olmuş olsa bugüne kaldirirlardi ztn ama yoktu.

Fahrettin koca 45 dk önce tedavisinin surdugynu yazmış, ama sabahtan beri yok oldu, yok beyin olumu gerceklesti vs yazıyor. Inşallah dogrudur yaaa, olmuş olsa bugüne kaldirirlardi ztn ama yoktu.
Bende simdi okudum paylasimini, sabahtan beri öldü diye paylasiyorlar cok üzülüyorum kuzuya insallah kurtulur

Cunku emek verdin ona… kolay mi bir cocugun dunyaya gelmesi? Bebegin yuzu gozumun onunden gitmiyor duydugumdan beri benimde.. haberde gordukce cok uzuluyorum. Nasil bir sistemimiz var daha kucucuk cocuk.. yanlis beslenme ne olabilir yani? 2-3 aylik bebeydi daha

O video bebek bulunduğu zaman değil daha sonrasında sosyal kuruma götürdükleri zaman çekilmiş bi video. Hastane de taramaları yapılmış ve iyi olduğu söylenmişti. Daha sonrasında yani
Hastanede tedavisi yapılmış, taburcu olmuş bebeği niye sosyal kurum kapısında ambulans içinde emzirsin ki?

Nisa bebeğin mi?

Geçen gün yine çocuk esirgeme de bebeğin biri kendi kusmuginda bogulmustu!
Yaziklar olsun.Evlat edinmek isteyen yillarca sirada bekleyen insanlar varken götür orda bogazina mama kacsin, kusmugunda bogulsun olacak ismi.

Ben çocugumu şurdan şıraya gitmek için anneme bile bırakamıyorum sürekli arıyorum iyi mi ne yapıyor diye araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş vicdan yok kadında vicdan. Her türlü şey olabilirdi arazi de yılan gelir köpek gelir böcek girer orasına burasına yüreği nasıl dayanıyor acaba. Komşuna bırak polise ver sonra gel geri al demi. Ah elime geçecek o kadın varya ah aahhh. Ben ağlamaya gidiyorum

Ben bilmeden kafasına göre emzirmesini pek uygun bulmamıştım açıkçası. Tamamen iyi niyetle hareket etmiş elbette ancak; ben korkar ve cesaret edemezdim. Belki bir alerjisi vardı? Dediğiniz gibi başını bile tutmadan sallaması da hiç uygun değildi. Kilosu gayet yerindeydi yavrunun ama bir garip bakıyordu sanki. Belki de bu pis dünyada yaşaması onun için çok zor olacaktı çok üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…