- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
Başından darbe almış diye okudum. Demek ki fırlatıp attılar bebeği orayaArkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?
Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.
Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.
Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.
Ne oldu bu ülkenin kadinlarina
Nerede yazıyor?Başından darbe almış diye okudum. Demek ki fırlatıp attılar bebeği oraya
Kadın sığınma evlerinde kalma süreside çok az değil mi ya? 6 ay ne? Tamam ömür boyu olmasında ne bileyim 1 yıl falan olsun bari.Kadın pazarlayanlar bu kadınları borclandırıp parasını alıyormuş, devlet atana kadar kadın sığınma evinde kalmış misal, parası olsa orada kalmaz ki.
Hasta mıydı ki o yavrum
Haberlerde yurt görevlileri hakkında işlem baslatildigi yazıyordu. Büyük olasılıkla düzgün yatirmadilar ya da beslerken düzgün pozisyonda tutamadılar, çocuk içsin diye mamayı hızlı verdiler . Sonra da ilk yardımı düzgün yapamadılar. O yurtları da çok iyi bir yer zannetmeyin , temizlikçi niteliğinde kadınlar bakıyor minicik bebeklere .Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerde
Bu şeye benziyor, bir Jako papağanı, ilgi budalası manyak sahibinin sikıştırmasi sonucu ayağı kırılmıştı. Görüntüler çıkınca devlet aldı ve veterinerler tedavi etmek için ameliyata aldılar, kuş öldü.Aslında o kuş ayağı kırık da yaşardı, sırf şov yapmak için ameliyata almışlardı ve onların şov isteği kuşu öldürdü, burada yine devlet saçma sapan insanlara çocuğu emanet etmiş, sonuç bu.Bebeğin kusmuk-mama benzeri bir maddeyle solunumun tıkanarak öldüğü kesinleşti maalesef. Cani denen çocuk-annesinin bile 3 ay sapasağlam yaşattığı bebegi devlet 3 gün yasatamadi.vah bize.
Bu akşam haber bülteninde altta yazıyordu. TV’nin sesi açık değildi, dinleyemedim. Birçok internet sitesinde de beslerken boğazına bir şey kaçmış yazıyor. 3 aylık bebek mamadan başka bir şey içemez ki. Ne kaçacak anlamadım.Nerede yazıyor?
Evet maalesef küçük meleğin talihi ne anadan babadan ne bakıcıdan yana yokmuş 3 aylık kısacık hayatında herkesin yüreğini burktu gitti şimdi güvende artık kimse zarar veremezHaberlerde yurt görevlileri hakkında işlem baslatildigi yazıyordu. Büyük olasılıkla düzgün yatirmadilar ya da beslerken düzgün pozisyonda tutamadılar, çocuk içsin diye mamayı hızlı verdiler . Sonra da ilk yardımı düzgün yapamadılar. O yurtları da çok iyi bir yer zannetmeyin , temizlikçi niteliğinde kadınlar bakıyor minicik bebeklere .
Nıye devleti suçluyorsun kı calısanın ihmali varBebeğin kusmuk-mama benzeri bir maddeyle solunumun tıkanarak öldüğü kesinleşti maalesef. Cani denen çocuk-annesinin bile 3 ay sapasağlam yaşattığı bebegi devlet 3 gün yasatamadi.vah bize.
Bu ne demek ? Erkek pantolonu çekince elinin kiri düşüncesi mi ? Bu bebeğin başına bunların gelmesinin yapım olayına sebep olan kişi de eşit derecede suçlu değil mi ? Bu şu sonuca çıkar, O adam döllerini böyle istediği gibi sorumsuzca dağıtmaya ve bir çok mihribanın ölmesine sebep olsun demek .Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
Bende simdi okudum paylasimini, sabahtan beri öldü diye paylasiyorlar cok üzülüyorum kuzuya insallah kurtulurFahrettin koca 45 dk önce tedavisinin surdugynu yazmış, ama sabahtan beri yok oldu, yok beyin olumu gerceklesti vs yazıyor. Inşallah dogrudur yaaa, olmuş olsa bugüne kaldirirlardi ztn ama yoktu.
Cunku emek verdin ona… kolay mi bir cocugun dunyaya gelmesi? Bebegin yuzu gozumun onunden gitmiyor duydugumdan beri benimde.. haberde gordukce cok uzuluyorum. Nasil bir sistemimiz var daha kucucuk cocuk.. yanlis beslenme ne olabilir yani? 2-3 aylik bebeydi dahaBen sokaktan aldığımız yaralı kediyi iyileştirip geri sokağa bıraktığımda (yetişkindi, sahiplenen çıkmadı, yine oldukça güvenli bir yere, üniversitenin kampüsüne bıraktım) psikolojim bozuldu. Günlerce ağladım çok kötü oldum. Ben sokakta bulduğum hayvanı bile bıraktığımda bu kadar kötü olurken bir insan nasıl aylarca karnında taşıdığı canı sokağa bırakabilir. Aklım almıyor.
Esimin dedigide inan buydu.. cocugu dusurduler belki dedi. Allahim hic bir cocugu annesiz birakmasinBaşından darbe almış diye okudum. Demek ki fırlatıp attılar bebeği oraya
Hastanede tedavisi yapılmış, taburcu olmuş bebeği niye sosyal kurum kapısında ambulans içinde emzirsin ki?O video bebek bulunduğu zaman değil daha sonrasında sosyal kuruma götürdükleri zaman çekilmiş bi video. Hastane de taramaları yapılmış ve iyi olduğu söylenmişti. Daha sonrasında yani
Yaziklar olsun.Evlat edinmek isteyen yillarca sirada bekleyen insanlar varken götür orda bogazina mama kacsin, kusmugunda bogulsun olacak ismi.Nisa bebeğin mi?
Geçen gün yine çocuk esirgeme de bebeğin biri kendi kusmuginda bogulmustu!
Yavrum şansız gelmis dunyayaCocuk bakımevındekı bakıcının ıhmalı uzerınde duruluyor ve ifadesi alınıyor su an beyın olumu gerceklestı ve vefat etmıs .
Ben çocugumu şurdan şıraya gitmek için anneme bile bırakamıyorum sürekli arıyorum iyi mi ne yapıyor diye araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş vicdan yok kadında vicdan. Her türlü şey olabilirdi arazi de yılan gelir köpek gelir böcek girer orasına burasına yüreği nasıl dayanıyor acaba. Komşuna bırak polise ver sonra gel geri al demi. Ah elime geçecek o kadın varya ah aahhh. Ben ağlamaya gidiyorumSen 9 ay karnında taşı acılar içinde doğur 3 ay bak ama sonra sokağa at bu nasıl bir ruh hali
O. Pislik dünyasında minicik bebeğin suçu neydi?
Neden o kadar bırakacağı yerler varken sokağı tercih etti?
O bebeğin bir babası, anneannesi, babaannesi, teyzesi yok muydu?
Bu kadar nefsini düşündüğü saatlerde aklı dışarıda ki bebeğin de değil miydi?
Ve şimdi sonunu kendi elleriyle hazırladığı bebeğinin yarı öldüğünü duyduğunda ne hissetti?
O bebeğe kim ne yaşattıysa kat be katini yaşasın
Söyleyecek çok şey var ama karşıda alacagımız tatmin edici bir cevap yok bence
Keske herkes anne olmasa hele de böyle insanı duygularını kaybedenler
Bence gidip bi kadının videosunu izleyin.Hastanede tedavisi yapılmış, taburcu olmuş bebeği niye sosyal kurum kapısında ambulans içinde emzirsin ki?
Ben bilmeden kafasına göre emzirmesini pek uygun bulmamıştım açıkçası. Tamamen iyi niyetle hareket etmiş elbette ancak; ben korkar ve cesaret edemezdim. Belki bir alerjisi vardı? Dediğiniz gibi başını bile tutmadan sallaması da hiç uygun değildi. Kilosu gayet yerindeydi yavrunun ama bir garip bakıyordu sanki. Belki de bu pis dünyada yaşaması onun için çok zor olacaktıArkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?
Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.
Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.
Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.
Ne oldu bu ülkenin kadinlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?