Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benimde dikkatimi çekmişti bebeği çok salladı kucağında ve orda bebeğin iyi olmadığı anlaşılıyordu. Evet hemşire emzimiş falan ama iyi de show yapmış.

Videoyu görene kadar böyle düşünmüyordum ama o video da bebek iyi görünmüyor.

Ben de haberlerde gördüm, çok çok üzüldüm. Bakamayacaksan korun ya bir sürü korunma yöntemi var. Bakıcının da ihmali vardır mutlaka ama biz 1 çocuk doğurunca annemiz, kayınvalidemiz yardıma geliyor, yuvada onlarca çocuğa 2-3 kişi bakıyor. Bir arkadaşım çalışıyor, 19 bebeğe 3 görevli bakıyormuş. Tabi sürekli koruyucu aile ve evlatlık olarak veriliyor bebekler. Çok üzgünüm, içimden bir tek en azından o hemşireden sevgi gördü diye düşünüyorum.

Hakkaten ya ben çocukken arena mıydı ne öyle bir program vardı resmen çocukluk travmalarım o program o derece kötü şeyleri gösteriyordu o kurumlarda . 90 lardan bahsediyorum. Olacak o kadar vardı mesela hep o tarz kurumları eleştiriyodu.

Neden öyle söylüyorsunuz, o bebekler hemen evlatlık yada koruyucu aileye veriliyor, yurtta büyümeyecekti ki. Sırada özlemle bekleyen bir sürü aile var. Mesela benim bulunduğum şehirde, Türkiye’nin her yerinden aileler gelip evlat ediniyor, her yerde öyledir.

Çocuk esirgeme de bakıcısı beslerken boğazına gıda kaçırmış nefes alamamış vefat etmiş...
Ya içim parçalanıyor, nefes alamıyorum. Çok üzgünüm çokkkk

Siz yanlış anladınız beni,bahsettiğiniz çirkin düşünceyede sahip olmak delilşktir,kadın zaten adama mesaj atmış geri dönüş yapmamış o şerefsizde,bir bebek dünyaya geliyorsa elbette 2 kişi yapar bunu.
Bulunsun adam bende isterim demek istediğim farklıydı,kadın canice bebeğini bırakıyor baba müsvettesi ortadayok hadi bulundu ben hiç ihtimal vermiyorum bile ceza alacağını adalet yok artık ifade verir bırakılır hemen.
Adam sahip çıksaydı bebeğe mihriban şu an hayatta olacaktı .

umarım öyledir. madem hemen evlat ediniliyorlar yurtlarda sevgi evlerinde nasıl o kadar çok çocuk var

umarım öyledir. madem hemen evlat ediniliyorlar yurtlarda sevgi evlerinde nasıl o kadar çok çocuk var
Aile çocuğu çocuk esirgeme kurumuna bırakırken "evlat olarak verilebilir" ibaresini doldurmadıkları için çocuk esirgeme kurumuna verilen çocuklar aile istemezse evlat olarak verilemiyor

Aile çocuğu çocuk esirgeme kurumuna bırakırken "evlat olarak verilebilir" ibaresini doldurmadıkları için çocuk esirgeme kurumuna verilen çocuklar aile istemezse evlat olarak verilemiyor
bunu ilk defa duydum, ne kadar saçmaymış.... durumları düzeltip çocuğu geri alma ihtimalleri için yapılıyor belli ki ama kaç çocuğu ailesi geri alıyor sanki...

bunu ilk defa duydum, ne kadar saçmaymış.... durumları düzeltip çocuğu geri alma ihtimalleri için yapılıyor belli ki ama kaç çocuğu ailesi geri alıyor sanki...
Aile çocuğunu Çocuk esirgeme kurumuna bırakınca tüm karar verme haklarını da devlete devretmiş olmuyor ne yazık ki ..bence özellikle 10 yaş altı çocuklar için devlet karar verici olmalı ..hayatının 18 yılı çocuk esirgemede kalıp 18 yaşında kurumdan çıkarılmak..o gün mecburiyetten seni terkeden aileni aramak zorunda olmak bence çok travmatik.

Bebegin öldüğüne üzülmedim.
Aksine bu pislik insanların arasında hiç bir kötülüğü idrak edemeden melek oldu gitti yavrum.
Birileri tarafından terkedildiğini bilmedi, birileri tarafından dışlandıgı için psikolojisi bozulmadı.
Dünyanın tüm kötülüklerine aklı ererek şahit olmadı.
Zügürt tesellisini böyle yapıyorum kendime.

Bebek yurtta mamayı kustugu icin bogazına takılmıs vefat etmis.Allah rahmet eglesin
Kadın iyilik yaptı,bir yavruyu emzirdi ama linc yiyor.Sanki o yapmıs gibi.
Bilmeden yargı dagıtmak Ata sporumuz cünkü.
O video bulunduktan sonra,kızının kıyafetlerini giydirdiği ertesi gün cekilen video.

sanırım genelde anne olan gerçekçi insanların bakış açısı hep bu yönde. çünkü neler yaşayabileceğini ve ölmeyi tercih edebileceğini biliyoruz maalesef

18 yaşında üniversite’ye gitmezse memur olarak atanıyor. Üniversite’ye giderse zaten herkes gibi yurtta kalır ama devlet destek oluyor mu bilmiyorum burs veriyordur sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…