- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #1.121
ben tatlıya tatlı demem löl löp şerbeti akmadıkçaya da böle çikolata çikolata ama ben sütlü tatlı sevrim böle irmik tatlısı olcak içinden dondurma akacak vay anaammm vayyy
anaaam naptınn sen öylee yaaaben tatlı delisiyim zaten özelliklede kazandibi aamaa işte bunlarla yetincemm napaymm
eğer yapabilirsen 1/4 çay bardağı zeytinyağı iç ve hemen üstüne su iç hemen etkisini gösterir ben öyle yapıyorum...ama herzaman yapma sadece 3 gün çıkamadığın zaman yap yoksa bağırsak tembelliği yapar....
eğer yapabilirsen 1/4 çay bardağı zeytinyağı iç ve hemen üstüne su iç hemen etkisini gösterir ben öyle yapıyorum...ama herzaman yapma sadece 3 gün çıkamadığın zaman yap yoksa bağırsak tembelliği yapar....
1/4 nekadara denk geliyor zeytnyağıda nasıl içilirki ya başka önerebilceğin birşey varmı
işte canm sorun burda ozaman,yapman gerek tek şey su içmek ozaman.bende çünkü su içmedim zamanlar tuvalete çıkamıyorum şişlik oluyo.hem su diyette olmassa olmazlardan değilmi,hemen su içmeye başla elifcim albipet şişe yanına zor değil inanki hadi bakayım toparla kendini ama lütfen
oh afiyet olsunnnn benimde canım kek istediÖğle yemeğim;
1 dilim kek
2/3 nescafe
Saçma oldu biraz
Ama kahvaltı ağır gelmişti
Toparlandım toparlandım..
Daha iyiym şimdik
Lakin canım hiç su çekmiyo
oh afiyet olsunnnn benimde canım kek istedi
lakin canımız hiç su çekmez zaten ama içmek zorundayız canımıniçi
akşamı en az hasarla atlatmam lazım
evde bu aralar kimse olmadığından nişanlımla yiyoz yemekleri ve onun yüzünden yicek şey bulamıyom bana uygun
bu akşam nasıl olcak bakalım :26:
o kadan su iç kaysı ye yok tuvalete çıkamadım karnım kocaman oldu ya yarın da çıkamazsam zeytinyağı içicem
kızlarrr arada tatlı krizi geliyor ya hani kalorii sepetinden onun için düşük bi diyet yemeğii buldumm belkii sizde yaparsınz
yemek tarifi malzemeleriniz ve kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Diet bisküvi 2 ADET 40
[3] Kuru Üzüm (çekirdeksiz) 50 gr 16.5
[4] Tarçın 26
ELMA RENDELENİR.DİYET BİSKÜVİLER UFALANIR TOZ HALİNE GETİRİLİR.ÜZÜM,ELMA RENDESİ VE BİSKÜVİLER KARIŞTIRILIR.TARÇIN EKLENİR.KARIŞIMDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPILIR.TATLI KRİZİ TUTTUĞUNDA AFİYETLE YENİR.
güzel bişeye benziyor canım çektii yahu
arkadaşlar sürekli tartılmayın ideali haftada ya da 10 günde 1 tartılmak
tartıları saklayın
ben de hergün tartılmayı seven birisiyim ama baktım 100 gr eksik çıksam sevinir, 100 gr fazla çıksam üzülür olmuşum..
ne kadar yanlış
dün akşam inanılmaz başım ağrıyordu sporumu yapamadım
bayram dönüşü havuza üyelik yaptıracağım yüzmeye bayılırım haftada 2 gün sadece bayanların olduğu saatler. rahat rahat yüzerim artık. zaten akşamları plates de yapıyorum tavsiye ederim inanılmaz rahat ve dinç yapıyor insanı
dün akşam menüm:
1 kase çorba
salata
4-5 kuşbaşı et
1 dilim ekmek
bu sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
domates
şekersiz çay
ara:
1 mandalina
öğle:
1 kabak 1 domates ve 1 kırmızı biber sotesi (1 kaşık yağ ile)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
öğle yemeğimi yeni yedim karnım acayip şişti. bu soteyi acısız kırmızı toz biber, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.pişiriken biraz da su ekleyin dibi tutmasın.ben severek yiyorum siz de sebze seviyorsanız beğeneceksiz. zaten hergün farklı bir çeşit sebze sotesi yapacağım
ara öğğünümde 1 bardak az yağlı süt ve 2 light bisküvi yemeyi planlıyorum
paylaşımlara devam..
pes etmek yok
akşam yemği
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?