Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

2 mile leslie yaptım
evet buket ara öğünlerimi tekrar düzenleyeceğim
ben diyet ve sporla mutluyum anladım
ayrıca şu kendime tatlı ödülü saçmalığından da vazgeçeceğim
hem zayıflamak için uğraş
hemde tatlı ödülü
ne saçma yahu
onun yerine gidip saçımı felan yaptıracağım

kızlar k.bakmayın giremedim bugün sabah 8.30dan beri dışardaydımda:) pcnn başına anca geçebildim,bol bol spor oldu benim için bugün
ayr sonradan tartıldım 61.7 olmuşum çok mutluyum yavaş yavaş inceldiğimi hissediyorum

sabah
1br ılık su içip dışarı çıktım
saat 10.30 gibi
yarım dilim simit
1kk yarısı peynir
ara
2br daha ılık su
öğle
simitn diğer yarısı
ara
1havuç
ikindin
4y.k k.fasulye
1domates
1dilm küçük çavdar ekmeği
ara
2mandalina
akşam
1küçük kase haşlanmış makarna üzerine yoğurt
ara
1elma
yarım mandalina

Çok sevindimm yaa :))
Aynen devamm sakın bozma :))

Saç yaptırmak da güzel bi ödül olabilir tabi aferin kız

Dün diyet anlamında güzel bigündü benim için ama geceki ara öğünümde gaza geldim yedm
Ders çlşyorum enerji harcıorm yemem lazım gibi düşünceler kafamı kurcaladı
Ara olarak azıcık kuruyemiş ve 2parça bitter çikolata yedim.
Aslında yeterli gelmişti ama gece 12de ekmeğin başına peynir zeytin koydm sütle içtm snra da bi baklava
Bu sabah da deli bi kahvaltı yaptım mutlumuyum değilim ama önümdeki 2 gün müsaade edicm kendme çok yoğun geçick
sonraki sınavlarm birz daha rahat o zmn tekrardan başlıcm

He bu arada sanırım hayatımın geri kalabı 1 hafta ye 1 hafta diyet yap şeklinde geçicek
Öyle görünüyor...
Bulaştık bi kere...

Son düzenleme:
zinar Doğum günün kutlu olsun canm bak sana biz aldık çicek geç oldu biraz ama
sağol canım

oooo çok iyi devam devam

biz ayrıldık galiba ssz bilmiyorum ki hiç aramadı neyse hayat aşktan ibaret değil bi söz vardır olmuyorsa zorlamayacaksın nazımın bi yazısı var herkes kendinden sorumludur aşkta
sabah klasik bi kahvaltı yaptım

bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yanlızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan,"bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla karşılaşabilirsin.iki ucu keskin bıçaktır bu işin sonu. yaptıklarınla değil yapamadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen," ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecktir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.
üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. özledin, kızdın, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün şiirler yazdın."peki o ne yaptı?" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta. sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? senin hayatı ıskalama lüksün yok. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü birşey değil. sen mutluluğu hiç bir zaman bağlamadın ki...epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? kentin hiç girmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana. uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla görüşeceksin yine. yine onun için bıraktığın tüm güzelliklere geri döneceksin.sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.yürek sesi ne bilmeyenler , ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. elbet bitecek güneşe hasret günler. elbet değerini bilecek, verdiğin değeri hakedecek biri çıkacak karşına.ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini... sen de bulacaksın seni gerççekten seveni...

bukeeett buda olmamış yanında çikolata tarzı şeyler bulundurma derim yoksa bazen ayarı kaçırıyo insan,yok et hemen kaçamak yapabileceğin şeyleri

:

d.gününden dolayımı aramadı dedin canm eğer öyleyse takma çok derim,erkekler malesef bu konularda biz kadar önem vermiyo die düşünüyorum.benim doğum günümdede erkek.ark aramamıştı,bir gün sonra aramıştı dün günlerden neydi diye sormuştum,direk gaziler günüydü demişti,inan hiç abartısız söylüyorum tek ağzından çıkan cümle bu olmuştu..sen dua et seninki bunu yapmamış:37

sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir
1zeytin
yarım salatalık
1lavaş
ara
1mandalina
öğle
yok geç yapmıştım kahvaltımı
ara
bir mandalin daha yedim
1nar
1br yeşil çay

yok kevsercim çok bağırdı çağırdı ve sürekli beni suçluyo her şey için arkadaş çevreme çok karışıyor
siz aynı yerlerde değilsiniz sanırım,yanında olamadığından belki çok karışıyodur,mesafe bazen sorunlara yol açabiliyo inşallah düzeltir kendinide kırmaz seni.

Paylaştığın yazı çok güzel anlatıyor aslında hoşuma gitti... Hayırlısı olsun senin için :)
Ama hem suçlayıp hem arkadaş çevrene karışması tezat değil mi? hani ayrılmak istiyor desem neden karışıyor kıskançlık yapıyor
Kısmetimizdekini , hayırlı olanı nerden bilebiliriz ki zaman gösterecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…