Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Bu arada diyet yapmasam da bugün yediklerimi yazayım yaklaşık normalde yediklerimin 2-3 katı :))

Sabah:
Simitli,yumurtalı,ballı kaymaklı kahvaltı

Ara:
Nescafe

Öğle:
Taze fasule,bulgur pilavı
2-3 dilim kadar ekmek
1,5 dolma
1 baklava

Diyet menüsündeki bikaç günlük yemeğe karşılık gelir heralde toplamda

Ara:
Nescafe

Yarın yada diğer gün döncm diyete öylesi daha keyifli

siz aynı yerlerde değilsiniz sanırım,yanında olamadığından belki çok karışıyodur,mesafe bazen sorunlara yol açabiliyo inşallah düzeltir kendinide kırmaz seni.
evet mesafe var bakalım mesaj atım aradım hiç cevap yok

bilmiyorum buket tek bildiğim çok uzatmamak ilişkiyi yoksa birşeyler yitip gidiyor

akşam yemeği
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
2 mile leslie yaptım bide
buket boşver sınavların var şimdilik böle olsun

Yiyim o zaman onayı da aldm çok uzatmadan devam edicm yine diyete
Bugün gayet güzeldi menülerin leslie de yapılmış
Sen zayıfla ki çatlasın erkek arkadaşın hıh

burası artık tam üç genç kızın kilo verme deneyimi oldu
kevser ben ve buket
bu durumu kabul etsek iyi olur
sanırım artık kimseler uğramayacak
diğer gruplar çok zalım
3 gün uğramayanı atıyorlar
sabah kahvaltısı
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek
domates felan filan

Ticker da güncellenmiş kilolar gidiyor ohh ohhh

bukeeettcim diyeti bıraksamda ne demek,sanavlarını bahane edip rahatlatma kendini sabah kahvaltın güzel ama öğle çok çok fazla olmuş,bulgur pilavı yanında 2dilim ekmek te ne demek :18:çabuk diyete dön bakayımmm

barıştık sonunda
meyve tabağı yedim

oh negüzel sevindim canm

aynen atıyolar bende buraya gelmeden önce o sayfalara bakmıştım baktım gibide çıkmam anlık oldu,elif ve pınarın olmamasına üzüldüm,diyetleri nasıl gidiyo onuda merak ediyorum aslında ..

öğle yemeği
1 kase ezogelin
ıspanak
yoğurt

menülerin herzamanki gibi çok sağlıklı ve diyetlik canm,böyle gidersen çok zaman almaz hedefine ulaşman

saatler alındığından beri gündüzki ögünümü bire düşürdüm ben,nekadar doğru bilmiyorum ama sabah kalkınca kahvaltı yapmıyorum öğleye doğru yapıyorum oyüzden tekrar bi öğle için yemiyorum akşam yemeğini bekliyorum

burası da çok tenhalaştı kevser ama pınar ve elif imkansızlıktan girmiyor rüya hiç gelmiyor özgede bıraktı sanırım diyeti behiye de bi iki gündür yok tekrar uğrayabilir ama u kadar az olmak motivasyon bozuyor bende

dün akşamki ögünüm
balık ve bol marul salatası
ara
2br şekersiz çay
2tane çiğ köfte bol marul ile
bugünki kahvaltım
1lavaş
1br şekersiz çay
1kk peynir
yarım dilim domates
3zeytin

bende buraya katılmak istediğimi belirtmiştim ama bir türlü vakit bulamadm
21 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 65.6 kiloyum hedefim 55 kilo olmak inş

bende buraya katılmak istediğimi belirtmiştim ama bir türlü vakit bulamadm
21 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 65.6 kiloyum hedefim 55 kilo olmak inş

yaklaşık olarak kilolarımız ve boylarımız aynı,bekleriz seni buraya,vaktin oluyosa sürekli gelmeye çalış,bizim topik olarak motivasyonumuz tamamen düşmüş durmda

tabiki gelirim
bende 2 ay önce başladım diyete kendi başıma verdim kilolarımı acaba diyetisyene gitsemmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…