valla yaşı yakın olan küçük erkek çocuk akrabalarla bize de yapıldı bu şakalar ama hiçbirimizin aklında yer etmedi,psikolojimiz de bozulmadı bu yüzden.ben yorumları okurken daha da şaşırdım.şaka ya şaka.bu kadar mı saçmalık olur?
şaka yapıyolar alacakmısın bu kızı falan diye çocukları konuşturup gülüyolar işte,ne var yani...şu yeni nesil annelerin çoğunu da ben anlamıyorum kusura bakmayın ama,çocukla şaka yapılır tabi ne var bunda.
bence saçma tepki verip muhabbeti mahvetmişsiniz,o kadar insanın canını sıkmaya gerek yoktu,makul düşüneceğinize sadece baskın bir tepki vermeye çalışmışsınız.
çocuk bunlar,o insanların aklından da bunun çıktığını sanmıyorum,küçükten alıştıralım akraba evliliğine demiyolardır.siz çok abartmışsınız, saçma derecede büyütmüşsünüz.
valla yaşı yakın olan küçük erkek çocuk akrabalarla bize de yapıldı bu şakalar ama hiçbirimizin aklında yer etmedi,psikolojimiz de bozulmadı bu yüzden.ben yorumları okurken daha da şaşırdım.şaka ya şaka.bu kadar mı saçmalık olur?
şaka yapıyolar alacakmısın bu kızı falan diye çocukları konuşturup gülüyolar işte,ne var yani...şu yeni nesil annelerin çoğunu da ben anlamıyorum kusura bakmayın ama,çocukla şaka yapılır tabi ne var bunda.
bence saçma tepki verip muhabbeti mahvetmişsiniz,o kadar insanın canını sıkmaya gerek yoktu,makul düşüneceğinize sadece baskın bir tepki vermeye çalışmışsınız.
çocuk bunlar,o insanların aklından da bunun çıktığını sanmıyorum,küçükten alıştıralım akraba evliliğine demiyolardır.siz çok abartmışsınız, saçma derecede büyütmüşsünüz.
bu seferde gelmedi diye laf edecekler.ne yapacağımı şaşırdım.eşimde uğurlamaya git diyor
Duygusallığı bir tarafa bırakıp mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var.
Sizin istemediğiniz bir durum yaşandı, siz tavrınızı koydunuz ortaya, görümcenizde ağlayarak tavrını koydu ortaya ve mesele o gun orada sizin için kapandı.
Bu konuyu uzatmaya hiç luzum yok.
Hiçbirşey olmamış gibi gidersiniz ve uğurlarsınız. Gitmemek düşmanlığa neden olur ki buna gerek yok böyle bir konu için.
Gitmelisiniz tabiki diye düşünüyorum.
gittiğim zaman yüzüme bakmazlarsalar daha canım sıkılacak.o aşkam hepsi tavır aldı.eğer devam ettirirlerseler çıkar evime giderim.
Bence tavrını çok net koymuşsun ve çok da iyi olmuş. Kendilerine başka malzeme bulsunlar eğlenecek.
10 yaşındaki kızın için bu şakalar gerçekten sinir bozucu oluyordur. İzin verme.
Aslında eşinde bitiyor iş, kaşlarını bile çatsa yeter. O da çocuklar küçük diye umursamıyor sanırım ama sen yalnız kalmışsın bu konuda ve kötü gelin olmuşsun.
Boşver, öyle bilsinler
git ve sana tavır alırlarsa bu şekilde hareket et.kim ne derse desin sen kızlarına kuzenleriyle kardeş oldukları fikrini empoze et.kardeşlerin evlenemeyeceği fikrini de kafalarına yerleştir.çocukların bu şekilde büyürse,ilerisi için de korkmazsın.
kocana da sıkıca belirt böyle bir şeyin olamayacağını.onlarda akraba evliliği olduğu için normal karşılayabilir
diyorum diyorum adam anlamıyor.bir kız babası olarak kızları için yapılan şakadan nasıl rahatsız oluyor anlamadım.
diyorum diyorum adam anlamıyor.bir kız babası olarak kızları için yapılan şakadan nasıl rahatsız oluyor anlamadım.
Çok garip bir aile..
Gerek akraba evlilikleri gerekse küçücük çocukları şimdiden filmlerde ki gibi ' beşik kertmesi ' yapmaya çalışan onlar değilmiş gibi ağlayıp mağduru oynuyorlar..
Görümcenize ağır bir söz söylememişsiniz ki hatta o söylemiş öz bi öz yeğenlerine ' Davulcuya zurnacıya ' diye.. Nesine ağladı anlamadım ama o ağlayınca diğerlerinin de sanki evden cenaze çıkıyo gibi hep birlikte eşlik etmesi daha komik olmuş..
Çok garipsedim..
Diğer yeğenlerine değil de sadece sizin kızlarınıza böyle imalar da bulunmaları da sizin kızacağınızı bildiğinden yapıyorlar sanırım..
Siz en doğru olanı söylemişsiniz, gitmenize gerek yok eşiniz gitsin uğurlasın kardeşini.. Ardından su döksün kaynanan.. Sonra hep birlikte tekrar bir ağlama sahnesi gerçekleştirsinlerTöbe ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?