böyle bir kayınpederim var. insan kendi anne babasını seçemiyor ki eşininkini seçsin.annesi bize yardım etmek istiyor gibi görünse de babasının derdi. bizi salak yerine koymak. eşimin annesinin üstüne olan evde biz oturuyoruz kira vermeyelim diye.evi kendimize göre yaptırıcaz.daha bu kışımız evde babası 3 yıllık birikmiş emlak borcunu bize ödetmeye çalıştı.ödemek istemedim.evi üstümüze geçirseydi amenna borç benim diye kabullenirdim.kayınvalidem bu sene biz ödiyelim seneye onlar öder dedi.bizim üstüme geçirilmeyen evin ne borcunu ödeyeceksek seneye kağıt üstünde adımız yazmıyor.önceden evi kullanma sözleşmesi imzalayalım dedim kayınvalideme kabul eder gibi yaptı kabul etmedi.babası zaten direk bizden birşeyler bekliyor gibi,kayınvalidem verirseniz olur olmazsa ben öderim gibi görüntü çiziyor.
KENDİNİZ OLMAYAN BİR MALI ÜZERİNİZE İSTİYORSUNUZ KARŞILIĞINI VERMEDEN ONLARDA KİRA YERİNE BORCU ÖDEMENİZİ İSTEMİŞ BENCE BU FİKİRLERİNİZ HUZURUNUZU KAÇIRMADAN KİRAYA BAŞKA BİR EVE ÇIKIN .böyle bir kayınpederim var. insan kendi anne babasını seçemiyor ki eşininkini seçsin.annesi bize yardım etmek istiyor gibi görünse de babasının derdi. bizi salak yerine koymak. eşimin annesinin üstüne olan evde biz oturuyoruz kira vermeyelim diye.evi kendimize göre yaptırıcaz.daha bu kışımız evde babası 3 yıllık birikmiş emlak borcunu bize ödetmeye çalıştı.ödemek istemedim.evi üstümüze geçirseydi amenna borç benim diye kabullenirdim.kayınvalidem bu sene biz ödiyelim seneye onlar öder dedi.bizim üstüme geçirilmeyen evin ne borcunu ödeyeceksek seneye kağıt üstünde adımız yazmıyor.önceden evi kullanma sözleşmesi imzalayalım dedim kayınvalideme kabul eder gibi yaptı kabul etmedi.babası zaten direk bizden birşeyler bekliyor gibi,kayınvalidem verirseniz olur olmazsa ben öderim gibi görüntü çiziyor.
kimse sizin düğün paranızı ödemek zorunda değil. ödemedi diye de bedavadan kendi evlerinde oturtmaya da mecbur değil.düğünde yardım etseydi eşime düşünme payı olabilirdi fakat eşimin parası ile düğün olabildi sadece.
Bir sürü ayrıntı. Biz şu an senin içinde oturduğun ama kira vermediğin ev hakkında konuşuyoruz.zamanında ben burda oturuyorum diye kayınvalidem bildirseydi belediyeye vergi çıkmazdı kendi üstüne olan evde oturuyor görünüyorsan başka senin üstüne ev yoksa vergi ödenmiyor.diğer evde kayınpederin üstüne görünüyor.o evide kayınvalidemin elinden parasını (kayınvalideme ait tamamen) alıpta sana ev yok deyip göndermiş.o yüzden kayınvalidem bırakmıyor kayınpederimi kadının çok hakkını yemiş.evet ev vergisi
Konuyu açtığı için pişman olabilir ama düşüncelerinin değiştiğini hiç sanmıyorum.Konu sahibi bin pişman
Evet evet ben de o yönden söyledim, gözünde hepimiz üçkağıtçıyız :)Konuyu açtığı için pişman olabilir ama düşüncelerinin değiştiğini hiç sanmıyorum.
sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
Allah beter etmesin ikinci evliliği kendi 30 kocası 25 yaşında yalnız biraz fazla kaşınıyor bu evliliğininde karası gözüküyor ufukta..Konu sahibi bin pişman
Allah beter etmesin ikinci evliliği kendi 30 kocası 25 yaşında yalnız biraz fazla kaşınıyor bu evliliğininde karası gözüküyor ufukta..
deminden beri demek istemediğimi dedin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?