Üç kuruş mirasi zor paylaştık.

ne demek "Konu sahibi musluman degilse" Allah bile müslümana günahkar olma hakkı tanımış.. sen kimsin haddini bilmez...

İmam hatip mezunu gayet de dini inanci yerinde biriyim elhamdulillah. Ama col kanunlarina gore yasayacaksam 21. Yuzyilda dogmanin ne gibi yarari var baska. Zaten o seriat kanunlari yuzunden amcalar dayilar annelerimize halalarimiza zirnik koklatmadi ya onca senedir. Sizin abiniz size ceyregin ceyregi mal verirse anlarsiniz durumu.

Çok paragöz bir dayın var. Kendi hakkı yetmemiş bacısınınkine göz dikmiş. Küserse küssün. Bizde verecek para yok, git teyzeme belki o verir, diye savın başınızdan.

Nişan günü gelince sakın ha sakınnnn vermeyin. Paranın üstüne yatar o para gelmez bi daha.

ne demek "Konu sahibi musluman degilse" Allah bile müslümana günahkar olma hakkı tanımış.. sen kimsin haddini bilmez...
Yanlıs anladınız.. ben musluman degilde belki baska dinin mensubudur diye düşündüm o zaman kuranı kerim ne der diye düşünmez de bakmazda.soruyu burda sorduguna gore dini düşünmüş olmalı diye yazdım

21. Yyda kuranın içeriğini değiştirdinizde haberimiz mi yok.imamhatipte size neyin kafasını öğretiyorlar hangi kitanın hükmünü öğretiyorlar.
Senin imamhatipin kapısının önünden bile gectiğine inanmıyorum
Mevlana derki kırk alimi yendimde bir cahili yenemedim
O yuzden muhatabım degilsin bay bay

Ben çok gördüm böylelerini. Sakın ama sakın verme. Az bi para değil sonuçta. Ben senin yerinde olsam gelen parayla gider direk beyaz eşyalarımı, ne eksiğim varsa onu alırım dursun köşede. Hatta almasam bile aldım derdim. Madem ki küslük çıkacak demekki derdi siz değilsiniz, PARA!!! bu durumdada bir şey kaybetmiş olmazsınız.

Annemden istenmesinin sebebi babamla ayrilar ben 1 yaşından beri sanırım annemin ihtiyacı yok diye düşünüyor tam bilemiyorum
Anlaşıldı şimdi.Bana hesap soracak erkek yok diye annenden istiyor.
Muhtemelen sizi korkutup sindirmeye çalışıyor.
Miras çıkmayadabilirdi bundan önce aç mı geziyormuş bu adam?
Kesinlikle vermeyin o sertse siz de sert olun.
Ayrıca inançlı bir insansa yaptığı dinen de yanlış bunu da söyleyin kendisine.

Esinizin de 4 karisi var mi ??
Hani dinen de buna 4 e kadar musade varya ???

bu miras kadar kötü bişiy yok neden vereceksin 25bin az para azmı kendide 25in almış yetmiyomu bizdede var öy düşün rahmetli anneannemin annesinn maları paylaşılamış hala aileler arasında küslük var

ay ewet söylemek istedğm buydu ama hesaplamaya erindim... hesabın doğru mu bilmiyorum ama bnde sana katılıyorum.

Para bitti diyin. Tüm çeyizinizi alın. Nişanı da o gelmeden önce veya o gittikten sonra yapabilirsiniz.

Baslarim boyle dayiya.ciksin gitsin
bak sunu unutma senden baska onemli kimse yok
o seni dusunuyimu
sende onu dusunme
Dini ve hukuki acidanda hakkiniz olan mirasi almissin
oldu
parayi toplu o alsin
hikayeye bak sonra bin bin odesin
olduuu

Avucuni göster zaten ben kullanayım veririmleri hep duyuyoruz bide bin tl bin tl sanarsın toplu vericek

tavrınızdan ödün vermeyin
küsürse küssün
herkes kendıne yakısanı yapar
o sızın annenızın hakkı

sinirlendım ya cok kızıyorum boyle yerını bılmeyen ınsanlara

hayırlı olsun bu arada :)

sende bana bak bana!
kadin dinde miras hükmünü yazmis konu sahibi hukuk devletinde yapilan paylasimi yazmis bende honululu kanunlarina göre bölüsücem diyorum varmi itirazin??? baska birseye böyle elini beline koyup yazmassin

Size zamanında yardım ettiği miktar kadar gönderin gerisini de eşyalara yatırdık peşin olarak yani artık para yok elimizde deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…